Canım hersey cok güzeldi hatta harikaydı
ne kadar güzel hazırlanmısınızz ne güzel seyler alıp hediyeleşmişiniz Maşallah
bayıldım valla adet ve törelerimizde var bunlarrr bende yapcam evlenirken
bilmeyenlerede yada ne koyayım diyenlere güzel fikir olmuss bayagı aydınlatıcı ne koydununuda acıkca yazman güzeldi tşklerrrrrrrrrrrr
Alllah ım bir ömür mutlu etsin inş hayırlı olsun.
kusura bakma canım annem almış fiyatını bilmiyorum ama EVKUR mağazasından markası da Picnik Collection diye yazıyor kutu üzerinde... Evkur mağazalarında bulabilirsin yania.s.
bi de bizde adet sadece düğünde bohça hazırlanır.oğlan evi hem sözde hem de nişanda bohça getirince çok şaşırmıştık.
bir soru daha pike takımın ne marka ve ne kadar?ankarada yada internette nerden bulabilirim?
kusura bakma canım annem almış fiyatını bilmiyorum ama EVKUR mağazasından markası da Picnik Collection diye yazıyor kutu üzerinde... Evkur mağazalarında bulabilirsin yania.s.
Canım, hepsi çok güzel olmuş ama ben bu kadar masrafı hiç de doğru bulmuyorum. İnsanın durumu olunca hediye vermek güzel oluyor tabiiki ama genede bu hediye değil ki nişan bohçası, normal zamanda hediye vermek gibi değil yani, mecburiyet bence ve ben bu tür prosedürleri sevmiyorum... Biz sadece birbirimize bohça yaptık ve hiç içine nevresim falan da koymadm zaten otür şeyler çeyizimde var niye bi daha alayım ki....
Biz sadece gelin bohçası ve damat bohçası yaptık. Daha önce neler olduğunu yazmıştım ama 2 sene geçti unuttum vallla...
Damat Bohçası: Saten pijama takımı 3 parça, penye pijama, iç çamaşırı, çorap, traş makinası, traş jeli mach3, traş losyonu nemlendirici, roll-on deo, diş fırçası diş macunu, parfüm, terlik, ayakkabı, gömlek,kravat, kol düğmesi, v yaka kazak
GelinBohçası: Saten gecelik takımı 6 parça, saten pijama takımı 3 parça, iç çamaşırı, kaşkorse takım(atlet klot), çorap, terlik, makyaj takımı (çeyizciden değil ğarfümeriden aldım kullandığım markadan, çeyizcilerin dandik oluyor, parfüm, diş fırçası diç macunu, ayakkabı çanta, pantolon, içli dışlı triko takım
İşte bu kadar....
Bence daha fazlası israf, onun yerine evime başka bişey alırım....
Onun aynısını ben çeyizime aldım, Evkur'dan 350 YTL 10 taksitli fiyatı güzel bende çok beğendim vakti zamanında ama Evkur'dan alışverişi kimseye önermem.klava:
Niltollllllll nerde tatlım güzel evinin resimleri?Ben de yine ekleyemedim koşuşturmacadan sanırsam haftaya başlayacak olan iznimde koyacağım yada düğünden sonra Şubat ayının ilk haftasında :))))
ay hepinizinkine bayıldımmm
allah ömür boyu mutlu etsin hepinizi
y gözlerim doldu yaa o günlerim aklıma geldi cokta eski diil ama 3yıl önce idi
cok güzel bohça hazırlamıştık
kayınvaldme ,kayınpederime,babanneye,görmceme eşine,kaynıma eşine,hepsine yapmıştık cok beğenmişlerdi
anmein çeyizinden ipek bohcalırı vardı kendi işlemişti iğne oyası kenarları ve hepisnin rengi farklı idi sarı ,yeşil ,mavi, lila,pembe,
doya doya yaşayın bu günlerinizi tadını cıkarınn geri gelmiyo sonra
bütün ayrıntılar düşünülmüş çok güzel olmuş hepsi özellikle kadife bohçalara bayıldım güzel fikir.ben bunların hiiiçbirini yapmadım zaten bu prosedür beni çok geriyo nişandan önce eşimle birlikde karara vardık ve nişan bohçası alışverişi yapmak istemediğimizi ailelerimize söyledik onlarda saolsunlar anlayışla karşıladılar.sadece evlendikden sonra el öpmeye giderken kayınvalideme kayınpederime ve eşimin kardeşlerine hediye almışdık onları götürdük.iyikide öyle yapmışımm
nişan bohçaları gördüğüm kadarıyla bayaa bi masraflı bolca para biriktirmek lazımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?