Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy bu bohça çok ayrıntılı yaww:S bis ailelere bohça yapmıcas sadece aşkımla bana olcak..böle daha ii olcağını düşünüyorum..anasına babasına abisine ablasına kardeşine yengesine eniştesine alcağıma aşkıma daha çok şey alırım =)
Bu arada dagiden aldığın pijama takımı ve röpdoşambrın fiyatını hatırlıyosan yazabilirmisin benim için.
Resimler ekleniyomuş ya araya girdi benim mesajlarım şimdi görüdm kayınpeder ve kayınvalidenin bohçalarını canım.
maşallah cnm hepsı bı harıka ozellıkle damat bohvasındakı o krem takımı cok beğendım ve k.valıdendene koyduğun pıke takımını cok beğendım bızdede aynen öle oluyo valla cok masraf ama guel bı gelenek kardeşlerede konuyo ayrıca hepsını ıyı gunlerde kullansınlar senınde emeklerıne sağlık
cnmmm valla süperr olmuş tüm bohçalar..hakkını vermişsiniz valla ..ama ne yalan söyleyeyim bu bohçalara verilen paralara çok üzülüyorum..acaipp masraflı oluyorrrr.yani bi sakıncası yoksa tüm bu bohçalar ne kadara maloldu....sözlüyüm bende...nişan ilkbaharda inş...bi fikir olcak banada:):)mutluluklar cnm
valla süper canım Allah tamamına erdirsin
harika olmuş valla yaaaa :S ayy baktıkça gözüm korkuyooo =) ama allahtan sadece aşkımla bana bohça olucak
Maşallah herkesi düşünmüşsün hepsi çok güzel Allah tamamına erdirsin
erkeğe pike takımı bohçada verildiğini ilk kez görüyorum diğer aldıklarınızı bende aldım da buna şaşırdım doğrusu değişik geldi bana Nerelisiniz ?
Hayırlı Uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin