Nişan Niltolun nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
GELİN BOHÇASI

Üçüncü Bohça
1007746oz3.jpg

İçinde Ayakkabısı ve Seten gecelik takımının terliği
1007755pw9.jpg
1007754zs8.jpg

1 adet Gömlek (Pembe) ve Kumaş Pantalon (füme), 1 adet seten gömlek (mor) ve etek (gri), 1 adet süveter (koyu gri), adet blüz (koyu pembe), 1 adet evde ve dışarda giyilen eşortman takımları
1007757vt5.jpg

1007758du3.jpg
1007759ns1.jpg

harika olmuş valla yaaaa :S ayy baktıkça gözüm korkuyooo =) ama allahtan sadece aşkımla bana bohça olucak :D

Maşallah herkesi düşünmüşsün hepsi çok güzel Allah tamamına erdirsin :nazar:

GELİN BOHÇASI

Son olarak Makyaj Takımları

1007747gq6.jpg

1007749lg2.jpg

KAYINVALİDENİN BOHÇASI

Kırmızı Kadife Bohça Takımı
1007741pe0.jpg

Kırmızı Kadife Bohça Takımı içinde, 1 adet Kırmızı Kadife Seccadesi, 1 adet Şal, 1 adet, içli dışlı blüz, 1 adet çorap, 1 adet iç çamaşırı, 1 adet Rize yaptırılmış nevresim takımı, 1 adet pijama takımı
1007766dj8.jpg

1007767mz0.jpg

KAYINPEDERİN BOHÇASI

Hardal Kadife Bohça Takımı
1007743xe1.jpg

Hardal Kadife Bohça Takımı içinde, 1 adet Hardal Kadife Seccadesi, 1 adet Takke, 1 adet, Gömlek, 1 adet çorap, 1 adet iç çamaşırı, 1 adet Çorap, 1 adet terlik, 1 adet havlu
1007763hc9.jpg

GELİNİN KADEŞİNİN BOHÇASI

Yeşil Kadife Bohça Takımı
1007742zx2.jpg

Yeşil Kadife Bohça Takımı içinde, 1 adet Yeşil Kadife Seccadesi, 1 adet Gömlek, 1 adet çorap, 1 adet iç çamaşırı, 1 adet eşortman takımı, 1 adet kazak, 1 adet havlu

1007764pt8.jpg

1007765nc8.jpg

erkeğe pike takımı bohçada verildiğini ilk kez görüyorum diğer aldıklarınızı bende aldım da buna şaşırdım doğrusu değişik geldi bana Nerelisiniz ?
Hayırlı Uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin

NİNELERİN ve DEDELERİN BOHÇASI

Bohçaların içindekiler hep aynı
beylere : seccade, tespit, takke, gömlek, süveter, çorap, iç çamaşırı
bayanlara : seccade, tespih, tülbent, iç çamaşırı, çorap, blüz

BABANNENİN ve DEDENİN BOHÇASI
1007750vn4.jpg

1007752ks7.jpg

ANANNENİN ve DEDENİN BOHÇASI

1007751hq1.jpg

1007753bk2.jpg

ayyy bu bohça çok ayrıntılı yaww:S bis ailelere bohça yapmıcas sadece aşkımla bana olcak..böle daha ii olcağını düşünüyorum..anasına babasına abisine ablasına kardeşine yengesine eniştesine alcağıma aşkıma daha çok şey alırım =)

doğru diyorsun ama durumunuz varsa büyüklerede yapmak onları çok mutlueder. genede sizin fikriniz tabia.s.

Bu arada dagiden aldığın pijama takımı ve röpdoşambrın fiyatını hatırlıyosan yazabilirmisin benim için.

Resimler ekleniyomuş ya araya girdi benim mesajlarım şimdi görüdm kayınpeder ve kayınvalidenin bohçalarını canım.

canım onları alalı tam 1 sene oldu fiyat olarak hatırlayamıyorum ama dagi mağzalarında eminim bulabilirsin.a.s.

maşallah cnm hepsı bı harıka ozellıkle damat bohvasındakı o krem takımı cok beğendım ve k.valıdendene koyduğun pıke takımını cok beğendım bızdede aynen öle oluyo valla cok masraf ama guel bı gelenek kardeşlerede konuyo ayrıca hepsını ıyı gunlerde kullansınlar senınde emeklerıne sağlık

canım çok teşekkür ederim beğendiğine, bizde adetlerimizi yerine getirelim istedik oyüzden ailemize ve büyüklerede bohça yaptık zaten hediyeleşmek sevaptır buda bir nevi insanları mutlu etmekdir.
Sağola.s.

cnmmm valla süperr olmuş tüm bohçalar..hakkını vermişsiniz valla ..ama ne yalan söyleyeyim bu bohçalara verilen paralara çok üzülüyorum..acaipp masraflı oluyorrrr.yani bi sakıncası yoksa tüm bu bohçalar ne kadara maloldu....sözlüyüm bende...nişan ilkbaharda inş...bi fikir olcak banada:):)mutluluklar cnm

canım beğendiğine çok sevindim teşekkür ederim, fiyatını tam bilemiyorum 1 sene oldu ama eğer durumunuz varsa muhakkak yapın farkettiysen ben kullanılmayacak hiçbirşey koymadım, biraz moderen olsun istedim fazla dantel felan yok herşey hazır ve insanların kullanacağı eşyalar, gereksiz hiçbirşey yok oyüzden boşa yapıldı diye düşünmüyorum ve hepside şuan kullanıyor...a.s.

harika olmuş valla yaaaa :S ayy baktıkça gözüm korkuyooo =) ama allahtan sadece aşkımla bana bohça olucak :D

teşekkür ederim canım beğendiğine... ama gözün korkmasın bence imkan varsa ailende yap. benimde sözümde sadece bana ve eşime yapıldı ama nişanda ailelere ve büyüklere yapıldı zaten düğünde yapılmıyor bizim adetlerde...a.s.

Maşallah herkesi düşünmüşsün hepsi çok güzel Allah tamamına erdirsin :nazar:

sağol canım. herkesi düşündük çünkü eşimde bende ailelerin ilk evlatları, ilk torunları ve ilk evlenenleri olunca adetlerimizi devam ettirelim dedik zaten imkanda vardı ve herşeyi eşim ve koşturduk. iyki de yapmışız diyoruz onlar mutlu olunca bizde oluyoruz. a.s.

bu sadece nışan da mı
düğünde bişi vermezsınıza artık sanıyorum
çok fazla degıl mı valla gözüm korktu
2 hafta sonra nışanım var hiç bişi almayı da vermeyı de düşünmüyorum acaba yanlış mı yapıorum
herkes ne kadar özenli
kafam karıştı iyice
:(

canım hepsi çook çok güzel maşallahh:)çok kapsamlı çok şık ağır olmuş

bizde bu ay sonu nişan bende bohçaların resmini çeker koyarım artık:) bizimde bunlara benziyor ama biraz farklı sadece:)

Allah ömür boyu mutlu huzurlu hayırlı geçimler versin:)

erkeğe pike takımı bohçada verildiğini ilk kez görüyorum diğer aldıklarınızı bende aldım da buna şaşırdım doğrusu değişik geldi bana Nerelisiniz ?
Hayırlı Uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin

canım ben TEKİRDAĞ'lıyım eşimde RİZE'li onlarda şaşırdı ama bizde hem damada hemde kayınvalideye konuluyor ve genelde dantel işi pikeler oluyor, ben pek sevmediğimden danteli böyle aldım. Seninde hayırlısı olsun, Allah tamamını erdirsin eğer bohçanızı vermediyseniz sende pike takımı koy şasırsınlar sonuçta damadın bohçası zaten senin oluyor. ben kendi zevkime göre aldım şuanda kullanıyorum... Peki sen nerelisin?a.s.

Back