🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İşlerimi bitirince kendimi kozmetik deposunda buldum indirimli bir sürü şey aldım.

Eklentiler

• 1000025660.jpg
    176,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000025659.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000025658.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 29
Bugün ayakkabı aldım siyahlı bir şey alacağım derken yine renklilere gittim buna benzer renklerde geçen yıl Lumberjack aldım spor ayakkabıdır ha açılır ha açılır diyerek giydim giydim yok açılmıyor sıkıyor yanlardan bunun topuğu da var biraz bi 5 cm boyumu uzatacak

Eklentiler

• 1000025669.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 24
Erken yatıp erken kalkmak ne muazzam bir şeymiş 11.30'da uyudum 6.30'da sabah namazına kalktım sonra biraz daha yatıp 8'de kalktım şimdi bu müzik eşliğinde kahvaltı hazırlıyorum

Şükürler olsun 60 ları görüyorum 6 günde 600 gr gitmiş buna şükür yine abur cubursuz devam ediyorum bitter çikolatayı da azalttım koca paketin yarısını bitiriyordum onu şuan yemiyorum

350 gr çileği şekere basan bir kişi daha var mıdır acaba pazardan kızıma aldım çok güzel çıktılar yeniden gitmeye hâlim ve fırsatım kalmadığı için dayanamayıp birazını şekere bastım.

Ayyy ne yoğun bir gün koştur koştur koştur bugün bir misafirim var bir müddet bizde misafir kalacak gözleri iltihaplı tedavi uygulayacağız inşallah sonuç verir. Şuan yaklaşınca hıkğğk diye hırlıyor henüz sanırım 1 aylık falan

Duş alıp yatmak ne muazzam bir his basit gördüğümüz rutinler birer nimet

Yatağa uzanınca genelde bu saatlerde ay yatak odamın penceresi tarafına geliyor bu gece banyo penceresi tarafında bu saat dilimleri nasıl oluyor acaba diye düşünüyorum.

Neden "Aydede" neden "Aynine" değil de aydede denmiş hep masallarda?

“ninenin o saatte dışarıda ne işi varmış” demesinler diye olabilir mi?

Bugün diyetimsi takılamadım çünkü kahvaltıda misafirlerim vardı sonra kardeşime geçtik orada da tabaktakileri hüplettim akşam spor ve yeşil çay ile telafi etmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…