🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
selam niloya, bugün öğleden sonra çarşıya işim üştü, olur da oralarda olursan tanışmak isterim :)
Yaa tüh keşke önceden haberim olsaydı ben de tanışmak isterim ama bugün kızım öğle yemeği için ısrar etti beni bekliyor okula gitmem gerek 3'te de çıkıyor süre kısıtlı istersen başka bir gün ortak bir yerde buluşabiliriz☺️

Geçen yıl ki kilom yine hedefim 19 Ekime kadar 58.5 görmek
1000027325.jpg

Yaa tüh keşke önceden haberim olsaydı ben de tanışmak isterim ama bugün kızım öğle yemeği için ısrar etti beni bekliyor okula gitmem gerek 3'te de çıkıyor süre kısıtlı istersen başka bir gün ortak bir yerde buluşabiliriz☺️
sabah bellli oldu benim de şansımı deneyeyeim dedim, kısmet başka sefere :)

Bugün kahvaltıya annemlere gideyim dedim kızımı okulu bıraktıktan sonra annemlere geçtim kahvaltı kahve faslı derken ufak bir temizliğe giriştim çatı katının mutfak dolaplarının dışını sildim sonra hızımı alamadım 1.katın oturma odasını dip köşe sildim derken şükürler olsun bugün de anne baba hayır duası için çalışmış olduk🦋🦋🦋

Eşim bugün balığa çıkacak balık tutmadan gelme dedim 🤪istavrit getiririm diyor 😒 sağ salim gelsin de önemli olan o rüzgarlı bir günde badireler atlatınca balık da fasa fiso oluyor

Eşim malzemelerini alıp giderken benim nasıl bir bakışım vardı ki anlamadım bana diyor ki "sen şimdi balığa git ben bunun acısını birkaç gün sonra çıkarırım" der gibi bakışmış tövbeler olsun 😱 regl dönemine giriyorum sadece hepsi bu öptüm yolladım yani daha ne yapabilirim 😒🤐

Pazar tatili mi neresi tatil yahu🤭sabah 10.45'de kalktık hiç durmadım desen yeridir öğretmen bir ders vermiş kaç saat ders yaptık hatta bitmedi kızım yine trileçe istemişti dün akşam kekini yapıp ıslatıp dinlenmeye bırakmıştım bugün tamamladım merdivenleri yıkadım çatıda asmanın yapraklarını temizledik çuvala koyduk hatta eşimin beli ağrıyordu kantoron ile ovduk sonra yine çalışmaya devam neyse ki yemeği dışarıdan söyledik yorulduk şimdi maden suyumu aldım oturdum dün gece de 3.5'da uyuyunca şuan oturduğum yerde uyuklayacağım 😬
1000027580.jpg

Ehliyetim başvurduğumun ertesi günü geldi. Son aldığım ayakkabılar da vurdu inanamıyorum gerçekten bugün değiştirmeye gideceğim. Hava bugün Bursa'da yağmurlu en azından biraz serinledi haftasonu çok sıcaktı.

Geçen haftayı da değerlendirecek olursak ;

Haftanın 6 günü 5te5 namazlarımı aksatmadım bir gün sabah namazına kalkamadım.

Geçen hafta 2 gün spor yapıldı

Haftanın 5 günü en az 5 sayfa olmak üzere Kur'an okundu

Pzt kütüphaneden aldığım kitabı dün bitirdim roman olunca çabuk ilerliyor genelde kişisel gelişim okuduğum için yavaş ilerleyince ayda 1 kitap anca bitirebiliyorum ama artık aralara roman da karıştıracağım.

Çocuktum sınıfta arkadaşlar çöp kovasının yanına gidip fısır fısır konuşabilmek için kalem açıp dururlardı benim öyle bir lüksüm yoktu kalemlerimi hiç ziyan etmezdim şimdilerde kızımın kalemlerini açarak o boşluğu tatmin ediyorum😬
1000027684.jpg

Eklentiler

• 1000027684.jpg
    1000027684.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 13
Bugün koltuk örtüsü almaya diye girdiğim yerden bu bakracı alıp çıktım görünce inanamadım aha Kadir Ezildinin kullandığı kova deyip hemen aldım 🤣125 TL 🤩koluma geçirdim caddeden karşıya geçişim var bi sütçüüüğüyü andırıyordum yani 🤣

Koltuğun birini sildim bugün Allah'ım o ne pis su Yarabbim 😱hep koltuk örtüsü yayar arada kaldırırdım bu sefer bayadır yaymadım amannnn millet yaymıyormuş ben de yaymayım dedim nereden dedim ben böyle keşke yaysaydım koltuğu sildiğim suyu görünce pişman oldum.
1000027861.jpg

Bu hafta hiç spor yapmadım modum çok düşük şimdi yalnız yalnız kahvaltı yaptım yalnızlığı bazen sevsem de bu aralar hiç o modda değilim kuaförüme randevu aldım ona bile çok sevinmiyorum birkaç parça kendime güzel kıyafetler aldım yok modum yükselmiyor 🥹

Kuaförüme geçen hafta telefonda randevu almıştım bugün de bir gidip uğrayım dedim Salı günü geleceğim diye bir de gittim ki kolunu kırmış başkası boyayacakmış o kişiyi de biliyorum ama herkesin boyaması farklı herkes ombre yapıyor ama sarı geçişleri herkes güzel yapamıyor dip çıktığında bağırıyor ama Kübra boyayınca istediğin zaman dip için git saçta siyah sarı geçişinde keskin bir geçiş olmuyor şuan iptal etsem mi etmesem mi modundayım😒

Bursa'da hava kapalı serin tam hırka giymelik şöyle balkonda otururken omzuna şal atmalık bir hava kızımla dışarı çıktık trafik ne güzel aşırı yoğun değil araba sürmenin keyfine vardığın bir gün bir de içinde huzurun varsa işte cennet

X