🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün dijital detoks yapacağım sadece interneti kapatsam olmayacak bu sefer kızım alacak açacak interneti o yüzden bugün tümden telefonu kapatacağım akşam açacağım çünkü okul var malum bilgilendirme mesajları geliyor.

Merhaba lütfen mesajıma cevap verin

Bu mesajı yazdığım gece 2.30'da telefonumu kapattım aileme önce mesaj attım "bugün dijital detoks yapacağım telefonum kapalı haberiniz olsun" diye bu sefer de kayınpederim aramış sonra eşimi aramış Niloyanın telefonu kapalı ulaşılamıyor diye her neyse ilk günü çok güzel geçti yalnız çok alışmışım hep elim telefona gidecek oldu hayır akşam 9'da biraz bakabilirsin diye kendimi uyardım kızıma da derslerini bitirelim yarım saat oyun oynayacaksın deyip akşam yarım saat verdim dışarı çıkarken de almadım yanıma hatta eşim al internetin kapalı olsun dedi hayır almadım yakın mesafeye gidecek olduğum için gerek yoktu hafta içi de internet sınırı getireceğim kendime son günlerde ekran sürem arttı bunu azaltmayı hedefliyorum.

Güzel bir kahvaltının ardından son ses kulaklıkta müzik ile evde işleri halledip evden çıkacağım kızımın öğle yemeğine eşlik ettikten sonra ehliyetimi yenileme ile ilgili eksik evraklarım var onları ayarlayacağım kaldı biyometrik fotoğraf çekimi sonrası Nüfus Müdürlüğünden randevuyu alacağım.

Bu hafta eşim kolonokopi oldu muayene için doktor odasına biraz geç aldı hatta dışarıda beklerken oldukça kızdık sinirlendik falan ama odaya girince ki bizi karşılayan doktorun naifliği, inceliği, kibarlığı bizi çok etkiledi yumuşacık olduk yani böylesine dingin hani derler ya bu insan "olmuş" ne bir ego ne bir doktor havası etkilenmemek mümkün değil derken bu adam kimdir diye sosyal medyasına bakalım dedik ki o da ne doktor müzikle uğraşıyor çeşitli enstrümanlar çalmasının yanı sıra çalarken de söylüyor yani bu naifliğin bir yere dayandığı kesinlikle belliydi. Böyle insanların varlığı geleceğe dair umutlarını yeşertiyor insanın...

Sonucumuz da temiz çıktı şükürler olsun.

Sabah uyandığımda kızımı okula bırakıp gelince hemen uyuyacağım dedim ama nerede

Gardolabın çanta bölümünü topladım uzun süredir kullanmadığım çantaların hepsini attım.

Kızımın küçük kalan elbiselerini hepsini topladım hurca koyacağım.

Yatak odasını dipköşe süpürdüm mobilyaların tozunu aldım.

Mutfağın yerlerini sildim bulaşıkları yıkadım makinayı çok kullanmıyorum bulaşık yıkamayı seviyorum hem daha temiz oluyor elde

Bu arada da 2 tane yumurta haşladım yedim yani 2 gün hurharca sağlıksız beslendikten sonra yumurta kaynatıp yemek kaçıncı diyet versiyonu acaba? Dün paketli gıda yemeyişimin 1.günüydü bu yüzden bolca kuruyemiş aldım ki atıştırmalık ihtiyacı hissedince ağzıma fıstık leblebi falan atıyorum tartıda 61.25 yapıştı kaldı

Bu sefer hamuru hazır aldım küçücüktü bir açtım top gibi olmuş evdekilere pişi yaptım ben sadece küçücük bir parça yedim.

Abur cubursuz kaçamaksız 2.gün bitti.

Bugün Bursa'da hava yağmurlu kızımla ikimiz de terlikle çıktık

Nüfus Müdürlüğüne ehliyetimi yenilemek için randevu alamıyorum çok dolu

Kızımın ellerinden kahvem yanına üzüm koymuş canım ya

Kahvaltıda eşime soruyorum ;

Bu gün günlerden ne bil bakalım?
Hiç bilir mi yani bilir mi evlilik yıldönümümüzü ve doğum günümü unutmaz tanışma yıldönümümüzü unutur bir ara ben de hatırlamıyordum da neyse ayy 15 yılımız doldu bugün dile kolay zaman ne de çabuk geçti yaşlanıyor muyuz ne! Saçlarıma aklar düşmeye başlamış zaten eşimin saç sakal baya beyazlar çoğaldı ahh zamannn hadi ben bir müzik açayım hüzünlendim

Bugün diyetimin 4.günü abur cubursuz 4.gün yola devam çaya attığım şekerimi tamamn çıkarmak niyetim yok amacım azaltmaktı 2 çay kaşığı olan şekeri 1 haftadır 1 çay kaşığının yarısına indirdim limon da atınca çaya hiç zorlanmadım kesme şekeri bile 2 tane atıyordum bire indirdim yalnız bu gün şunu farkettim dondurma çok şekerli geldi. Amacım şekeri tamamen hayatımdan çıkarmak değil abur cuburu doğal olmayan şekerleri azaltmak

Ne güzel bir gün tam sonbahar havası var dışarıda bulutlu yağmur yağacakmış gibi bir hava nasıl da özledik

Bu gece erken yatacağım dedim ama yine geç yattım saat 01.30 yatağa girdim sabah namazına kalktım 06.30 sonra yine yattım kalkış 08.10 kızımı hazırlayıp okula koşturduk. Diyete devam ediyorum eşime simit tahinli pide aldım ben ucundan accık ıstırdım yaniğğtartıda hâlâ düzgün bir eksi yok 61.25 ten 60.80 e düştüm aç yatıyorum ya geceleri bugün yeşil çayı ve suyu çoğaltacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…