- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.721
Evde kolonya şişelerim vardı çarşıya çıkınca bir yerden doldururum dedim ama dolduracak dükkan bir türlü bulamadım rastgele çarşıya çıkan bir sokağa girdim ama sokaktan yürürken içimden de dedim ki "çok yoruldum ya şu sokakta bir kolonyacı dükkanı çıkıverse karşıma ne güzel olurdu be" diyerekten kafamı sola çevirmemle 80 leri andıran bir dükkan envai çeşit kolonya başka bir şeye dua etsem olacakmış sanki
1 aydır falan çarşıya gitmedim nasıl özlemişim evde kahvem bitmişti diyetteyim ya malum Türk kahvesi önemli sen köyde bisküvi arasına lokumları sıkıştır sıkıştır ye ee şimdi Türk kahvesi lazım niye diyettesin çünkü kendime çektirdim miss gibi aa hurma da aldım niye diyetteyim ara öğün akşama da spor başlangıcı yapıyorum tartıda bu sabah 61 gördüm hadi bakalım şu kabaları şöyle bir atalım...
1 aydır falan çarşıya gitmedim nasıl özlemişim evde kahvem bitmişti diyetteyim ya malum Türk kahvesi önemli sen köyde bisküvi arasına lokumları sıkıştır sıkıştır ye ee şimdi Türk kahvesi lazım niye diyettesin çünkü kendime çektirdim miss gibi aa hurma da aldım niye diyetteyim ara öğün akşama da spor başlangıcı yapıyorum tartıda bu sabah 61 gördüm hadi bakalım şu kabaları şöyle bir atalım...