- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.581
Sokak hayvanlarını beslediğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorumÖzlü bir söz: Kusurlarla dolu bir varlık olan insanı başarıya götüren şey; eksikliklerinin farkına varması ve kendini geliştirmesidir.
Buraya bir gün içinde verimli geçirmek adına neler yaptığımı yazacağım.
Şuanki hedeflerim:
1. Günde en az 10 sayfa Kuran-ı Kerim okumak
2. Her gün en az 5 sayfa Mealli Kuran-ı Kerim okumak
3.Her gün İngilizce çalışmayı rutine dönüştürmek
4. Günde en az 25 sayfa kitap okumak
Rutine dönüştürülenler
Haftada en az 2 gün spor yapmak
Cildimi düzenli olarak temizlemek
Sokak hayvanlarını düzenli beslemek
Bir ayda en az 1 kitap bitirmek
Yaa ben teşekkür ederim duyarlılığınız içinSokak hayvanlarını beslediğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorum
160Boy kaç
Çok güzel kitapBu kitap biter mi yav? Yarım kitaplar arasındaydı. Bu ay okumaya giriştim Suç ve Ceza'dan sonra okuyacağım ennn kalın kitap
Klasikler sürükleyici oluyor diye güvenip aldım.Çok güzel kitap
Hızlı bitiyor
Hiç gözünde büyümesin
Merak ettim nolduŞimdi ben bel ve kalçamı istediğim ölçülere getirmeye çalışıyorum ya ister misin gebe kalayım bu ay adet tarihimin 2.günü de geçti gelmedi sabah da gelmezse test alacağım. Pek adetimin geciktiği yoktur genelde gününde gelir ama ortalarda yokneyse bu haftanın ilk sporunu yapmış bulunuyorum şükürler olsun kalça bel ölçülerinde gram oynama yok kalça 96 bel 74 yok düşmüyor
Merak ettim noldu
Kızlar adetim hâlâ yok 3 gün geçti hâlâ gelmedi bu sabah erken gebelik testi aldım negatif çıktı ama bilemiyorum benim adetimin geciktiği şu güne kadar 2 hamileliğimin dışında 2 3 kez ancak gecikmiştir ben de meraktayım test doğru mu yanlış mı beklemedeyimBen de merak ettim test yaptın mı?