- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.541
Telafi ederiz inşallahEyvah eyvah
Çok güzel bir sayfa olmuş, bugün farkedip biraz göz attım da bence de telafisi kesin gelirTelafi ederiz inşallah
Teşekkür ederimÇok güzel bir sayfa olmuş, bugün farkedip biraz göz attım da bence de telafisi kesin gelir
Maşallah yogun bir gün olmuş desene :)Dün akşam köyden geldiğimden beri koştur koştur bir yoğunluk
Köyden 9 gibi geldik ayağımın tozuyla tek seferde direksiyon sınavını geçen kardeşime küçük bir kutlama yaptık eve geldim saat 11 hemen yatağa sabah kalktım kızımı okula bıraktıktan sonra oradan doktora gittim alerjim bu ara kudurmuş durumda oradan eve gel kahvaltı yap derken babam aradı çatı katının banyosunun fayansını banyo dolabını onu bunu seçmeye gittik hopp oradan eve geldim çünkü birkaç arkadaşım kahve içmeye gelecekti akşam yemeğimi yaptıktan sonra kahve yanına kek yaptım o arada da sokak kedilerinin mamalarını hazırladım. Onlar geldiler gittiler mutfağı derle toparla şimdi oturdum.
Evet ya sorma sen nasılsın?Maşallah yogun bir gün olmuş desene :)
Teşekkür ederim :) iyi olmaya çalışıyorum ama halime çok şükür. Artık 31 haftalık oldum git gide bebeği taşımak zorlaşıyor. Anksiyete hala devam ediyor tabi ilaç da devam ediyor. Bakalım hayırlısı...Evet ya sorma sen nasılsın?
Yaa maşallahTeşekkür ederim :) iyi olmaya çalışıyorum ama halime çok şükür. Artık 31 haftalık oldum git gide bebeği taşımak zorlaşıyor. Anksiyete hala devam ediyor tabi ilaç da devam ediyor. Bakalım hayırlısı...
Sabrediyorum ama çok zorlanıyorum. Evet huzursuzluk hali hiç bitmiyor. Ataklar hafifledi ama kaygı, huzursuzluk hali var. O yoruyor zaten beni deYaa maşallahçoğu gitmiş azı kalmış sabret ilaç içtiğin hâlde mi anksiyete devam ediyor?
Bazı ilaçlar kendisi huzursuzluk yapabiliyor doktora danıştın mı? Değiştiredebilirdi ilacını belkiSabrediyorum ama çok zorlanıyorum. Evet huzursuzluk hali hiç bitmiyor. Ataklar hafifledi ama kaygı, huzursuzluk hali var. O yoruyor zaten beni de
Aslında 6 yıldır kullandığım ilacım bu ama hamilelikten midir hormonlardan mıdır yeterli mi gelmiyor anlamadım. Doktor 1 ay sonra gel kontrole demişti 1 hafta falan kaldı onu bekliyorum ben de.Bazı ilaçlar kendisi huzursuzluk yapabiliyor doktora danıştın mı? Değiştiredebilirdi ilacını belki
Aslında bir zaman sonra kullanılan doz yeterli gelmiyor bünye o ilaca ve doza alışıyor benim öyle olmuştu hamilelikten dolayı da doktor doz artırmayabilir hamilelikte hormonlar da farklı oluyor onun da etkisi var.Aslında 6 yıldır kullandığım ilacım bu ama hamilelikten midir hormonlardan mıdır yeterli mi gelmiyor anlamadım. Doktor 1 ay sonra gel kontrole demişti 1 hafta falan kaldı onu bekliyorum ben de.
Haklısın. Acaba doğumdan sonra hormonlar normale dönüyor mu? Normale dönünce belki doz yeterli gelir.Aslında bir zaman sonra kullanılan doz yeterli gelmiyor bünye o ilaca ve doza alışıyor benim öyle olmuştu hamilelikten dolayı da doktor doz artırmayabilir hamilelikte hormonlar da farklı oluyor onun da etkisi var.
İnşAllah döner daha rahat ilaç kullanırsın o zamanHaklısın. Acaba doğumdan sonra hormonlar normale dönüyor mu? Normale dönünce belki doz yeterli gelir.
İnşallah teşekkür ederimİnşAllah döner daha rahat ilaç kullanırsın o zaman