- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç içmekten korkmayın zaten panik atakta ilk yarım doz başlanıyor yan etki olmaması ve vücudun ilaca alışması için ben de yıllarca dönem dönem ilaç kullandım ama lohusalıktan sonra hastalığın dozu çok artmıştı 2 yıla yakın terapi aldım şuan çok şükür iyiyim dönem dönem nüksedecek gibi hissettiğimde doktoruma yine gidiyorum imkanınız var ise terapi alın yoksa farkındalık kazanmak için kitaplar okuyun hatta bu kitapları paylaştığım topiğim de mevcut ben çok ağır yaşadım diyebilirim inanın geçiyor o kadar çok hastanelere gittim ki baktırmadığım yerim kalmamıştı sonra ruh hastalıklarına takmıştım şizofren miyim bipolar mıyım psikoz muyum diye beyninizi asla dinlemeyin dikkate almadığınızda zaten bir zaman sonra susuyor. Bu hastalığı yaşamayan bilmez.Merhabaa ben 2020 yılında burda panik atakla ilgili konuştuklarınızı şuanda okuyorum çünkü 1 yıldır bu hastalıkla beraberm ve artık işin içinden çıkamıyorum siz nasılsınız suanda daha iyimisiniz biraz motivasyona ihtiyacım varrr kendimi hep ölücekmişiö gibi hissediyorum yerimden kalkamıyorum hiç bişey canım istemiyor nefesim daralıyor acaipp napmam gerek ya ilaç yan etki eder mi diye çok korkuyorum ilaç hiç içemiyorum
Psikolojik oluyor olmaz mı ben kolumu uyuşturduğumu bilirim kalp krizi geçiriyorum diye kaç kez acile gitmiştim koluma yoğunlaştıkça uyuşma artıyordu. İsterseniz diğer topiğe yazalım oradan devam edelim bunu yaşayanlar da size hem cevap verir.Kesinlikle öyle şuan da o kadar çok kendimi dinliyorum ki kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor göğsüm de hep bir ağrı var gitmediğim kardiyolog kalmadı birşey yok daha 2 gün önce bile gittim artık şöyle düşünmeye başladım bu kadar ağrı psikolojik olamaz bence acaba birşey var doktorlar mı önemsemiyor veya anlamıyor diyorum bilmiyorum napıcam ya şuanda psikiyatriye galiba gidcem ilaç kullanıcam son çare diye düşünüyorum yoksa böyle hayat zehir gibi geçiyor
Rica ederim ne demek geçecek olduğunu bil inan banaÇok teşekkür ediyorum niloyaa