Pazar alışverişimi yaptım geldim yerleştirdim daha akşam yemeği var oysaki ben çok yoruldum. Pazarlıkları dolaba yerleştirirken şunu farkettim bazı sararan bozulan gıdaları çıkardım onları güzelce doğradım tavuklara verdim bir çırpıda hüplettiler doğa öyle güzel bir döngü içerisindeki hiçbir şey aslında ziyan olmuyor köyde kaldığımız zamanlarda da bunu farkettim çayın çöpünü toprağa döküyorsun gübre oluyor karpuz kesiyorsun kabuklarını doğaya atıyorsun inekler yiyor yediğin tavuğun kemiklerini atıyorsun köpekler yiyor doğa muazzam bir besin zinciri ile örülü peki ya şehir hayatı insanoğlu doğayı katlediyor doğal ortamdan tamamen uzak en basitinden çöpler konteynırlarda tüm artık gıdalar öylece büyük çöp konteynırlarına atılıyor peki sokak kedileri onlara ulaşabiliyor mu hayır peki ya sokak köpekleri, çöpe atılan gıdalara ulaşmaları imkansız insanların insafına kalırsa belli bir noktalara besleme noktası yaparlarsa yaparlar eh işte böyle doğanın dengesini bozan insanlar bunlarla kalmayıp sokakta yaşama hakları olan hayvanların da hayatına müdahale etme çabasındalar bu doğa bir gün er ya da geç bunun karşılığını verecek veriyor da...