- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.941
Merhaba amin inşallah evlatlarımıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin içimdeki yaraya parmak bastın ben de 2. çocuğa cesaret edemiyorum kızımın kardeşi olsun istiyorum terapistim hiç düşünmeden 2.çocuğa teşvik ediyor ama ben bu hastalığa hiç güvenemiyorum passiflora lohusa ve hamile iken içmiştim ama inan pek bir etkisi yok sonradan 2 ölçek bile içsen o 2 ölçek çok az geliyor anlık rahatlatma öyle söyleyim bu durumu aşmak için terapi aldım ilaç hâlâ kullanıyorum kullandığım halde vücuduma ben de takıyorum dönem dönem mesela bu ara kemik ağrısı ve kalbime taktım önceden olsa doktor doktor randevu alır giderdim rutin kontrol gibi kardiyolojiye randevu alacağım kemik ağrım için vitaminlerime baktıracağım daha fazla takmaya gerek yok bir şey olacaksa önlememiz pek mümkün olmuyor öyle olsaydı Mustafa Koç helikopter ambulans ile hastaneye giderken ölmezdi olacak olan oluyor yapacak bir şey yok iç sıkıntısı bende de oluyor ara ara mutsuz da olabiliriz okuduğum kitapta çok güzel bir satır görmüştüm mutluluk ile ilgili denk gelirse bulup atacağım arada mutsuz olmaz isek mutluluğun kıymetini nasıl anlayacağızMerhaba niloya, senin yazılarını görüyorum anksiyete ile ilgili birşeyler danışmak istiyorum
Şuan nasıl anksiyete durumu? Pasiflora şurup içtin mi bir kaç yazında içtin diye okudum sanki
Özellikle bu durumu aşmak için neler yaptığını merak ediyorum
Ben 1 sene önce dış gebelik ameliyatı geçirdim ve o günden beri sağlık konusunda vücuduma taktım. O geçiyor gibi oluyor bu kez iç sıkıntısı mutsuzluk oluyor
Bir tane kızım var 11 yaşında çok şükür Allahım ona sağlık uzun ömür versin inşallah , ikinci çocuk isterdim kızıma kardeş olsun onunda burukluğu var