- 23 Ocak 2016
- 32.504
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.601
Eşimin sağlık sigortası var da benle kızımıza da yapmak istiyor ben de ne gerek var diyorum kampanya olduğunda yaptıralım dedi istemedim neyse bir sigortacı tanıdık olduSaglık arac hepsi var.
Cok köy gibi değil ya ne bilim.Aa ne güzel Hüseyinalan kız daha ne olsun
Ben yaptırıyorm 2 senedir kıza cok rahat ettik.Eşimin sağlık sigortası var da benle kızımıza da yapmak istiyor ben de ne gerek var diyorum kampanya olduğunda yaptıralım dedi istemedim neyse bir sigortacı tanıdık oldu
Yok canım sen deCok köy gibi değil ya ne bilim.
Köy diyince Tirilye gibi eski yerler arıyor benim gözüm.
Aa senin de mi kızın var ne güzelBen yaptırıyorm 2 senedir kıza cok rahat ettik.
Dr umuz medicanada bütün islemlerimizi orda hallediyoruz.
Harikasın niloyaKocam balık tutmuş ben de ona tatlı yapıvereyim dedim
Tarhana iç harcını ocağa koydum pişiriyorum
Akşama kitap çay keyfi bugünlük internet sınırıma ulaştım. İnternetimi kapatıyorum. 10dan sonra yine telefona bakmıyorum hatta bu saati bu akşam 9 a çekiyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere inşallah
Bugün de verimli mi geçti evet çok şükür Rabbime
Amin cümlemizinkiniAa senin de mi kızın var ne güzelAllah sağlıklı uzun ömürler versin
Geçen kış sadece tahlilleri 600 küsür tuttu vitaminlerine baktırtmıştık sağlık sigortası mantıklı yani
Az da olsa okumak önemli olan 1 sayfa da olsa okuyalım hergündün sadece 2 sayfa okuyabildim kitabı.
Arkadaşlarla sahilde buluştuk (açık havada)
Eve gelince de ortalıktan bi iki dağınıklık kaldırdım o kadar.
Bilecige mi cnm? Benim yerime de serinle Ohh ne guzel, bayramda gittim ya yorgan örtündum ya nasıl mutluydumBugün yapılacaklar ;
Sağlık ocağı ve kuaföre gidilecek
Çanta hazırlanacak köye gidilecek
Ama önce kahvaltı yapılıp ev toplanacak
GünaydınlarMikan cımmmm dün akşam kurala uydum telefonu kapatınca bol bol kitap okudum harika birşey insana dinginlik veriyor 40 sayfa kitap okumuşum ama 1 telefon konuşması yaptım gerekliydi diğer türlü internete girmedim
Günaydın bu arada
Aa geçmiş olsun canım çok bayramın 2.günü kızım öyleydi ateş karın ağrısı kusma götürdün mü doktora canımGünaydınlar
Ben dun uyamadim pek, gece oğlum ateşliydi başında beklerken telefonla uğraştım uyumuyum diye
Evet canım BileciğeBilecige mi cnm? Benim yerime de serinle Ohh ne guzel, bayramda gittim ya yorgan örtündum ya nasıl mutluydum
Ah bilmem mi teyzelerimden haber alıyorum, hele aksamlari resmen soğuk oluyor, iyi denk gelmiş cnm ya su 10 gün çok sıcak olucakmis havaEvet canım Bileciğeeşim işe başlıcak bi vakit gidemeyiz diye bi gidelim dedik
Orası serin şuan Bursa çok sıcak
Evet şuan nasıl sıcak neyse Ağustos 15 yaz yarısı kış derlerAh bilmem mi teyzelerimden haber alıyorum, hele aksamlari resmen soğuk oluyor, iyi denk gelmiş cnm ya su 10 gün çok sıcak olucakmis hava