- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Yaaaaa niloyaaaaÖyle oy veren varsa ben de ayaklarını yıkarım inan ki
Sesli güldümmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa niloyaaaaÖyle oy veren varsa ben de ayaklarını yıkarım inan ki
İyi kısa sürmüş banın benim geçen 5 miydi 7 miydi neydi bi daha etliye sütlüye karışmıcam dedimOoyyy sağol Balım Evet evet gerçekten öyle herkes farklı düşünceyi savunuyor artık herkese saygı duyuyorum ❤ Ne yapam
Benimde sürdü bi 5 Umarım bende daha yemem banİyi kısa sürmüş banın benim geçen 5 miydi 7 miydi neydi bi daha etliye sütlüye karışmıcam dedim
Ben oy verince çıktı kız bak bunu öğrendim ne cahilim ya ben de bakıp duruyorum ne oylamıyor ki kimse dedim durdumDeğiştirdi mi acaba ? Kim olduğunu bilmiyorum valla bir oy var onda.. üsttekinde 24 kadar var
Her seferinde 2 gün artıyor galiba gangsta ile başlayan vardı bi arkadaş geçen bilezikten 14 gün yemişBenimde sürdü bi 5 Umarım bende daha yemem ban
AhahhahahahahahhaBen oy verince çıktı kız bak bunu öğrendim ne cahilim ya ben de bakıp duruyorum ne oylamıyor ki kimse dedim durdum
Gel kız yıkarım ne var sende leğene bi su tamamNiloyaaaa oyumu değiştirsem napcan ayaklarımı mı yıkıycan
Değiştiririm bak ayağını denk alNiloyaaaa oyumu değiştirsem napcan ayaklarımı mı yıkıycan
HahahhahahahahhahajajajGel kız yıkarım ne var sende leğene bi su tamam
Korona var koronaDeğiştiririm bak ayağını denk al
İçine tuzda atalım bariGel kız yıkarım ne var sende leğene bi su tamam
Kız Allah seni tuz deyince aklıma kaynanamın kızımı tuzlamaya çalıştığı gün geliyorİçine tuzda atalım bari
Ahahhahahah yaaaaaKız Allah seni tuz deyince aklıma kaynanamın kızımı tuzlamaya çalıştığı gün geliyor
Ya kaynanalar tuzlamak istiyor gelin tuzlama diyor accık suya tuz atıyor tamam okaaaayoksa kavga çıkıcikAhahhahahah yaaaaa
Ha o kadarsa iyiymiş bende tuza yatırıyor balık gibi sandımYa kaynanalar tuzlamak istiyor gelin tuzlama diyor accık suya tuz atıyor tamam okaaaayoksa kavga çıkıcik
Neyse ya iyi olmuş kokmaz ilerdeYa kaynanalar tuzlamak istiyor gelin tuzlama diyor accık suya tuz atıyor tamam okaaaayoksa kavga çıkıcik
Kız vardı burda yapanlar okuduydum hatta sonra bebeğin ateşi çıkmış falan kaynanam yapacak diye korktuydum eşim de kızan kokmuş tuzlayın diye tutturduydu fikirler çok farklı ben böyle şeylere inanmam eşim de tam tersiHa o kadarsa iyiymiş bende tuza yatırıyor balık gibi sandım
Yok kokuyor eşim iyi tuzlayamamışsınız dedi kokarsa kokar ben tuzlayamam dedimNeyse ya iyi olmuş kokmaz ilerde
Ooooo eşinde anlıyor baya bu işlerdenYok kokuyor eşim iyi tuzlayamamışsınız dedi kokarsa kokar ben tuzlayamam dedim