- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.701
Bu akşam yapayım artık ütüyü çarşamba günü aldığım arakayı dün ozgenur16 temizledi kuzum benim yaGel beni kullan diye baya bi göz kırpar ama Sonra her gün napıyosun ütü yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam yapayım artık ütüyü çarşamba günü aldığım arakayı dün ozgenur16 temizledi kuzum benim yaGel beni kullan diye baya bi göz kırpar ama Sonra her gün napıyosun ütü yapıyorum
Kız sen 6 tlyemi aldım demiştin kayınvalidemler 9dan sattı heBu akşam yapayım artık ütüyü çarşamba günü aldığım arakayı dün ozgenur16 temizledi kuzum benim ya
Birde ütüsüz kıyafet olsun da gör o zaman büyük savaş çıkar (Allah korusun)Gel beni kullan diye baya bi göz kırpar ama Sonra her gün napıyosun ütü yapıyorum
Bu hafta 4 tüKız sen 6 tlyemi aldım demiştin kayınvalidemler 9dan sattı he
Yok kız kimseyi takmıyorum inan bakçok eski konuma birinden beğendim şaşırdımlar geliyordu buradaki grup olup benimle anlaşmayan biriydi eski konumun hortlatılmasından mı korkacağım yaptım etiket ve hortlattım yahu benim vicdanım rahat iken birilerine hesap vermek zorunda değilim ya da birilerinden korkacak insan değilimniloya sen niye herkesi bu kadar ciddiye alıyorsun ?yapma etme sana 2 laf söyleyene sen de 3 laf söyle geç.tanımadığın insanları niye özensiyorsun bu kadar bir nick ten ibaretler sadece.yapma etme
iyi de boşverseydin ya sen niye konunu ortaya attın gruplar hep vardı bdv de.ben bazı konuştuklarımı orda zerre kadar tanımıyorum .umrumda da değiller.devamlı gelip yazdığımdan konulara tanıyorum sananlar da var ama yok .içlerinden kendim seçerim ya da seçilirim arkadaş olurum gerisini sallarım sen de salla gitsinYok kız kimseyi takmıyorum inan bakçok eski konuma birinden beğendim şaşırdımlar geliyordu buradaki grup olup benimle anlaşmayan biriydi eski konumun hortlatılmasından mı korkacağım yaptım etiket ve hortlattım yahu benim vicdanım rahat iken birilerine hesap vermek zorunda değilim ya da birilerinden korkacak insan değilim
Görme merkezine baskı yapıyor bi de çocuk için engelKitle bir rahatsızlık yaratıyor mu ondan mı alacaklar çok geçmiş olsun canım
nerede kitle var?benle aynı hastalık mı yoksa?Görme merkezine baskı yapıyor bi de çocuk için engel
Sağol teşekkür ederim
Rica ederim doktor ne derse tabi doğrusu odur tedavini yaptır bir tanıdığımızda da beyninde gözünü etkileyen tümör vardı iyileşti çocuğunu doğurdu riskli bu çocuk aldır dedi doktorlar doğurdu büyüdü bile kadın şuan işinin gücünün başındaGörme merkezine baskı yapıyor bi de çocuk için engel
Sağol teşekkür ederim
Basimda, hipofiz bezinde, hiperprolaktinemi hastalığın adınerede kitle var?benle aynı hastalık mı yoksa?
bana yazsın özelden.benim hastalığımın aynısı.yardımcı olurum seve seveRica ederim doktor ne derse tabi doğrusu odur tedavini yaptır bir tanıdığımızda da beyninde gözünü etkileyen tümör vardı iyileşti çocuğunu doğurdu riskli bu çocuk aldır dedi doktorlar doğurdu büyüdü bile kadın şuan işinin gücünün başında
iyi huylu tümör mü dendi göz sinirine yakın?menenjiyom yaniBasimda, hipofiz bezinde, hiperprolaktinemi hastalığın adı
Yaa inşallah bende de öyle olur geçer gider hayırlısıylaRica ederim doktor ne derse tabi doğrusu odur tedavini yaptır bir tanıdığımızda da beyninde gözünü etkileyen tümör vardı iyileşti çocuğunu doğurdu riskli bu çocuk aldır dedi doktorlar doğurdu büyüdü bile kadın şuan işinin gücünün başında
evet aynen öyle.bana destek olan kadın bekarken yakalanmış ameliyattan sonra evlenmiş bebeği olmuştu.Rica ederim doktor ne derse tabi doğrusu odur tedavini yaptır bir tanıdığımızda da beyninde gözünü etkileyen tümör vardı iyileşti çocuğunu doğurdu riskli bu çocuk aldır dedi doktorlar doğurdu büyüdü bile kadın şuan işinin gücünün başında
Şimdi iyi o ablamız hatta iş kurdu işi büyüdü işinin başında iyileşti çok yıllar önceydi çocuğu doğurma çok riskli ölebilirsin doğumda dediler fakültede doğurdu şimdi çocuk büyüdü bilebana yazsın özelden.benim hastalığımın aynısı.yardımcı olurum seve seve
İyi huylu evet ama benim ki prolaktin hormonunun fazla çalışmasından kaynaklı. O da süt salgılanan hormon. Şu an görme merkezine baskı yapıyor ilerde baskının artma ihtimali variyi huylu tümör mü dendi göz sinirine yakın?menenjiyom yani
evet ben de de aynısı vardı büyükçe iyi huylugörme merkezime baskı yapan.kaç dr a gittim hepsi körlük olacak tedavi olmazsa dediler.ben size her konuda yazrdımcı olurum.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışİyi huylu evet ama benim ki prolaktin hormonunun fazla çalışmasından kaynaklı. O da süt salgılanan hormon. Şu an görme merkezine baskı yapıyor ilerde baskının artma ihtimali var
ben de iyiyim.derdi veren Allah dermanını da verir.üzülmesinŞimdi iyi o ablamız hatta iş kurdu işi büyüdü işinin başında iyileşti çok yıllar önceydi çocuğu doğurma çok riskli ölebilirsin doğumda dediler fakültede doğurdu şimdi çocuk büyüdü bile
Aynı durumu yaşayan biri varmi diye çok aradımburdaymissinevet ben de de aynısı vardı büyükçe iyi huylugörme merkezime baskı yapan.kaç dr a gittim hepsi körlük olacak tedavi olmazsa dediler.ben size her konuda yazrdımcı olurum.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış