- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.741
Hadi bakalım Bismillah deyip işlere girişelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim ben artık teşekkürlerSana da çok büyük geçmiş olsuninşallah geçip gitmiştir
İşler de bir birikmiş evden kaçasım var sokağa çıkma yasağı olmasaHadi bakalım Bismillah deyip işlere girişelim
Bizde trendyoldan aldık 1 haftadır duruyor kutulu orda anca kurucaz atarım bende kurunca bakalım kolay gelsin niloşummBilmiyorum ki belki de öyle demiştir baya oluyor 2 sene önceydi ben de azcık ortalığı toplayım atarım kitaplığın resmini koçtaştan almıştık son 1 adet kalmıştı
Yok kuzum iyileştim ben şükürler olsun uzun zorlu bir süreçti ama bitti. Şimdi bu arkadaşımıza destek zamanı.
Yasak olmasa bu ütü bugün de kalırdı Allahtan yasak varİşler de bir birikmiş evden kaçasım var sokağa çıkma yasağı olmasa
Sağol canım ütü bitti şimdi bir posta daha kızımın tşört ve kaprilerini attım makinaya kurusun onları da ütü yapayım bitsin süt almaya gidicem birazdan daBizde trendyoldan aldık 1 haftadır duruyor kutulu orda anca kurucaz atarım bende kurunca bakalım kolay gelsin niloşumm
Psikolojik o iş yapmamak için bende de oluyor. Gezmeye gidelim dense gözüm açılırdı amaÜtüyü yaptım ama neden bu kadar uyku bastırıyor bana hiç anlam veremiyorum bir sürü iş var daha yapılacak uyku çöktürdü dün de uyudum gündüz
Çok şükür geçmiş olsun canım yasminde atlatıcak sağlıcakla inşallah inanıyorum buna artık herşey ilerledi tıp ilerledi çok şükürYok kuzum iyileştim ben şükürler olsun uzun zorlu bir süreçti ama bitti. Şimdi bu arkadaşımıza destek zamanı.
Hayvanlarınız mı var niloşumSağol canım ütü bitti şimdi bir posta daha kızımın tşört ve kaprilerini attım makinaya kurusun onları da ütü yapayım bitsin süt almaya gidicem birazdan da
Bebiş geliyor olmasın oda çok uyku yaparmıştaÜtüyü yaptım ama neden bu kadar uyku bastırıyor bana hiç anlam veremiyorum bir sürü iş var daha yapılacak uyku çöktürdü dün de uyudum gündüz
Deme nasıl da bildin beni yaavm açık olsa koştura koştura giderdim şimdiPsikolojik o iş yapmamak için bende de oluyor. Gezmeye gidelim dense gözüm açılırdı ama
Yok kız ne hayvanı mahalleye sütçü geliyor kız içiyor ondanÇok şükür geçmiş olsun canım yasminde atlatıcak sağlıcakla inşallah inanıyorum buna artık herşey ilerledi tıp ilerledi çok şükür
Hayvanlarınız mı var niloşum
Bebiş geliyor olmasın oda çok uyku yaparmışta
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah. Tabi öyle bir risk varsa da öyle bir yol var. Bir arkadaşımda tabi bununla alakası yok hiç ama onunda öesela erken menepoz demiş doktor. 1 2 sene içinde evlenmeye bak demiş. E kızın hayatında kimse yok. Aday adayı bile yok. Nerden bulucak evlenicek heemn. Oda o şekilde yumurtalarını toplatıp dondurdu. İlerde nasip olursa evlendiğinde o şekil olucak. Herşeyin bir çaresi bulunur inşallahYasmininki sanırım hipofiz bezi tümörü. O kat kat kolay benim durumumdan. Kafatası açılmasına gerek yok. İyileşmesi kolay. Radyasyon verilecek sadece ameliyat öncesi ya da sonrası. Benim durumumda olmamasına çok sevindim. İşi çok daha kolay. Çocuk sahibi olma erkek yada kadın riski varmış evet kuzenim doktor ona sordum. Ama herşeyde risk var zaten. Çok emin olmak isterse de yumurtasını dondurur olur biter. Masraflı zorlu bir. tedavi değilmiş. Normal yoldan bebeği de olabilirmiş hiç korkmasın dedi.
Ay ben onu süt sağmaya diye okumuşum ne alaka ki kendine şaşırdım şuamYok kız ne hayvanı mahalleye sütçü geliyor kız içiyor ondan
Yok kız daha yeni adetim bitti ben almayım Allah isteyenlere sizlere versin inşallah hayırlı evlat evlatlar uzunca bir müddet düşünmüyorum inan ki
Kız nasıl buluyorsun böyle şeyleri nerden buluyorsunBirinden yatak odası halılarını aldım Bursada mevkisi iyi bir yerden halılar yepyeni verdim yıkamaya salı günü gelecek yıkamadan şuan o satılmayı bekliyor
Evet ben sağmaya gidicem ineğin memelerini tutucam makinayla değil elle foşk foşk foşduku foşduku sağıcamRabbim dermansız dert vermesin inşallah. Tabi öyle bir risk varsa da öyle bir yol var. Bir arkadaşımda tabi bununla alakası yok hiç ama onunda öesela erken menepoz demiş doktor. 1 2 sene içinde evlenmeye bak demiş. E kızın hayatında kimse yok. Aday adayı bile yok. Nerden bulucak evlenicek heemn. Oda o şekilde yumurtalarını toplatıp dondurdu. İlerde nasip olursa evlendiğinde o şekil olucak. Herşeyin bir çaresi bulunur inşallah
Ay ben onu süt sağmaya diye okumuşum ne alaka ki kendine şaşırdım şuam