- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.681
Suratını bir öpüyorum bir öpüyorum severken dişlerimi sıkıyorum çok tatlı çokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüyünce tepesinde ki beyazlık vücudunun her yerinde olacak benekli tavuk olacak bu yada horozSuratını bir öpüyorum bir öpüyorum severken dişlerimi sıkıyorum çok tatlı çokkk
Eki Görüntüle 2869140
Ne olursa kabulümdür çok seviyoreeeBüyüyünce tepesinde ki beyazlık vücudunun her yerinde olacak benekli tavuk olacak bu yada horoz
Kitle bir rahatsızlık yaratıyor mu ondan mı alacaklar çok geçmiş olsun canımDün oturma odasında
Toz alıp sildim
Elektrikliye verdim
Balkonu yıkadım
Yarım cüzüm ve okumam gereken sureler vardi onlari okudum
Bulaşık makinesini çalıştırıp boşalttım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Önceki iki gün hastaneye gittim kontrole. İlk gün kan verdim ertesi gün de sonuçlar icin
Doktor ameliyat ihtimali için konsey topluycakmis. Başımda hormondan dolayı kitle var onu almak için.Ilac etki etmiyo ona, karar 2 hafta sonra belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun valla.
Bugün de başka bir odayi temizliycektim ama sabah kalktım adet olmuşum. Kahvaltı yaptım oturuyorum geri öyle. Halsizim bisey yapmadım
Bende yapmadımmm benimki alıştı artık şu tişörtüm nerde diyince ütülencekler diyorum ver hadi üstümde düzelir bişey olmaz diyor artıkÜtüyü yaptım bitti desem kim inanır kim mi inanır inanmayın çünkü hala yapmadım kocam merdaneyi gösterecek az kaldı
Ben bekle ütülüyorum hemen diyorumBende yapmadımmm benimki alıştı artık şu tişörtüm nerde diyince ütülencekler diyorum ver hadi üstümde düzelir bişey olmaz diyor artık
ya ütü masasını çıkarmak çok zor geliyor bana keşke onunda bir yeri olsa hep açık hazırda dursaBen bekle ütülüyorum hemen diyorum
İnan bana da onu çıkarmak zor geliyor mutfakta bir boşluk var süpürge ütü masam orada çamaşır makinası yanından onu kıskıvrak çıkarmak çok zor kas istiyorya ütü masasını çıkarmak çok zor geliyor bana keşke onunda bir yeri olsa hep açık hazırda dursa
benimde yatak odası kapı arkasında kapı arkaları bazen iyiki varİnan bana da onu çıkarmak zor geliyor mutfakta bir boşluk var süpürge ütü masam orada çamaşır makinası yanından onu kıskıvrak çıkarmak çok zor kas istiyor
Bence müsait bir odana kur öyle kalsınbenimde yatak odası kapı arkasında kapı arkaları bazen iyiki var
Aaa orada hava sıcak mı ? Biz donuyoruz resmen. Burası resmen soğukAkşam turumuzu da yaptık
Eki Görüntüle 2869312
Öyle müsait bir odam yok işte yaa var bitane ama koltuk moltuk var boş olsa olurduBence müsait bir odana kur öyle kalsın
Tokalarını yesinler onunAkşam turumuzu da yaptık
Eki Görüntüle 2869312
Koy salona otursun seninle arada bakışırsınız falan o sana göz kırpar öyle geçinip gidersinizÖyle müsait bir odam yok işte yaa var bitane ama koltuk moltuk var boş olsa olurdu
Gel beni kullan diye baya bi göz kırpar ama Sonra her gün napıyosun ütü yapıyorumKoy salona otursun seninle arada bakışırsınız falan o sana göz kırpar öyle geçinip gidersiniz
1 haftadır ısındı canımAaa orada hava sıcak mı ? Biz donuyoruz resmen. Burası resmen soğuk