- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.661
Bir bakayım bulabilirsem internette atıcam niloşumAa nasıl birşey acaba damla damla eşim izne çıkınca pek evde durmayız duvarın dibine indiricem ben de inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bakayım bulabilirsem internette atıcam niloşumAa nasıl birşey acaba damla damla eşim izne çıkınca pek evde durmayız duvarın dibine indiricem ben de inşallah
Tamam canım ben de sana çekicem çiçeklerimizi ön balkondakileri de terastakileri de çekicem ben ön balkona bir tane daha sallanan asma saksılı çiçek aldım çok güzel kırmızı minik minik çiçekleri var bugün bir gördüm sönmüşlerBir bakayım bulabilirsem internette atıcam niloşum
Bu sene hiç çiçek almadım. Alıyorum kuruyor alıyorum kuruyor. Yapma çiçek koydum balkonumaTamam canım ben de sana çekicem çiçeklerimizi ön balkondakileri de terastakileri de çekicem ben ön balkona bir tane daha sallanan asma saksılı çiçek aldım çok güzel kırmızı minik minik çiçekleri var bugün bir gördüm sönmüşler
O sarkan saksılara bayılıyorum yaa çiceklermi sönmüşTamam canım ben de sana çekicem çiçeklerimizi ön balkondakileri de terastakileri de çekicem ben ön balkona bir tane daha sallanan asma saksılı çiçek aldım çok güzel kırmızı minik minik çiçekleri var bugün bir gördüm sönmüşler
En güzeli ben de dün düşündüm sahte çiçek mi alsam dedimBu sene hiç çiçek almadım. Alıyorum kuruyor alıyorum kuruyor. Yapma çiçek koydum balkonuma
Evet çiçekler sönmüşO sarkan saksılara bayılıyorum yaa çiceklermi sönmüş
Seninde çok güneşmi alıyor cAnım güneşten sanırım dayanamıyorlar yaEvet çiçekler sönmüş
Evet çok güneş alıyor canım benim ev köşe ev her yerden güneş alıyor ondan fesleğen mesela balkonda olmuyor benim içeride tutuyorum ölmesin diyeSeninde çok güneşmi alıyor cAnım güneşten sanırım dayanamıyorlar ya
Ben de ben de ben deütü hç sevmem.çocuğun kıyafetleri haricinde asla yapmamm.ütü istemeyen pantolon tişört tulum ararımm özellikle alışverişlerimde
ayy bunlar çok şekerler.hepsi tavuk olmayacak sanki.horozda var mı aralarında?Biri elimde biri kucağımda çamaşır dürüyorum yardımcılarım hazır ve naaazır
Eki Görüntüle 2868950
Umarım hepsi horoz olmazlargenelde pazardan alınanlar özel seçme horoz oluyorlarmış öyle duydum aldık bakalım çok fena bağırıyorlar biri çok bağırıyorsa mutlaka kutudan çıkmıştır inan bunlarla yatasım geliyorayy bunlar çok şekerler.hepsi tavuk olmayacak sanki.horozda var mı aralarında?
Ayyy Allah uzak etsinde kanser hastaları hep saç olmadığı için başını örtüyor hastadır belkiBenim gördüğüm uzun değil mini minicik şort bildiğin denize gidiyor gibiydi
Öyle olunca çok zor gerçekten işte benimde öyle gölgelikmi yapsam diye düşündüm bi ara faydasız. Her akşam suluyorum her akşam toprakları kupkuru oluyor bakalım gittiği yere kadar gitsinnartıkEvet çok güneş alıyor canım benim ev köşe ev her yerden güneş alıyor ondan fesleğen mesela balkonda olmuyor benim içeride tutuyorum ölmesin diye
ay yapmadım yaa dün uykucu günümdü koca gün gözümde uykuyla gezdim akşamda 10mu neydi bayılmışım
Ay bende aynı şeyi düşündüm işte rabbim uğratmasınAyyy Allah uzak etsinde kanser hastaları hep saç olmadığı için başını örtüyor hastadır belki
Dimi kimse bu yönden düşünmez işte güler kınar insanımız böyleAyyy Allah uzak etsinde kanser hastaları hep saç olmadığı için başını örtüyor hastadır belki
Oo erkenden uyumuşsun mis uyandım hala uykum varÖyle olunca çok zor gerçekten işte benimde öyle gölgelikmi yapsam diye düşündüm bi ara faydasız. Her akşam suluyorum her akşam toprakları kupkuru oluyor bakalım gittiği yere kadar gitsinnartık
ay yapmadım yaa dün uykucu günümdü koca gün gözümde uykuyla gezdim akşamda 10mu neydi bayılmışım
Ay bende aynı şeyi düşündüm işte rabbim uğratmasın
Bende 7da uyandım valla dinlenmişim erkenden uyuyunca günaydınnOo erkenden uyumuşsun mis uyandım hala uykum var