- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.581
Bu yaşıma geldim hiç öyle kınaya gitmedim burda hiiç öyle yapıldığını görmedim ama gerci bundan sonra belki olur pandemi şeyiyle evde falanKadınlar arasında kınalarda giyersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yaşıma geldim hiç öyle kınaya gitmedim burda hiiç öyle yapıldığını görmedim ama gerci bundan sonra belki olur pandemi şeyiyle evde falanKadınlar arasında kınalarda giyersin
Bizim salonda kınada sadece kadınlar oluyor sizin orada da öyle değil mi gerçi artık nasıl olur bilmem 1 saatlik kına için salon tutmaz kimseBu yaşıma geldim hiç öyle kınaya gitmedim burda hiiç öyle yapıldığını görmedim ama gerci bundan sonra belki olur pandemi şeyiyle evde falan
Başına eşarp tak yine giy birşey olmaz ben 3-4 sene önce bir düğüne gitmiştim bir kadın sözde tesettürlü ama diz üstü bir elbise giymiş bir tane de siyah ince ten çorap başına da eşarp takmış çok tuhaf gelmişti banaYok kız açıkkenki abiyelerim şimdi kapandım ya ondan bans uygyn olsa giymemmi
Ay ne güzel yaa ben bir kere Kahramanmaraş da kadınlar arası bir kınaya katıldım ama yine de damat ve arkadaşları salona gelip halay falan çekmişlerdiBizim salonda kınada sadece kadınlar oluyor sizin orada da öyle değil mi gerçi artık nasıl olur bilmem 1 saatlik kına için salon tutmaz kimse
Fff ya burda da hiç öyle olmuyor hurra kadınlı erkekli karışık oluyor kınalarBu yaşıma geldim hiç öyle kınaya gitmedim burda hiiç öyle yapıldığını görmedim ama gerci bundan sonra belki olur pandemi şeyiyle evde falan
Yok canım burda karışık oluyor hep hatta ben benimkinde ben kına yakılana kadar sadece kadınların oynamasını istemiştim erkekler kenarda durdular kına yakıldıktan sonra katıldılar oynamaya o bile yadırganmıştıBizim salonda kınada sadece kadınlar oluyor sizin orada da öyle değil mi gerçi artık nasıl olur bilmem 1 saatlik kına için salon tutmaz kimse
Ahahahah yaaa dimii çok tarz olurum bende gördüm birkaç kere öyle kızdım ama tabi bilemiyosyn herkesin tercihi Hatta birkere sokakta bildiğin kısacık şortlu askılı badili bir kadını başında eşarpla gördüm. Ama kasıtlı yapılmış olabileceğine inanmadım bir hastalığı falanmı gar acaba diye düşündüm mesela saçı falanmı yok ta eşarpla kapatmak istedi diyeBaşına eşarp tak yine giy birşey olmaz ben 3-4 sene önce bir düğüne gitmiştim bir kadın sözde tesettürlü ama diz üstü bir elbise giymiş bir tane de siyah ince ten çorap başına da eşarp takmış çok tuhaf gelmişti bana
Yok bizim burda kınalar kadınlara özgü oluyor başta gelin ile damat çıkıyor sonra damat gidiyor eğlence sonunda da damat yine giriyor kimi zaman ailenin en yakınları damadın arkadaşları falan giriyorYok canım burda karışık oluyor hep hatta ben benimkinde ben kına yakılana kadar sadece kadınların oynamasını istemiştim erkekler kenarda durdular kına yakıldıktan sonra katıldılar oynamaya o bile yadırganmıştı
Ahahahah yaaa dimii çok tarz olurum bende gördüm birkaç kere öyle kızdım ama tabi bilemiyosyn herkesin tercihi Hatta birkere sokakta bildiğin kısacık şortlu askılı badili bir kadını başında eşarpla gördüm. Ama kasıtlı yapılmış olabileceğine inanmadım bir hastalığı falanmı gar acaba diye düşündüm mesela saçı falanmı yok ta eşarpla kapatmak istedi diye
Aaa öyle daha rahat olunur daha güzel eğlenilir ama yaa dimii burdasa adetler gelenekler daha çok var sankiYok bizim burda kınalar kadınlara özgü oluyor başta gelin ile damat çıkıyor sonra damat gidiyor eğlence sonunda da damat yine giriyor kimi zaman ailenin en yakınları damadın arkadaşları falan giriyor
Amannn boşver adetlere girmeyelimAaa öyle daha rahat olunur daha güzel eğlenilir ama yaa dimii burdasa adetler gelenekler daha çok var sanki
Ahahah girmeyelim çıkılmaz doğrıAmannn boşver adetlere girmeyelim
Bak o şekilde bende gördüm kadın,uzun kalem etek giymiş bir tane de kısa kollu bir tişört başına da eşarp bağlamış büyük ihtimalle bir rahatsızlığı vardıHatta birkere sokakta bildiğin kısacık şortlu askılı badili bir kadını başında eşarpla gördüm. Ama kasıtlı yapılmış olabileceğine inanmadım bir hastalığı falanmı gar acaba diye düşündüm mesela saçı falanmı yok ta eşarpla kapatmak istedi diye
Benim gördüğüm uzun değil mini minicik şort bildiğin denize gidiyor gibiydiBak o şekilde bende gördüm kadın,uzun kalem etek giymiş bir tane de kısa kollu bir tişört başına da eşarp bağlamış büyük ihtimalle bir rahatsızlığı vardı
Ben şimdi bi sil süpür yapayım gayri hazır eşim de işteykenAhahah girmeyelim çıkılmaz doğrı
Nasıl bir rahatsızlık belki saçları boyanırken yandıysa ya da renk tutmadı falan eşarp bağlamıştırBak o şekilde bende gördüm kadın,uzun kalem etek giymiş bir tane de kısa kollu bir tişört başına da eşarp bağlamış büyük ihtimalle bir rahatsızlığı vardı
Haydi kolay gelsin koluna kuvvet gece iş yapabiliyosun he ben asla yapamamBen şimdi bi sil süpür yapayım gayri hazır eşim de işteyken
Sağol canım ben de yapamam pek de eşim işteyken kolay oluyor ondanHaydi kolay gelsin koluna kuvvet gece iş yapabiliyosun he ben asla yapamam
Bende öyle düşündüm yada hava sıcak olduğu için kendince sıcaktan korunmak yöntemi olarak yapmıştır diye düşündüm .Nasıl bir rahatsızlık belki saçları boyanırken yandıysa ya da renk tutmadı falan eşarp bağlamıştır
Belki de denize gidiyorduBenim gördüğüm uzun değil mini minicik şort bildiğin denize gidiyor gibiydi