- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.541
İşte gözüne takarsan zararlı diye belki kızıyordur sen de ben kafama takıyorum kafaamaaaaBen zaten öyle istiyorum çeşit çeşit modelli ucuz hem sonra eşimden laf yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte gözüne takarsan zararlı diye belki kızıyordur sen de ben kafama takıyorum kafaamaaaaBen zaten öyle istiyorum çeşit çeşit modelli ucuz hem sonra eşimden laf yiyorum
Ben bunu arada kaçırmışım böyle mesajı nasıl kaçırırım ellerinize sağlık canım müthiş ben de böyle ince sararımBende annemdeyim bunları yaptım şimdi eve geçicem markete uğrayım giderken afiyet olsunEki Görüntüle 2867328
Ay bazen kaçıyor niloşum bende diyorum bu kız ne şaşırdım atıyor sağolasınn maharetli hatunsun bende ince sararım ama yerken tombik tombik olanları severimBen bunu arada kaçırmışım böyle mesajı nasıl kaçırırım ellerinize sağlık canım müthiş ben de böyle ince sararım
Sarması zor geliyor bana da annem sarınca yolluyor zaten benim sarmama gerek kalmıyorKop gel yiyelimmm bizimde akşama başka hiçbişey yapmam bunla doyarız
Benimde bazen yolluyor bazen işim yoksa gidip yardım edip yarısını alıp kaçıyorumSarması zor geliyor bana da annem sarınca yolluyor zaten benim sarmama gerek kalmıyor
Muhteşem yaptım sonra nihal yazmasa görmedim arada kaynamış mesaj suyuna zeytinyağı döküyorsunuz dimiAy bazen kaçıyor niloşum bende diyorum bu kız ne şaşırdım atıyor sağolasınn maharetli hatunsun bende ince sararım ama yerken tombik tombik olanları severim
Evet hayatım kesinlikle mor bir parça bul. İkisi birbirini patlatıyor.Ayy hamilesin canım hakkını helal et yollarım tabiki hemen buz torbalarının içinde kargoya veriyim yarın sıcakta bozulabilir te antalyaya kadar
Aa ben düz insan direk turuncu diyorum çok sıcak geliyor bana ama hoşuma gidiyor evet bak morlada güzel olmuş mor pantolonla bende kombinleyim şimdi mor pantolon arıyım kendime
Biraz geçmedi mi bulantıEvet hayatım kesinlikle mor bir parça bul. İkisi birbirini patlatıyor.
Allah razı olsun teklif etmen yeterli. Çubuk kraker, ayrandan başka bir şey yiyemiyorum zaten. Ama çok güzel yapmışsın. Eline sağlık
A onu kaçırmışım bende bak içini hazırlarken koyuyoruz birde pişirirken üzerinde gezdiriyorum canım tenceredeMuhteşem yaptım sonra nihal yazmasa görmedim arada kaynamış mesaj suyuna zeytinyağı döküyorsunuz dimi
Bakıcam kesinEvet hayatım kesinlikle mor bir parça bul. İkisi birbirini patlatıyor.
Allah razı olsun teklif etmen yeterli. Çubuk kraker, ayrandan başka bir şey yiyemiyorum zaten. Ama çok güzel yapmışsın. Eline sağlık
Bende uyuyorum iyi geceler canlarımm sabaha görüşmek üzereBen azcık telefon hafızasını silip geleyim çok fena doluyor
İyi geceler canım ben de uyucam birazdan görüşmek üzere inşallahA onu kaçırmışım bende bak içini hazırlarken koyuyoruz birde pişirirken üzerinde gezdiriyorum canım tencerede
Bakıcam kesin
8 haftalık olmuş maşallah 1 2 aya geçer inşallah sağolasın canımm
Bende uyuyorum iyi geceler canlarımm sabaha görüşmek üzere
Geçen haftadan daha iyiyim Niloyacım ama geçmedi, devam ediyor halaBiraz geçmedi mi bulantı
Evet ceycey. Biraz ateşlenme de yapabilirmiş. Hayırlı uğurlu olsun aşın. Hangisinden yaptırdın.Aşı yapılan kolum ağrıyor ve içten içten yanıyor. Normalmiş böyle olması. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere
Gün gün geçecek canım ben de çubuk kraker az yememiştim ayran içmeye çalışıyordum o bile kokuyorduGeçen haftadan daha iyiyim Niloyacım ama geçmedi, devam ediyor hala
Allah rahatlık versin Mimariyem
İyi geceler canım kol ağrısı oluyor diyorlar başka birşey yoksa geçmiş olsun canım o da geçer yavaş yavaş annem de vurulacak inşallah onun da yan etkisiz olur yaaaAşı yapılan kolum ağrıyor ve içten içten yanıyor. Normalmiş böyle olması. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere
Biontech tercih ettim. Eşim sinovac yaptırmıştı. Kolun tarafa yatamadığımdan uyuyamadımyarına düzeleyim bol bol sohbet ederiz. Kendine iyi bak. İyi gecelerEvet ceycey. Biraz ateşlenme de yapabilirmiş. Hayırlı uğurlu olsun aşın. Hangisinden yaptırdın.
GünaydınnnnnGünaaydınnn