- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.561
Günaydın sağlık olsun da varsın erken uyanalım canım benim kız da erken uyandıGünaydın yine erkenden uyandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın sağlık olsun da varsın erken uyanalım canım benim kız da erken uyandıGünaydın yine erkenden uyandık
Benim oğlan uyanmıyo ben uyanıyorumGünaydın sağlık olsun da varsın erken uyanalım canım benim kız da erken uyandı
TünaydınnGünaydınnnnn
O zaman geç yat bak nasıl uyuyorsunBenim oğlan uyanmıyo ben uyanıyorum
Yaaa ellerine sağlık darısı banaTünaydınn
Kolay gelsin niloşumm ben işleri bitirdim süpürdüm sildim banyoyu temizledim çamaşır yıkattım astım. Bir kuran okumam gerek akşama oda inşallah. Birde yemek yapcam. Şimdi yeşilçay içiyırum
Gece 1 de uyuyorum kuzum sabah 6 da ayaktayım..O zaman geç yat bak nasıl uyuyorsun
Ben de hamile iken çok enerjiktim çok az uyurdumGece 1 de uyuyorum kuzum sabah 6 da ayaktayım..
Ben bilmiyorum hamile olunca bana bişeyler oluyor enerji kaçıyo bana
İlk çocuktada böyleydi benim gavur evlatlar uyutmuyolar
AaaaaEvi topladım mutfağı topladım kızımla banyomuzu yaptık eşimle yemeğimizi de yedik o işe ben dışarı eve dönünce de ozgenur16 gelicek bana kahve içmeye
Aaa bana bildirim gelmemiş yaa sağolasın canım seninde ellerine sağlık afiyet olsun bol sohbetli kahveniz olsunYaaa ellerine sağlık darısı bana
Ellerine sağlık canım
Yok yarına kaldı benim dışarıda işlerim uzadı henüz eve dönemedim
Sağol canım yarın artık inşallah işlerim uzadı henüz eve dönemedim hem azcık temizlik yapayım arkadaşım pasaklı demesin banaAaa bana bildirim gelmemiş yaa sağolasın canım seninde ellerine sağlık afiyet olsun bol sohbetli kahveniz olsun
Benimde yarın misafirim var. Bir yakınım yakınının düğünü olcakta. Benim kapanmadan önceki abiyelere bakıcak. Dedim gel al ben nerde giycem bidahaSağol canım yarın artık inşallah işlerim uzadı henüz eve dönemedim hem azcık temizlik yapayım arkadaşım pasaklı demesin bana
İnan ki iyi olur baksın almaya da değmiyor abiyeler bir sürü para satarken alıcı bulmak zor dolapta öylece bekliyorBenimde yarın misafirim var. Bir yakınım yakınının düğünü olcakta. Benim kapanmadan önceki abiyelere bakıcak. Dedim gel al ben nerde giycem bidaha
Kesinlikle bir kere giyiyorsun dolapta bekliyor sonra bide ben zaten bu saatten sonra hiç giyemem. İşine yarasında alsın vallaİnan ki iyi olur baksın almaya da değmiyor abiyeler bir sürü para satarken alıcı bulmak zor dolapta öylece bekliyor
Yok kız giyersin yine neden giyemeyesin kınalarda falan giyersin çok severim abiyeyi ben hele pullu taşlı tam benKesinlikle bir kere giyiyorsun dolapta bekliyor sonra bide ben zaten bu saatten sonra hiç giyemem. İşine yarasında alsın valla
Yok kız açıkkenki abiyelerim şimdi kapandım ya ondan bans uygyn olsa giymemmiYok kız giyersin yine neden giyemeyesin kınalarda falan giyersin çok severim abiyeyi ben hele pullu taşlı tam ben
Kadınlar arasında kınalarda giyersinYok kız açıkkenki abiyelerim şimdi kapandım ya ondan bans uygyn olsa giymemmi