- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.621
Ay ne bileyim ben eve geldim islanmislar falan deyince kapının önünde buldun sandımKız sokakta niye bulayım pazardan aldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne bileyim ben eve geldim islanmislar falan deyince kapının önünde buldun sandımKız sokakta niye bulayım pazardan aldık
Bir damla suda nasıl ıslatmışlar kendilerini anlamadım yani tabağa da çay bardağı koydum üstelik geldim açayım kutuyu bir bakayım dedim hepsi ıslacık kızım diyor ki anne küçülmüşler böyle bacak arama koydum sarmaladım bir güzel işittim saç kurutmayla kuruttum sonra başladılar gezinmeyeAy ne bileyim ben eve geldim islanmislar falan deyince kapının önünde buldun sandım
İnşallah ölmezlerBir damla suda nasıl ıslatmışlar kendilerini anlamadım yani tabağa da çay bardağı koydum üstelik geldim açayım kutuyu bir bakayım dedim hepsi ıslacık kızım diyor ki anne küçülmüşler böyle bacak arama koydum sarmaladım bir güzel işittim saç kurutmayla kuruttum sonra başladılar gezinmeye Eki Görüntüle 2868074
Gatsbycim gel tabii ki başlığa. Burda estetisyen bilgisine sahip ablaların var Ağdayla kaş alanlar var ama çok demode. İşi bilmeyenler yapıyor. Ne güZel gür kaşların varmış. Millet cılız kaşları için tonla para verip microblading yaptırıyor. doğal kaş moda zaten. Ama düzgün şekillendirmen lazım. İnce kaş senin yaşından büyük gösterir. Kuaföre değil, kaş şekillendirmeyi bilen güzellik uzmanına git.Ben topiğe çok alakasız giriş yapmış gibi olucam ama @Nihal Prime arada bakımla ilgili konuşalım demişti o yüzden geliverdim. Nihal Abla sen bilirsin sorayım o yüzden, son zamanlarda kaşımı ağdayla aldırmaya başladım ama fazla inceldi gibi geliyor. Kaşlarım kalın ve kendim asla alamıyorum üstüne çevremde herkes kaşsız. Benimkisi çok gür olduğu için kuaförün ağda önerisi harika gelmişti ama son almada biraz tuhaf oldu gibi. Ne dersin ağda ile kaş almaya devam etmeli miyim?
Ay bilemedim ki şimdi benim kaşım hangisine benziyor son hali iyice moralimi bozdu foto çekemiyorum ama annemler fark yok dese de giderek inceliyor kaşım yani. Sana özelden atacağım, ben de ince kaş hiç sevmem ama normalde almazsam çok kötüü oluyor.Gatsbycim gel tabii ki başlığa. Burda estetisyen bilgisine sahip ablaların var Ağdayla kaş alanlar var ama çok demode. İşi bilmeyenler yapıyor. Ne güZel gür kaşların varmış. Millet cılız kaşları için tonla para verip microblading yaptırıyor. doğal kaş moda zaten. Ama düzgün şekillendirmen lazım. İnce kaş senin yaşından büyük gösterir. Kuaföre değil, kaş şekillendirmeyi bilen güzellik uzmanına git.
Baktım fotografına hayatım. Senin kaşını Merve Bologur’unkine benzettim ben. Düz alınmış. Son bir kaç senenin trendi de düz kaşlar. Kuyruk kısmını biraz köşeli yapabilir. Kalınlığı ve uzunluğu ideal.Ay bilemedim ki şimdi benim kaşım hangisine benziyor son hali iyice moralimi bozdu foto çekemiyorum ama annemler fark yok dese de giderek inceliyor kaşım yani. Sana özelden atacağım, ben de ince kaş hiç sevmem ama normalde almazsam çok kötüü oluyor.
Sol ilk 2 sıradaki herkes de var maşallah doğal şeklini bozdurmuyorum ben kuaföre de aldırınca da tertemiz ve güzelGatsbycim gel tabii ki başlığa. Burda estetisyen bilgisine sahip ablaların var Ağdayla kaş alanlar var ama çok demode. İşi bilmeyenler yapıyor. Ne güZel gür kaşların varmış. Millet cılız kaşları için tonla para verip microblading yaptırıyor. doğal kaş moda zaten. Ama düzgün şekillendirmen lazım. İnce kaş senin yaşından büyük gösterir. Kuaföre değil, kaş şekillendirmeyi bilen güzellik uzmanına git.
ayyy miniğimde topiğimize gelmişşşşş.bu kızı çok seviyorum ya nedenseAy bilemedim ki şimdi benim kaşım hangisine benziyor son hali iyice moralimi bozdu foto çekemiyorum ama annemler fark yok dese de giderek inceliyor kaşım yani. Sana özelden atacağım, ben de ince kaş hiç sevmem ama normalde almazsam çok kötüü oluyor.
Hayırlı günler canım
Ben de seni çook seviyorumayyy miniğimde topiğimize gelmişşşşş.bu kızı çok seviyorum ya nedense
Ooo çok güzel sen bayağı profesyonel satıcıymışsınKızım için kıyafet alışverişine gittim öğlene kadar yapmış olduğum adımı ekledimEki Görüntüle 2868540 bugün evdeyim dinlenmek istiyorum 1 kişi geldi evime kadar 1 takım çatal bıçak takımı sattım onun parasını da bir güzel harcadım
Eki Görüntüle 2868537
Yok kız ne profesyonelialıyorum satıyorum işteOoo çok güzel sen bayağı profesyonel satıcıymışsın
Kolum düzeldi iyiyim bugün. İşler birikti onları yapmaya çalışıyorum. Hava çok kötü sağanak yağış var umarım mamak tarafında yoktur. Orası direkt sel oluyorYok kız ne profesyonelialıyorum satıyorum işte
Sen nasıl oldun canım kolun nasıl oldu?