- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.601
Kız bir bu eksikti nerden buldun bunuuucücükKutudan çıkmış temizliğe yardım edecekmiş bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bir bu eksikti nerden buldun bunuuucücükKutudan çıkmış temizliğe yardım edecekmiş bana
Sen topiğe uğramazsan haberin olmaz tabi eve geldim bir baktım ıslanmışlar saç kurutmayla kuruttum maşallah koşturuyorlar inşallah ölmezlerKız bir bu eksikti nerden buldun bunuuucücük
Bu şarkıyı çok seviyom ben yaa
Evet öyleykn yapılır onlar evdeyken bişey yapılmıyoeSağol canım ben de yapamam pek de eşim işteyken kolay oluyor ondan
belkide olabilir tabi deniz kombinidirBelki de denize gidiyordu
Canımmm, benim bugün pek verimsiz geçti. Kızımla saatlerce parktaydık. Sadece günlük rutinleri yaptım yemek, tuvalet banyo temizliği yani. Ama çok yorgunum. Herhalde uzun süredir evde kalmakla alakalı. Bünyeme dışarıya çıkmak yaramıyor sizleri takipteyim ama.N Narinkimse cim sen neler yaptın canım bugün?
Yaaa yem olarak ne veriyorsunSen topiğe uğramazsan haberin olmaz tabi eve geldim bir baktım ıslanmışlar saç kurutmayla kuruttum maşallah koşturuyorlar inşallah ölmezler
İlk defa baştan sona ve sözlerini anlayarak dinledimBen de çok seviyorum
Ee sen bunları sokakta mi buldun kız bunlar sahiplidir annesi vardır bunlarınSen topiğe uğramazsan haberin olmaz tabi eve geldim bir baktım ıslanmışlar saç kurutmayla kuruttum maşallah koşturuyorlar inşallah ölmezler
Bizim burada evcil hayvanlar için yem satan bir yer var civci yemi dedim o verdi aldım 1 kilobüyüsünler hele de herşeycikler veririm ben onlara kaç kere çıktılar kutudan Yarabbim pır pır pır arkamızda geziyorlar inşallah yaşarlar da köye giderken götüreceğizYaaa yem olarak ne veriyorsun
Bakımla ilgili de konuşulsa iyi olur ben de şükür aylar sonra kuaföre gittim harika hissediyorum kendimi darısı saçlarımı boyatma cesaretineBen topiğe çok alakasız giriş yapmış gibi olucam ama @Nihal Prime arada bakımla ilgili konuşalım demişti o yüzden geliverdim. Nihal Abla sen bilirsin sorayım o yüzden, son zamanlarda kaşımı ağdayla aldırmaya başladım ama fazla inceldi gibi geliyor. Kaşlarım kalın ve kendim asla alamıyorum üstüne çevremde herkes kaşsız. Benimkisi çok gür olduğu için kuaförün ağda önerisi harika gelmişti ama son almada biraz tuhaf oldu gibi. Ne dersin ağda ile kaş almaya devam etmeli miyim?
Hangi renk düşünüyorsun ben de turuncudan kahveye geçtim.Bakımla ilgili de konuşulsa iyi olur ben de şükür aylar sonra kuaföre gittim harika hissediyorum kendimi darısı saçlarımı boyatma cesaretine
Küllü kumral istiyorum ya da ombre yaptırıcam komple renk değişimine cesaretim pek yok benim kahve tonu zaten saçım senin ne renk doğal rengiHangi renk düşünüyorsun ben de turuncudan kahveye geçtim.
Bana en çok kahve tonları yakışıyor. Artik da şaşmam sanırım
Benimki de kahve her rengi denedi saçlarım. En son kendi rengimin en güzel renk olduğunu farkettim.Küllü kumral istiyorum ya da ombre yaptırıcam komple renk değişimine cesaretim pek yok benim kahve tonu zaten saçım senin ne renk doğal rengi
Asıl rengi ne peki kahvede mutluysan kal madem benim de önde bir tel beyaz var eşime saçlarımı erkenden ağarttın deyip duruyorum ben napayım o zaman diyor o da bana ben babama benziyorum biraz babam kır saçlı annemde doğru dürüst beyaz yok babama çekmişim erkenden beyazlıcak galiba benimBenimki de kahve her rengi denedi saçlarım. En son kendi rengimin en güzel renk olduğunu farkettim.
Bir kac tane beyaz gözüme batıyor diye bukalemun oldu saçlar
Ama simdi tek ve son kahveden şaşmam
Kız sokakta niye bulayım pazardan aldıkEe sen bunları sokakta mi buldun kız bunlar sahiplidir annesi vardır bunların