- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.981
Günaydın ben de erken uyanmaya başladım 8 8buçuk gibiGünaydınlar ben bu erken uyanma işini abarttım artık 5.30 ne yakim uyandırıyor beni arkadaş azcık bişiler yiyim uyurum inş geri
Bende bugün 8de uyandımGünaydın ben de erken uyanmaya başladım 8 8buçuk gibi
Topik açmışsın canım hayırlı olsun faydalı bir topik inşallah sağlıkla bebek de nasip etsin Allah canımBende bugün 8de uyandım
Baya olmuştu canım açalı evet Ama pek aktif olmak için değil orda. İlk mesajta sürecimi paylaşcam bakalım. Hedeflerimi gerçekleştirmek için belki bi faydası olur diye düşündümTopik açmışsın canım hayırlı olsun faydalı bir topik inşallah sağlıkla bebek de nasip etsin Allah canım
Benim de kayınvalidem az önce aradı yazlığa gittiler ne zaman geleceksiniz diyorNasılsınız kızlar
Ben bugün kayınvalideme gittim kahvaltıya. Sonra bezelye ayıkladık baya. Şimdi eve geldim. Biraz annemle banada aldım.
evde tanelerinden ayıklıcam artık
Yemek yapmaya giriyorum şimdide neden iş bitmiyor acbaa hiççamaşır atcam daha
Yazmak gerçekten fayda ediyor sen yine de yaz paylaş ben de bak bu topikte işlerimi düzene sokmak için açmıştım yazdıkça düzene girdi şimdi ajandaya da yazıyorumBaya olmuştu canım açalı evet Ama pek aktif olmak için değil orda. İlk mesajta sürecimi paylaşcam bakalım. Hedeflerimi gerçekleştirmek için belki bi faydası olur diye düşündüm
Valla bınaldık artık canım imkan varsa kaçın gidinBenim de kayınvalidem az önce aradı yazlığa gittiler ne zaman geleceksiniz diyor
Yazıyorum yazıyorum evet canım. Hani ilk mesaj üzerinden düzenleyerek gidiyorumYazmak gerçekten fayda ediyor sen yine de yaz paylaş ben de bak bu topikte işlerimi düzene sokmak için açmıştım yazdıkça düzene girdi şimdi ajandaya da yazıyorum
Mis afiyetle yiyin inşallah
Yok şuan canım başka şehir eşimin izni yok zaten haziranın 15inde çıkacak izneValla bınaldık artık canım imkan varsa kaçın gidin
Bende azcık azcık koyuyorumMis afiyetle yiyin inşallahben de ayıklayıp buzluğa attım sen buzluğa atarken ne kadar koyuyorsun poşetlere çok az koyuyorum ben pindiricik oluyor poşet
He olsun az kalmış 15ine de canımYok şuan canım başka şehir eşimin izni yok zaten haziranın 15inde çıkacak izne
Evet ben de patates falan koyuyorumBende azcık azcık koyuyorumzaten yemeğini yaparken sade yapmuyorum illa patates bişey karıştırıyorum. Ondan az az iyi oluyor. Bide 2 kişi ne yicez işte
He olsun az kalmış 15ine de canım
Afiyetle yemek nasio olsunEvet ben de patates falan koyuyorum
Evet az kaldı canım
Ben kitap okumayı bıraktım resmen ya baş ucunda 1 aydır aynı kitap30 sayfa kadar kitap okudum dışarıda 5bin adım kadar yürüyüş yaptım evi derleyip topladım yemek kaldı ütü var kaç gündür bekleyen
Sağol canım cümlemizeAfiyetle yemek nasio olsun
Ben kitap okumayı bıraktım resmen ya baş ucunda 1 aydır aynı kitap
Bende şimdi lavaboları ovdum çamaşır attım makineye.
kuru fasülye yapcam akşama fasülyeyi haşlamaya koydum. Çokta acıktım aç karnımı da doyutayım daha yemeğe baya var
Bende diyetteyim ahahSağol canım cümlemize
Ben de kitap okumayı bırakmıştım yeniden başladım
Kuru fasülyeydi benim de aklımda olan sonra caydım
Ben diyetteyim aç duruyorum
Bugün kahvaltıyı çok erken bir saatte yaptık ,saat 11 gibi de acıkınca bir kısır yaptıkBende diyetteyim ahahama ara öğün yapıyorum şimdi kefir ve meyve