- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.001
Offf kısırı çok severim amaaa yaa afiyet olsunn bulgur şişiriyorBugün kahvaltıyı çok erken bir saatte yaptık ,saat 11 gibi de acıkınca bir kısır yaptık nasıl çok yediysem hâlâ tokum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf kısırı çok severim amaaa yaa afiyet olsunn bulgur şişiriyorBugün kahvaltıyı çok erken bir saatte yaptık ,saat 11 gibi de acıkınca bir kısır yaptık nasıl çok yediysem hâlâ tokum
Bence kısır kilo yapmaz ,sende yapabilirsinOfff kısırı çok severim amaaa yaa afiyet olsunn bulgur şişiriyor
Arada aklıma gelmiyo değil ama az yapmam gerek çok olursa hepsini yerim kısıra hiç hayır diyemiyorumBence kısır kilo yapmaz ,sende yapabilirsin
Ff sorma durdukça içimde çoğalıyor herhalde
Erken uyanmak süper ya iş güç hiçbişey kalmıyorGünaydın ben de erken uyanmaya başladım 8 8buçuk gibi
Annene git birlikte yapın yiyin o zaman daha az yemiş olursunArada aklıma gelmiyo değil ama az yapmam gerek çok olursa hepsini yerim kısıra hiç hayır diyemiyorum
Mantıklı bak bu önümüzdeki hafta gideyimAnnene git birlikte yapın yiyin o zaman daha az yemiş olursun
Ara vermek istemiş biraz canım. Gelir umarım kısa zamandaNiloya niye gitti haberi olan var mı ya
Oo maşallah ne kaynanalar varBenim de kayınvalidem az önce aradı yazlığa gittiler ne zaman geleceksiniz diyor
Bu bende de var i p e k ne yaparız tam düzen oturtmak içinYapıp Yapıp bozuyorum pragramimi. Bugün güzel uyduysam yarın tam bir gevşeklik hali .
Gel ortak birlikte yapalım ne yapacaksakBu bende de var i p e k ne yaparız tam düzen oturtmak için
Nurum az önce tam aklımdan geçiyordu valla bu hafta artık yapmayı ertelediğim herşeyi yarın itibariyle başlamaya karar verdim. Evdeki yapmam gereken şeyleri günlere bölerek yapıcam. Mesela yarın kalan 2 camı sileyim, ve koltukları sileyim dedim. Salı mutfak dolaplarını, çarşamba portmantoyu, perşembe kullanmadığım odayı cuma gardolabı, cumartesi banyoyu. Böyle az az böldüm cünkü bir iş yapıp birde ev genel derli toplu temizliğini sağlayabileyim evi dağıtmadan ilerliyim dedim. Birde ibadetlerime vakit ayırabileyim
Böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum ben yaa