- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.781
Su ise sorun yok canım yaSabahtan beri başıma gelenler
Küçük numara 1 bardak dolusu suyu kanepeye zevkle dökmek istedi az döktü.
Hayir sakin yapma dedim.
Çocuk yüzüme bakıp gülerekhepsini ben yetisene döktü.
Nasil bir zevk nasil bir mutluluk bilmiyorum ama benim kızmami bile göze aldığına göre farklı bir duygu sanırım
Neyse hemen kanepeye havlu koydum kendini de islamis üstünü başını değiştirdim.
Çubuk kraker yiyorlardi onu da bir güzel
Dökmüşler.
Büyük olana diyorum ki neden kardeşin bunu yaparken beni cagirmadin
Ama anne çok eglendik diyor .
Ben de bir bulaşığı yıkamış biri olarak şu an uzanmış her yer her yerde daha yataklar toplanmamis vaziyette bunları yazıyorum.
Kalkicam her şey bana bakıyor.
Sahurda zorla çay içirir annem başın ağrır içmezsen diye. Zaten gözümün önünü zor görüyorum ne çayıAh uyandım ama ona uyanmak denilirse niloşum bi gözüm açık bişeyler attım ağzıma namazı kıldım direk yattım. Namaz topiğine kıldım diye yazdığımı bile nasıl yazdığımı hatırlMıyorumilk zamnlar ne güzel kalkardım gün gectikce zorlanmaya başladım Allah affetsin
çocuk olunca olmaz canım evet zatennsen uyu. Bende uyucam yine uyucamÇocuk var erken kalkmak durumunda kalıyorum önceden bir de sahura kadar oturan ben artık oturamıyorum
Öylemiymiş kız içmeyince baş ağrısımı yapıyomuşSahurda zorla çay içirir annem başın ağrır içmezsen diye. Zaten gözümün önünü zor görüyorum ne çayıçayıma soğuk su katıp içiyorum sonra abdest alıp yatağa gömülüyorum
Evet biz çayı çok içtiğimiz için içmeyince başımız ağrıyorÖylemiymiş kız içmeyince baş ağrısımı yapıyomuş
Ay evet öyle oluyorr. Benimde kahve içmediğim günlerde oluyo bu. Annemde çok çay sever oda böyledir. Bende çok severimEvet biz çayı çok içtiğimiz için içmeyince başımız ağrıyor
AlışkanlıkAy evet öyle oluyorr. Benimde kahve içmediğim günlerde oluyo bu. Annemde çok çay sever oda böyledir. Bende çok severim
Evet canımmAlışkanlık
Gidip çocuktan özür dileyeyim kızdığım için.Su ise sorun yok canım yakardeşim küçükken sana yağını koltuklara sürmüştü
Kuruyunca geçerGidip çocuktan özür dileyeyim kızdığım için.
Su da neymiş canım en temiz şey
Ben de kahve içmeyince bas ağrısı oluyor.Alışkanlık
Evet evet,bünye alışıyorBen de kahve içmeyince bas ağrısı oluyor.
Sanırım bağımlılık oldu
Dışarıdan geldim şuanda uzandım kızımla puzzle yaptık 2 kez 3.yü istiyor bağırıyor durum buKızlar planlarınızda bugün neler var
Yol mu çok uzun ,sen mi hızlı okuyorsunKizlar selam :))
Hedef koymadim ama 100 sayfa yolda kitap okudum ❤
Bende iş yaptığınızı göreyimde kalkayım diyordum. Neyse yat dedim kendimeDışarıdan geldim şuanda uzandım kızımla puzzle yaptık 2 kez 3.yü istiyor bağırıyor durum bu
Yol mu çok uzun ,sen mi hızlı okuyorsun
Puzzle da bile araba deseni varBen dışarı gittim geldim şuan uzandım yatıyorum. Kızımla puzzle yaptık 3 kez daha da istiyoralmasa mıydım dedim
Bugün kesin bir plan yapmıyorum ama kayınpederim ve kayınvalideme 1 tepsi börek yapmayı düşünüyorum. Çok istediler kendimi kötü hissettim.
Kedi yemini aldım bugün gidip parka bırakamazsam yarına kalabilir.