- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.801
Kolay gelsin canımmBen dışarı gittim geldim şuan uzandım yatıyorum. Kızımla puzzle yaptık 3 kez daha da istiyoralmasa mıydım dedim
Bugün kesin bir plan yapmıyorum ama kayınpederim ve kayınvalideme 1 tepsi börek yapmayı düşünüyorum. Çok istediler kendimi kötü hissettim.
Kedi yemini aldım bugün gidip parka bırakamazsam yarına kalabilir.
Zaten Şimşek McQueen diye aldık ya onu gördü tamamPuzzle da bile araba deseni var
Ben de okucam ama halsiz yatıyorum aç ayı oynamaz diye atasözü var ya o misalKolay gelsin canımmbenimde biriken kuranım vardı onları okucam birazdan. Sonrada kitap okurum
Valla aynen öyle sabah beri koltuğa çakılı kaldım aç aç hiçbişey olmuyo yaa ramazandan sonra inşallah daha dolu dolu geçiririzBen de okucam ama halsiz yatıyorum aç ayı oynamaz diye atasözü var ya o misal
İnşAllah canım akşamları da iş yapabiliriz bak dün akşam yaptım benValla aynen öyle sabah beri koltuğa çakılı kaldım aç aç hiçbişey olmuyo yaa ramazandan sonra inşallah daha dolu dolu geçiririz
Zerre sen ne zaman başlıyorsun okumaya başlıcan mı? Ayda 1 kitap bitirsek olurYol mu çok uzun ,sen mi hızlı okuyorsun
Ben zaten okuyorumZerre sen ne zaman başlıyorsun okumaya başlıcan mı? Ayda 1 kitap bitirsek olur
O birinin ikinci hesabıymış diye duydum dikkat@bounty vardı burada ban yemişti gelmedi banı uzun sürdü sanırımm
Bende az ütü yapayım dedim geri pişman oldum uzandım kaldımValla aynen öyle sabah beri koltuğa çakılı kaldım aç aç hiçbişey olmuyo yaa ramazandan sonra inşallah daha dolu dolu geçiririz
Aa öyle mi tamam canım dikkat ederim sağol bilgilendirmen için sen isim mi değiştirdin bir de profil resmin adını unuttum kardeşim çizim panosuna çizmişti onuO birinin ikinci hesabıymış diye duydum dikkat
Bende az ütü yapayım dedim geri pişman oldum uzandım kaldım
Aynen masalım benAa öyle mi tamam canım dikkat ederim sağol bilgilendirmen için sen isim mi değiştirdin bir de profil resmin adını unuttum kardeşim çizim panosuna çizmişti onu
TamamAynen masalım benadım groot profildeki
yaa akşamda adam geliyo yemek yiyip hemen azcık şekerlemeye yatıyo sonrada kalkıp çay faslı falan. Bu sefer dicek koca gün oturup ben gelincemi iş yapıyosun. Al başına bela sonra ben ona o banaİnşAllah canım akşamları da iş yapabiliriz bak dün akşam yaptım benkitap okumam lazım nasıl şekerleme geliyor anlatamam senle aynıyız kız biz yakın olsaydık bi koltukta sen uzanırdın bi koltukta ben muhabbet ederdik
Ayyy en sevmediğim ütüüO birinin ikinci hesabıymış diye duydum dikkat
Bende az ütü yapayım dedim geri pişman oldum uzandım kaldım
Ne okuyosun kızz sessiz sessiz hiç ses etmiyosun desene azcık bizde aaa zerre okuyo bizde okuyalım diyelimBen zaten okuyorum
Doğru diyorsun benimki bu hafta akşamları yok ondan yapıyorum iş yoksa çay faslı istiyor o dayaa akşamda adam geliyo yemek yiyip hemen azcık şekerlemeye yatıyo sonrada kalkıp çay faslı falan. Bu sefer dicek koca gün oturup ben gelincemi iş yapıyosun. Al başına bela sonra ben ona o banakız valla yaaa koltuğun bi sağ tarafına bi sol tarafına devrile devrile yatar muhabbet ederdik
Ayyy en sevmediğim ütüügömlek harici bişey ütülemiyorum ya ben
Göz ucuyla okuyormuş o ağzını kıpraştırmadanNe okuyosun kızz sessiz sessiz hiç ses etmiyosun desene azcık bizde aaa zerre okuyo bizde okuyalım diyelim
Rica ederim ne demek mesajını görünce bilginiz olsun dedimTamamMinnosprenses bilgilendirdi beni senin bilgilendirmen için de teşekkür ederim
Heh evet groottu
Gömlek deme bana kız nefret ediyorum gömlek ütülemektenyaa akşamda adam geliyo yemek yiyip hemen azcık şekerlemeye yatıyo sonrada kalkıp çay faslı falan. Bu sefer dicek koca gün oturup ben gelincemi iş yapıyosun. Al başına bela sonra ben ona o banakız valla yaaa koltuğun bi sağ tarafına bi sol tarafına devrile devrile yatar muhabbet ederdik
Ayyy en sevmediğim ütüügömlek harici bişey ütülemiyorum ya ben
Vardiyelimi çalışıyo senin benim hep aynı 7 5. Cumartesi pazarda evde. Ay geçen ramazan evde çalışırdı. Ne kavgalar etmiştik evde olduğunu düşününce o hep aklıma geliyoDoğru diyorsun benimki bu hafta akşamları yok ondan yapıyorum iş yoksa çay faslı istiyor o da
İyi olmuş canım çok sağol ajan gibiyiz heRica ederim ne demek mesajını görünce bilginiz olsun dedim
Gömlek deme bana kız nefret ediyorum gömlek ütülemektenbide perdeler vardı dimi off bu ütü başlı başına bela yaff
Evet vardiyeli 3 vardiyeVardiyelimi çalışıyo senin benim hep aynı 7 5. Cumartesi pazarda evde. Ay geçen ramazan evde çalışırdı. Ne kavgalar etmiştik evde olduğunu düşününce o hep aklıma geliyo