- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.741
Hedeflerimmm;
10 bin adim
1 online sinav
6 bölüm dizi
perdeciye gidip secim yapmak, ölcü almasi icin vakti olursa esim, olmazsa kardesim goturcek ben sadece renk model secicem
ev icin diger mefrusat urunleri. Bornoz yastik yorgan carsaf masa örtüleri, burda linens ve taç var, begenirsem ordan, kalanlari internetten alicam begenmediklerimi iade ederim napiym
namazlar aksamayacak
Yemek var
Temizlik isi de yok kardesimi ikna etsem oglumu yikasa
EvetGeyikliGece yazıyor bi düzenli akşamına da şunları yaptım diyor üstelik alçılı kolla biz tembel tembel takılıyoruz kendime şuan dur söveyim reziiiill sünepeeee
Eksik olmuş cümle evet yemek yedikten sonra mutfak toplandı olacaktı leb diyorum leblebi işte Zerrecim yani sen deMutfak yedikten sonra toplandı yazmışsın yabiran dedim neyi yediler acaba
Yok kız azcık koltuğun altından tutup kaldırıyorum iyicene sürümüyorum koltuğuEvet benimde öyle yüksek giriyo ama en arkadalara kadar gitmiyo o arkaları illa çekerek siliyorum bende
olursada idare etsinler aman
Anladım zaten ama yine de söylemek istedim maksat gıcıklık olsunEksik olmuş cümle evet yemek yedikten sonra mutfak toplandı olacaktı leb diyorum leblebi işte Zerrecim yani sen de
Ayyy ne güzel komşun varmış Allah kabul etsin9600 adimdayim uyuyana kadar 10000 olur
Sinav iyiydi, 4.5 bölüm dizi izledim, gece bebem uyuyunca bitiricem insallah.
Perdeci tamam, ev tekstili ürünleri de alindi ❤
Simdi kahve yapicam, sonra yatsi namazi. Diger namazlar tamam :))
Komsum kolum kirik diye pilav ev haslama et getirdi. Yarinin yemegi de hazir gibi, basit 1 2 sey yapilir yanina❤
Bol bol da uyudum guzelce. Gectigimiz aylarda cok uyku sorunu yasadim hic uyumadigim gunler oldu. Boyle tatli tatli uyumak cok iyi geliyor.
Verimli bir gun oldu diyebilirim
Bence siz de yazin sabahtan
Sabah yazdigim icin sorumluluk hissediyorum ve yapiyorum eheheh
Heyecan yaptımNeye gülcem
Sen yaz ve gerisine karışma,bırak espiri mi değil mi biz karar verelimÜff Zerreilham geldi dedim ya ona
Maşallah yaa tütütütü nazar değmesin9600 adimdayim uyuyana kadar 10000 olur
Sinav iyiydi, 4.5 bölüm dizi izledim, gece bebem uyuyunca bitiricem insallah.
Perdeci tamam, ev tekstili ürünleri de alindi ❤
Simdi kahve yapicam, sonra yatsi namazi. Diger namazlar tamam :))
Komsum kolum kirik diye pilav ev haslama et getirdi. Yarinin yemegi de hazir gibi, basit 1 2 sey yapilir yanina❤
Bol bol da uyudum guzelce. Gectigimiz aylarda cok uyku sorunu yasadim hic uyumadigim gunler oldu. Boyle tatli tatli uyumak cok iyi geliyor.
Verimli bir gun oldu diyebilirim
Bence siz de yazin sabahtan
Sabah yazdigim icin sorumluluk hissediyorum ve yapiyorum eheheh
Hee öyleyse bişey olmaz o kadardan yap gitsin canın istemişken canımYok kız azcık koltuğun altından tutup kaldırıyorum iyicene sürümüyorum koltuğukimseyi bu saatte rahatsız etmiyim canım kul hakkı
Çok güzel bi fikir valla canım. Ama hediye konusunda hiç zahmete girme kız. Bizi verimli gecirmeye teşvik etmen zaten bize hediye oluyorBen bir karar aldım bundan sonra düzenli yazıp verimli geçirenleri topiğin en başındaki sayfada rozetlendiricem kupa da olur şuan için buna uygunGeyikliGece ı seçiyorum hatta bundan sonraki haftanın verimli geçireni için hediye yollayacağım her seferinde değil de arada bu uygun mudur bilmiyorum Mune abla okur musun?
Yok canım benim içimden geliyor eğer site kurallarına uyarsa yapmayı düşünüyorumMaşallah yaa tütütütü nazar değmesin
Hee öyleyse bişey olmaz o kadardan yap gitsin canın istemişken canım
Çok güzel bi fikir valla canım. Ama hediye konusunda hiç zahmete girme kız. Bizi verimli gecirmeye teşvik etmen zaten bize hediye oluyor
sen nasıl istersen kuzumYok canım benim içimden geliyor eğer site kurallarına uyarsa yapmayı düşünüyorum
Ben bir karar aldım bundan sonra düzenli yazıp verimli geçirenleri topiğin en başındaki sayfada rozetlendiricem kupa da olur şuan için buna uygunGeyikliGece ı seçiyorum hatta bundan sonraki haftanın verimli geçireni için hediye yollayacağım her seferinde değil de arada bu uygun mudur bilmiyorum Mune abla okur musun?
O insan benim kaynanam gibi biriymiş kaç gündür kayınpederim benden börek istiyor baba oruçken zor oluyor dedim geçen köyden geldiler 1 tepsi yapıp verdim çok beğenmiş bigün aradı kaynanam gelip yapar mısın dedi o gün ben müsait değildim görümcemler geçen gidip yapmışlar benimkini beğenmiş istiyor kaynanama bana kaç seferdir yemek yolluyor tatlı yolluyor ben 1 tepsi börek yapmıyorum kızıyorum kendimeAminnn aslinda cok tanismiyoruz da kapida hep karsilasiyorduk, yalniz yasiyor 60 kusur yaslarsa.
Ben hep sorarim eksigin ihtiyacin istegin var mi diye...
Kolumu görünce dayanamamis sagolsun
Valla ben de plani sabahtan dusunup yapiyorum. Bazen bazilarini gerceklestirmiyorumbazen ek seyler de yapiyorum
Yine de bir ana eksen olmasi guzel oluyor.
Ayy bu da çok güzel fikir canım ya çok beğendim olurr nasıl dersenizBence hediye gondermek yerine sey yapabilirsin arada, mesela birincinin adina sokakta bi kediyi doyurursun. 1. Olanin kullanici adini da bi kagida yazip kediyle fotografini atabilirsin
Hatta haftalik 1.yi secersin. Kimler yapmak isterse yapip fotografini paylasir. Kimisi kurumus agaci sular, kimisi kuslara bugday atar illa kedi olacak degil. Bir kagida 1. nin adini yazip bu ani goruntuleriz ve bence cok hos olur.
O insan benim kaynanam gibi biriymiş kaç gündür kayınpederim benden börek istiyor baba oruçken zor oluyor dedim geçen köyden geldiler 1 tepsi yapıp verdim çok beğenmiş bigün aradı kaynanam gelip yapar mısın dedi o gün ben müsait değildim görümcemler geçen gidip yapmışlar benimkini beğenmiş istiyor kaynanama bana kaç seferdir yemek yolluyor tatlı yolluyor ben 1 tepsi börek yapmıyorum kızıyorum kendime