- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.721
Aynen nerede bu hatun şuan mesela kafamdan iş kuruyorum İşkur gibi oldu ha ha espriye bak rezillik@N u r nerdee bizi iş aşkına getirmiyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen nerede bu hatun şuan mesela kafamdan iş kuruyorum İşkur gibi oldu ha ha espriye bak rezillik@N u r nerdee bizi iş aşkına getirmiyoo
Ahahahahahaha niloşşşş ya sen çok yaşaAynen nerede bu hatun şuan mesela kafamdan iş kuruyorum İşkur gibi oldu ha ha espriye bak rezillik
Evet GeyikliGece yazıyor bi düzenli akşamına da şunları yaptım diyor üstelik alçılı kolla biz tembel tembel takılıyoruz kendime şuan dur söveyim reziiiill sünepeeeeAhahahahahaha niloşşşş ya sen çok yaşa
Bak o yok hiç yaptıklarımızı yazmıyoruz
Ay valla bana sorsan koca günn ne yaptın 2 çicek ektim yemek yaptım 10 sayfa falan okudum püüü banaaEvet GeyikliGece yazıyor bi düzenli akşamına da şunları yaptım diyor üstelik alçılı kolla biz tembel tembel takılıyoruz kendime şuan dur söveyim reziiiill sünepeeee
Ben de üstüne ekstra pazara ve parka gittim hele parkta sündük sündük oturdum ben de çiçek ektim ama ben yemek de yapmadım kaynanam 1 kase sulu köfte yollamış hazıra kondum yanına bi salataAy valla bana sorsan koca günn ne yaptın 2 çicek ektim yemek yaptım 10 sayfa falan okudum püüü banaa
Temiz hava almışsın mis gibi buda güzel bi verim afiyet olsun en sevdiğim hazır yemekBen de üstüne ekstra pazara ve parka gittim hele parkta sündük sündük oturdum ben de çiçek ektim ama ben yemek de yapmadım kaynanam 1 kase sulu köfte yollamış hazıra kondum yanına bi salata
Sağol canım aynen iyi oldu inan kiTemiz hava almışsın mis gibi buda güzel bi verim afiyet olsun en sevdiğim hazır yemek
İnanmammıı eminim hatta benimki uzak gönderemiyo bişeyde anca bugün yemek yapamadım diye sündükleşirsem bende hazıra konuyorumSağol canım aynen iyi oldu inan ki
Onu kocam evde iken yapıyorumİnanmammıı eminim hatta benimki uzak gönderemiyo bişeyde anca bugün yemek yapamadım diye sündükleşirsem bende hazıra konuyorum
Sen mutluysan devam etama yok gülmedim
Yok kız aklıma geliyor yazıyorum işte tamam gülmeSen mutluysan devam etama yok gülmedim
Gülmüyorum zatenYok kız aklıma geliyor yazıyorum işte tamam gülme
bendeOnu kocam evde iken yapıyorum
Hadi kolay gelsin bende sündüklüğe devamMutfak yedikten sonra toplandı
Şimdi ben işlere girişiyorum
Geçen oturma odasında koltuğun birinin altını silip birininkini silmemiştim o kalanı yapayım
Daire kapısını silicem
Çamaşır asıcam
Mutfak yerlerini silicem
Sonra da yatsıyı kılıp Kuran okuyayım inşallah
Hadi kalkayım Bismillah
Hiç kalkasım yok daha oturuyorum ne olacak bu sündüklük bilmembende
Mutfak yedikten sonra toplandı
Hadi kolay gelsin bende sündüklüğe devam
koltuğu çekipmi siliyon canım bu saatte sorun olmuyo dimi komşulardanHiç kalkasım yok daha oturuyorum ne olacak bu sündüklük bilmem
Olmaz herhalde çok ses çıkarmıyor ahşap ya ayaklarıkoltuğu çekipmi siliyon canım bu saatte sorun olmuyo dimi komşulardan
Mutfak yedikten sonra toplandı yazmışsın yabiran dedim neyi yediler acabaMutfak yedikten sonra toplandı
Şimdi ben işlere girişiyorum
Geçen oturma odasında koltuğun birinin altını silip birininkini silmemiştim o kalanı yapayım
Daire kapısını silicem
Çamaşır asıcam
Mutfak yerlerini silicem
Sonra da yatsıyı kılıp Kuran okuyayım inşallah
Hadi kalkayım Bismillah
Evet benimde öyle yüksek giriyo ama en arkadalara kadar gitmiyo o arkaları illa çekerek siliyorum bendeOlmaz herhalde çok ses çıkarmıyor ahşap ya ayakları
Aslında altına vileda giriyor altı büyük annem hep der kaynanam da diyor çekmeden silinir bunların altı diye benim içim rahat etmiyor kıyılarda pislik kalmıştır diye