- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.441
İyi bakalım öyle olsunZorla mı yaa gülmüyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bakalım öyle olsunZorla mı yaa gülmüyom
Sonraki doğumlar daha kolay oluyor diyorlar inşallah kolay olsunAminn inşallah ilki 8 saat sürmüştü ,inşallah bu daha kısa sürer
Ruslar araplar zaten geliyor kuzum bu kış Uludağ'da yabancı turist doluydu görsenTurkiyeye rus lazım alman lazım vs...
Valla bilmiyorum ilki kızdı bu erkek. Cinsiyet değişimi de etkiliyormus.Sonraki doğumlar daha kolay oluyor diyorlar inşallah kolay olsun
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım maleseffTurizm mevsimi yaklaştı.
Ülkeye para lazım ee virüs de bitmek bilmiyor en azindan az gösterilecek maksat bu aslinda
Keşke daha güzel değerlendirebilseydik o günleriBen de öyle düşünüyorum kapanmayı duyunca koronadan önceki hayatımızda çok şükretmediğim için suratıma tüküresim geldi
Bir avazda kucağına alsın inşallah canımm ikincimiiAblamın sancısı başlamış ama doğum için henüz gerekli sıklıkta değil . Yarına falan doğurur inşallah
Valla harikasın alkışlıyorum ben de akşam saati uyudum ikindi kerahete kaldı farzladım kitap sayfa sayısına henüz bakmadım daha okurum diye
Kolun da en kısa sürede iyileşir inşallah o zaman verimi şaha kaldırırsın sen
Darısı sana ve diğer isteyenlerin başına inşallah evet ikinci olacak Allah'ın izniyleBir avazda kucağına alsın inşallah canımm ikincimi
Yok yok o etkilemez sonraki doğumlar kolay oluyor diyorlar çoğu insandan öyle duydum inşallah ablanın da öyle olurnValla bilmiyorum ilki kızdı bu erkek. Cinsiyet değişimi de etkiliyormus.
Hiç şükretmemişim diyorum inan yine o günlere dönebilir miyiz bilmiyorum bazen umudum gidiyorBende aynı şeyi düşünüyorum canım maleseff
Keşke daha güzel değerlendirebilseydik o günleri
Bir avazda kucağına alsın inşallah canımm ikincimii
İnşallahYok yok o etkilemez sonraki doğumlar kolay oluyor diyorlar çoğu insandan öyle duydum inşallah ablanın da öyle olurn
Ben böyle yazılanları okuyunca haza geliyorum mesela i p e k un mutfağı derli toplu bıraktığı her seferinde aklıma geliyor ilham oldu bana sağolsunSize de ilham olup veriminize katkida bulunuyorsam ne mutlu :)
Bulaşık makinası bitirsin boşaltılacak
Şimdi 2 adet kapı silmeye başlıyorum hazır eşim de işteyken
Sonra yatsıyı kılıp Kuran ve kitap okuyayım
Eşim Renoda çalışıyor canım 1 haftadır iş yoktu bugün daha yeni gitti bakalım orası da kapanacak mıEsin ne is yapiyor, sakincasi yoksa tabii :)
Eşim Renoda çalışıyor canım 1 haftadır iş yoktu bugün daha yeni gitti bakalım orası da kapanacak mı
Ben de mutfak dolaplarina Niloyai p e k bu yasakta kapılara girişeyim ben
Bugün 1 cüzden fazla okudum pek ev işi yapmayıncaBulaşık makinası bitirsin boşaltılacak
Şimdi 2 adet kapı silmeye başlıyorum hazır eşim de işteyken
Sonra yatsıyı kılıp Kuran ve kitap okuyayım
Ben de film ve dizi izliyorum netten. Kendime vakit ayırmak icinSize de ilham olup veriminize katkida bulunuyorsam ne mutlu :)
Ah sağol canım isteyen herkese hayırlısıyla inşallahDarısı sana ve diğer isteyenlerin başına inşallah evet ikinci olacak Allah'ın izniyle
İnşallah diyip dua edelim kuzummHiç şükretmemişim diyorum inan yine o günlere dönebilir miyiz bilmiyorum bazen umudum gidiyor