- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.241
Kız sen daha yeni yapmamış mıydınİftara 2 saat 20 dk çarşaf böreğine giriştim hadi Bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen daha yeni yapmamış mıydınİftara 2 saat 20 dk çarşaf böreğine giriştim hadi Bismillah
Sen o kolla iş bile çok yapma dicem ama maşallahın var inan ki yazdıklarını okurken takdir ediyorum ben şimdiki gibi uzatır bacaklarımı otururdum
inşallah olmaz canım bidaha. Hamilekikte kullanılır mı bilmiyoeum ama renni talcid veya gaviscon çok iyi geliyorŞuan iyi canım bişey yok benim hep gece başlar gündüz çok nadir değişiğim
İşte kadın yaaa. Biz kadınlar çok vefakarız. Hasta hasta kıyamadı kocasına kolay gelsin canım ellerine sağlık şimdidenİftara 2 saat 20 dk çarşaf böreğine giriştim hadi Bismillah
Sokağa çıkılmayınca evde birşeyler yapmak için insan meşgale arıyorBir sey yaptigim yok ya oyalanmak icin puding falan yaptim :))
Kitap okumak da zorluyor tutamiyorum kitabi
E dizilerden gözlerim agrimaya basladi
Disari cikmak yasak
Kendime mesgale buluyorum :)
Evet 10 gün önce yaptıydımKız sen daha yeni yapmamış mıydın
Bu kadar güzel tarif edilir aynen öyle canım kıyamadım yaptım ama o da benim istediklerimi yapıyor biraz da karşılıklıinşallah olmaz canım bidaha. Hamilekikte kullanılır mı bilmiyoeum ama renni talcid veya gaviscon çok iyi geliyor
İşte kadın yaaa. Biz kadınlar çok vefakarız. Hasta hasta kıyamadı kocasına kolay gelsin canım ellerine sağlık şimdiden
Kız biz çay içicezsizin orada ezan saat kaçta okunuyorTarhana çorbası yapıldı
Börek fırında pişiyor çıkmak üzere
Salata ayran yapıldı çayı şimdi demlicem
Dünden tatlı var herşey hazır çok şükür
Afiyet olsun bugün tam 20.00Kız biz çay içicezsizin orada ezan saat kaçta okunuyor
Tabiki canım tek taraflı biyere kadar olur zaten güzel bi evliliği yürütmenin en önemlilerinden biri bence bu. Allahım kimsenin evinde ağız tadını, eşlerimizle muhabbetimizi bozmasımBu kadar güzel tarif edilir aynen öyle canım kıyamadım yaptım ama o da benim istediklerimi yapıyor biraz da karşılıklı
Aminnn canımTabiki canım tek taraflı biyere kadar olur zaten güzel bi evliliği yürütmenin en önemlilerinden biri bence bu. Allahım kimsenin evinde ağız tadını, eşlerimizle muhabbetimizi bozmasım
YaaAllah kolaylık versinAfiyet olsun bugün tam 20.00
Amin 3 dk kaldı kızYaaAllah kolaylık versin
Evet bende baktım saate ama hâlâ ezan okunmamışAmin 3 dk kaldı kız
Bitti bu sefer yumaklar açarken yırtıldı çok hamuru yoğurmadım özdeşleşmedi sanırım acele ettim
Bugün çok iş yaptım tatlım elime tlf alamadim ki
1 fırın tepsisi için 2.5 bardak su koyuyorum 2 tatlı kaşığı tuz tepeleme olmasınMüsait olunca hamurun tarifini yazar misin kuzum?
1 fırın tepsisi için 2.5 bardak su koyuyorum 2 tatlı kaşığı tuz tepeleme olmasın
Aldığı kadar un
Kulak memesi kıvamında hamur yapıyorum tıkız olmaması lazım açılmaz yumuşak olsun hamur ele yapışmayacak gibi iyi yoğrulursa hamur güzel açılıyor sonra yumaklara ayırıyorum içine isteğe göre ıspanak pırasa kıyma patates lor katılabilir böreği fırına vermeden evvel de üzerine yoğurt yumurta karışımı sürüyorum