- 15 Temmuz 2013
- 4.363
- 5.595
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.281
Vay anam vay babam incelige bak heleeeBitti bu sefer yumaklar açarken yırtıldı çok hamuru yoğurmadım özdeşleşmedi sanırım acele ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay anam vay babam incelige bak heleeeBitti bu sefer yumaklar açarken yırtıldı çok hamuru yoğurmadım özdeşleşmedi sanırım acele ettim
Hamur açma islerini gözleme vs..Börek işini mi
Ben yarım hatimi bıraktım onu sonra bitireceğim yeni bir hatim başladım canım inşallah onu yetiştirmeye çalışıcam 5.cüze geçtim canım Migrenben günde 2 cüz okumaya çalışıyorum dedi ondan ilham aldım inşallah yetişir bakalımYazamadim bugün hiç buraya neler yaptığımı.
Genel temizlik yaptım niloyacim eve bakıp bakıp derin nefes alıyorum.
En çok mutlu olduğum konu yazlık kışlık ayrıldı.
Sadece o 2 saatimi aldı.
Kuran 1 cüz okuyamadım.
10 sayfa okudum devamı yarına artık.
Sen kaçıncı cuze geldin ?
Sen de benim gibi önceki hatmi bitirmeye uğraşıyordun?
Kız utandırma beni kendimi bir halt sanıcam ben de Allah iyiliğini versin emiVay anam vay babam incelige bak heleee
Ay gözleme bilemem hiç yapmadım hazır yufka satılıyor markette alıyorum onu daHamur açma islerini gözleme vs..
Ben de okudum 2 cüz okuduğunu.Ben yarım hatimi bıraktım onu sonra bitireceğim yeni bir hatim başladım canım inşallah onu yetiştirmeye çalışıcam 5.cüze geçtim canım Migrenben günde 2 cüz okumaya çalışıyorum dedi ondan ilham aldım inşallah yetişir bakalım
Ben hic denemedim bile acil çıkış ne taraftaKız utandırma beni kendimi bir halt sanıcam ben de Allah iyiliğini versin emi
Muhteşeme basmıştım kitap okumadımı görünce geri çekip beğene bastım sanki kendim çok okudum da10019 adım
1 film izlendi, "Tamam mıyız?" Kadrosu guzel, film de efsane degil ama iyiydi
Salıdan Cumartesiye 4 sınavım var, ders çalıştım azıcık.
Namazlar aksamadı
Kuran dersleri gece devam
Dizi izlemedim
Kitap okumadim.
Günün raporu
Sanada afiyet olsun canımmOh mis afiyet olsun ben nescafe içtim sahurda çay
Bende sahur bulaşıklarını bırakıyorum genelde hatta ve hatta gündüz mutfağa hiç girmediğime bazen unutup akşam üzeri yemek yapmaya girince sahup bulaşıklarını hallediyorumYemek bulasigini hallettim de cay tatlı bulasigina dokunacak dermanim kalmamış. Sahurda yapicam geri kalanını.
Maşallah çalışkan buradakiler ya hu
Muhteşeme basmıştım kitap okumadımı görünce geri çekip beğene bastım sanki kendim çok okudum da
Sen günde 1 cüz okusan gene iyi kuzum çocuklarla çok zorlama kendini ben arefe gününe bitirmek istiyorum nasip bakalımBen de okudum 2 cüz okuduğunu.
Benim imkansiz.
1 cüz okuyunca şükrediyorum.
Abariii duyan olmasınSanada afiyet olsun canımm
Bende sahur bulaşıklarını bırakıyorum genelde hatta ve hatta gündüz mutfağa hiç girmediğime bazen unutup akşam üzeri yemek yapmaya girince sahup bulaşıklarını hallediyorum
Evet canım haklısın ders çalışmışsın zaten bazı günler ben de az okuyup diğer günler telafi etmeye çalışıyorum çok okuyarakBen okurdum aslinda ama ders calismak daha yararli olacak diye özellikle okumadim
Haftaya boool boool okuruz insallah.
Ben de öyle ramazanda da bitmezse hic bitmez artık.Sen günde 1 cüz okusan gene iyi kuzum çocuklarla çok zorlama kendini ben arefe gününe bitirmek istiyorum nasip bakalım
Yaparsın yav ne yapmıcaksın ben gibi biri yapıyorsa herkes yaparBen hic denemedim bile acil çıkış ne tarafta
Yok biter canım kaçıncı cüzdesin bir oturuşta 1 cüze odaklanma böl parti parti oku ben sahurda ve akşam olarak 2 ye böldümBen de öyle ramazanda da bitmezse hic bitmez artık.
Şş aramızda kalsınAbariii duyan olmasın
Ben uçar kaçar kızlar .
Size bir şarkı armağan edip öyle gideyim.
En çok da bana gelsin bu şarkı.
Cok huzur bulduğum.
Tüm anne ve anne adaylarına anne olmak isteyen her kadına