- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.261
Rica ederim canım tamam beklerimIyilesince yapicam, kaydediyirum. Fotografini atarim
Tesekkurler canim
Ellerine saglik bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım tamam beklerimIyilesince yapicam, kaydediyirum. Fotografini atarim
Tesekkurler canim
Ellerine saglik bu arada
Kolay gelsin cAnımmBugün çok iş yaptım tatlım elime tlf alamadim ki
Bende kaydettim valla1 fırın tepsisi için 2.5 bardak su koyuyorum 2 tatlı kaşığı tuz tepeleme olmasın
Aldığı kadar un
Kulak memesi kıvamında hamur yapıyorum tıkız olmaması lazım açılmaz yumuşak olsun hamur ele yapışmayacak gibi iyi yoğrulursa hamur güzel açılıyor sonra yumaklara ayırıyorum içine isteğe göre ıspanak pırasa kıyma patates lor katılabilir böreği fırına vermeden evvel de üzerine yoğurt yumurta karışımı sürüyorum
Çok kolay yaparsınız canımKolay gelsin cAnımm
Bende kaydettim valla
Ben de mutfağı topladım kahvemi içtim eşim çayını içtiMutfak toplandı. Bulaşık makinesi açıldı o bittikten sonra çay içeriz artık. Bütün çay bardakları makineye girmişte
Ne hızlısınız yahuuuuBen de mutfağı topladım kahvemi içtim eşim çayını içti
Benim öyle çay bardakları bittiği zaman vitrine gidiyorum tin tin tin
Iyilesince yapicam, kaydediyirum. Fotografini atarim
Tesekkurler canim
Ellerine saglik bu arada
Kızlar şunu eklemeyi unuttum yumakları tabak büyüklüğünde açtıktan sonra üzerlerini yağlayın hamurun çabuk açılması için dinlenmeye bırakın salsın hamur elinizle yoklayın hamur salmışsa açmaya başlayınKolay gelsin cAnımm
Bende kaydettim valla
Normalde çok gevşeğimdir de burada yazanları görünce bi hışımla topluyorum ben deSosyal
Ne hızlısınız yahuuuu
Afiyet olsunn hızlısın maşallahBen de mutfağı topladım kahvemi içtim eşim çayını içti
Benim öyle çay bardakları bittiği zaman vitrine gidiyorum tin tin tin
O bardak dolabını açınca hepsinin makinada olduğunu anlayınca gözlerin pörtlemesiaman Allahım hepsi makinada diyorum kız 2 tanecik yıkayıverseydin ya makinayı bekliyorsunAfiyet olsunn hızlısın maşallah
Bende öyle konsoldan alıyorumda şimdi konsolun önüne koltuğu çektim kapattım onu zor olur almam diye dedim 1 saatlik programda yıkanıversinler sonra içeriz
Aynı şeu bemde de oluyo bi hüzün çöküyo Bitti bile kız içiyorumO bardak dolabını açınca hepsinin makinada olduğunu anlayınca gözlerin pörtlemesiaman Allahım hepsi makinada diyorum kız 2 tanecik yıkayıverseydin ya makinayı bekliyorsun
Hadi bir hisimla topladin diyelim cayi kahveyi ne ara ictiniz bir de biz iftari sizden önce yapiyoruz. Cayimiz da yemeğin hemen arkasina hazır ama ben hala icemedim ooy oyNormalde çok gevşeğimdir de burada yazanları görünce bi hışımla topluyorum ben de
Oh mis afiyet olsun ben nescafe içtim sahurda çayAynı şeu bemde de oluyo bi hüzün çöküyo Bitti bile kız içiyorum
Yemek bulasigini hallettim de cay tatlı bulasigina dokunacak dermanim kalmamış. Sahurda yapicam geri kalanını.Hadi bir hisimla topladin diyelim cayi kahveyi ne ara ictiniz bir de biz iftari sizden önce yapiyoruz. Cayimiz da yemeğin hemen arkasina hazır ama ben hala icemedim ooy oy
Çayı iftar yapmadan demliyorum eşim zaten yemeği yediği gibi çayla sigara doğru balkona gidiyor ben de mutfağı topladıktan sonra akşam namazını kılıp hemen nescafemi yapıyorum öyle oluyor yani önceden mutfağı dağınık bıraktığım olurdu şimdi buraya yazıyoruz ya yalancı çıkmayım diye topluyorumHadi bir hisimla topladin diyelim cayi kahveyi ne ara ictiniz bir de biz iftari sizden önce yapiyoruz. Cayimiz da yemeğin hemen arkasina hazır ama ben hala icemedim ooy oy
Vay marifetli hatuna bak seeen. Ben anneme pasliyorum bu isleri1 fırın tepsisi için 2.5 bardak su koyuyorum 2 tatlı kaşığı tuz tepeleme olmasın
Aldığı kadar un
Kulak memesi kıvamında hamur yapıyorum tıkız olmaması lazım açılmaz yumuşak olsun hamur ele yapışmayacak gibi iyi yoğrulursa hamur güzel açılıyor sonra yumaklara ayırıyorum içine isteğe göre ıspanak pırasa kıyma patates lor katılabilir böreği fırına vermeden evvel de üzerine yoğurt yumurta karışımı sürüyorum
Kusura bakma sen en çalışkansın aramızda maşallahın var sendeki enerjiyi ben 1 çocukla bulamıyorum boşuna sündük demiyorum kendime benYemek bulasigini hallettim de cay tatlı bulasigina dokunacak dermanim kalmamış. Sahurda yapicam geri kalanını.
Maşallah çalışkan buradakiler ya hu
Börek işini miVay marifetli hatuna bak seeen. Ben anneme pasliyorum bu isleri
Yazamadim bugün hiç buraya neler yaptığımı.Oh mis afiyet olsun ben nescafe içtim sahurda çay