- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.861
Ciddi anlamda bu konuda ben de öneri alayım yazın çok toz alınıyorKızlar bazen hızlı bir şekilde toz almak gerekiyor su falan hazırlamadan fısfısla almak için hangi ürünü kullanıyorsunuz
Canım
mobilyalarınmı yerlerinmiKızlar bazen hızlı bir şekilde toz almak gerekiyor su falan hazırlamadan fısfısla almak için hangi ürünü kullanıyorsunuz
Allah kabul etsin canım ben normalde pek tv izleyen biri olmadığım için hiç farketmiyor tv de gündüz kuşağında neprogramlari var hiç bilmem mesela ama akşam eşim açtığı için biliyorum ☺belgesel izliyorum benBende mutfak toplandı namazı kıldım. Çay koyayım şimdi
ramazanda en çok sevindiğin şeylerden biri televizyondan baya bi uzaklaştım. Gündüz hiç bakmıyorum desem yeridir illa bişeylerle oyalanıyorum. Bi akşamları çay içerken eşimle dizimizi izliyoruz. Böyle olunca oda daha keyifli oluyor
Aa geçmiş olsun canımCanım
bugün site den arkadaşlar için Kur'an okudum,kürek kemiğim ağrıyor doğru düzgün oturamiyorum o yüzden gün boyu yattım
KolonyaKolonyahavlu peçete
Yerlere vileda kullanmıyor musunmobilyalarınmı yerlerinmi
Mobilyalarsa eğer ben clin diye bi fısfıs kullanıyorum daha önce sirkelisiydi yalnış hatırlamıypsam bu sefer elma kokulusunu kullanıyorum. Viking in pembe olanıda çok güzel ve çok güzel kokuyor
yerse eğer bezi direk ıslatıp siliyorum
Çocuk yıkamaya sevmiyorum ,özellikle yaz aylarındaMutfak toplandı şimdi kahvemi içiyorum sonra namazımı kılıp kızçemi yıkayım eh ıslanmışken kendim de yıkanayım bi
Geçmiş olsun canım ağrıttınmı naptınCanım
bugün site den arkadaşlar için Kur'an okudum,kürek kemiğim ağrıyor doğru düzgün oturamiyorum o yüzden gün boyu yattım
Ay ben bi ara fena dalmıştım günü müge anlıyla açar esra erolla kapardımAllah kabul etsin canım ben normalde pek tv izleyen biri olmadığım için hiç farketmiyor tv de gündüz kuşağında neprogramlari var hiç bilmem mesela ama akşam eşim açtığı için biliyorum ☺belgesel izliyorum ben
Kullanıyorum kız öyle acil anlık olan bişey için dedimYerlere vileda kullanmıyor musun
Mesela bugün süpürüp silmek istemem ama yerde biraz kırıntı döküntü görmüşümdür gider ıslak bezle bi silerim o kısımları öyle yaniKullanıyorum kız öyle acil anlık olan bişey için dedim
Çocuk isteyen arkadaşlar bir topik açmış Enbiya suresinin son sayfasını okuyorlar hergün 2 arkadaş için bende onlar için okuyorumAa geçmiş olsun canım
Ne okudun sitedekiler için Allah kabul etsin insallah kendi okumalarım anca yetişiyor bu ara pek kimseye okuyamiyorum
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ağrıttınmı naptın
Yat dinlen kuzum. Çok zorlarsa kas gevşetici iç istersenÇok teşekkür ederim
Hiç bilmiyorumben çürüğüm yaa heryerimde bir sorun var artık neden ağrıyor demiyorum geçerse geçer diyorum
Bu benim için fazla hızlı olurKolonyahavlu peçete
Dün toz aldım benim ünite koyu renk olduğu için hergün almam gerekiyor ama artık hergün uğraşamam arada fısfısla alıcam wiking çok amaçlı varmış pembe bi denicem ama belki başka fikir çıkarCiddi anlamda bu konuda ben de öneri alayım yazın çok toz alınıyor
Mobilyalar için sordum canım aaaaa wiking pembe güzelmi arkadaşımda söyledi az önce çok seviyormuş o yarın alayım ozaman ben onumobilyalarınmı yerlerinmi
Mobilyalarsa eğer ben clin diye bi fısfıs kullanıyorum daha önce sirkelisiydi yalnış hatırlamıypsam bu sefer elma kokulusunu kullanıyorum. Viking in pembe olanıda çok güzel ve çok güzel kokuyor
yerse eğer bezi direk ıslatıp siliyorum
Uzandığım zaman geçiyor ama oturunca tekrar ağrıyor . Namazımı kılayım da ağrı kesici içeceğimYat dinlen kuzum. Çok zorlarsa kas gevşetici iç istersen