- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.881
Ben alışmışım hep su hazırlayıp toz almaya oyüzden bu fısfısları denemedim hiç ama hergün aldığım için usandım artık enerjim yok sırayla denerim hepsini bendeWiking güzel ben kullandım kokusu çok güzel özellikleBirde bingonun toz al olanlarını çok iyi diyorlar elimde clin var o bitsin ondan alıcam bende Aloben
Aaa ben sadece detaylı temizlikte öyle yaparım canım valla normal temizlikte daha pratik şeylere kayıyorum vallaBen alışmışım hep su hazırlayıp toz almaya oyüzden bu fısfısları denemedim hiç ama hergün aldığım için usandım artık enerjim yok sırayla denerim hepsini bende
Valla hemde be reklam olduAaa ben sadece detaylı temizlikte öyle yaparım canım valla normal temizlikte daha pratik şeylere kayıyorum valla
Wikingin herşeyini beğeniyorum ben wc temizleyicisi var bi oda çok güzel günlük klozet temiZliğine. Oda buram buram çam kokuyor
Ay reklam gibi olmasında
Valla hemde be reklam olduMarka lütfen bizimle iletişime geçsin yok öyle beleşe reklam
Ben wiking mutfak kullanıyorum turuncu, birde banyoda sıvı sabununu kullanıyorum el yıkamak için..gayet güzeller
Senin söylediklerinide denerim
Benimde evde büyük bir çocuk var bardak düşürüp kırdıMutfağım tertemiz iftardan sonra süpürge de tuttum.
Üzerine bir de mis gibi kahve yapıp içtim değmeyin keyfime
Nazar çıkmışBenimde evde büyük bir çocuk var bardak düşürüp kırdısüpürge açtım bende bu saatte
selam niloyatospik nasılsınn görüşmeyeli?Yok canım önemli değil bunu sen doğru açıklarsın diye etiketledim teşekkür ederim
merhaba topiğiniz faydalıya benziyor.arada gelip ben de yazabilirmiyim?Benimde evde büyük bir çocuk var bardak düşürüp kırdısüpürge açtım bende bu saatte
Merhaba tabi yazabilirsin benim için bi mahsuru yokmerhaba topiğiniz faydalıya benziyor.arada gelip ben de yazabilirmiyim?
tanıyorum niloyayıı severimm.
Bende sevdim niloşu valla. Topikteki bütün kızları sevdimtanıyorum niloyayıı severimm.
hayırlı ramazanlar öncelikle.ben de evli bir çocuklu uzun zamandır da ev kadını olarak hayatını sürdüren bir üyeyimm .tanıştığımıza sevindim
Hayırlı ramazanlar canım. Bende evli ve henüz çocuksuz. Evlendiğim zamandan beri ev kadını olarak bende günlerimi geçiriyorum. Ama evde oturmaktan son zamanlarda çok sıkıldım o yüzden günü dolu dolu geçirmek için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyorum işte. Burasıda bunun için faydalı olduhayırlı ramazanlar öncelikle.ben de evli bir çocuklu uzun zamandır da ev kadını olarak hayatını sürdüren bir üyeyimm .tanıştığımıza sevindim
teşekkür ederim hoşbuldumm
Canım sen çocukmu düşünüyodun sanki öyle bişey okudum senmiydinHayırlı ramazanlar canım. Bende evli ve henüz çocuksuz. Evlendiğim zamandan beri ev kadını olarak bende günlerimi geçiriyorum. Ama evde oturmaktan son zamanlarda çok sıkıldım o yüzden günü dolu dolu geçirmek için sürekli bişeyler yapmaya çalışıyorum işte. Burasıda bunun için faydalı oldubende tanıştığıma çok sevindim