- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.701
Çok geçmiş olsun. Üşüttün mü acabaMiğdem o kadar kötüki bugün. İstifra etmemek için zor duruyorum
Makarna koymuştum pişsin diye unutmuşum çok fazla pişmiş hamur gibi olmuş. Eşimde bırak dışardan söylicem dedi.
İftara kadar erseydim inşallah
Benim büyük kuplar kırıldı bi tane kaldıMagnolya yeni gelin tatlısı benceeebende evlenmeden o tatlıyı yapmayacağım kuplarım bile hazır
İstifra edersen de olsun sağlık olsun canım sıkma kendiniMiğdem o kadar kötüki bugün. İstifra etmemek için zor duruyorum
Makarna koymuştum pişsin diye unutmuşum çok fazla pişmiş hamur gibi olmuş. Eşimde bırak dışardan söylicem dedi.
Ben de krema almam lazım diyordum az önceBuldum o siteden en kolayını seçtim yumurtasız kremasızvideolu olanlara baktım bi kaçtane çıktı zaten eşime Burçak siparişi verdim geç saatte yeriz anca
Yok kükredi sadeceAslan seni tırmalasaydı
Abooo koşşş ozaman aç kalmayın iftara, tatlı yetişmez bugünBen de krema almam lazım diyordum az öncedaha benim yemek yok piyasada yoldayım
Sen yine de dikkatli ol canım progestan ben de kullanmıştımAbooo koşşş ozaman aç kalmayın iftara, tatlı yetişmez bugün
Bugün Rabbime bin şükür yemek yapabildim kıyma kalmamış dolapta et vardı doğradım türlü yaptım yanına makarna ve cacık şimdi koltuğa attım kendimi çok ayakta durunca ağrılar başlıyor
Düşük tehlikesi vardı progestan kullanıyorum çok ayakta durmak yasak ama yemek olmadanda olmuyor işte
Ya bu ne güzel nickLimonlu tatli cekiyor benim de canim. Ama yapamam
Burcak biskuvi veya baska bi biskuvi de olur
Üzerine Muhallebi-soguyunca süzme yogurtla cirpiliyor cok ferah ferah oluyor. Ben abartip taze nane de koyuyorum.
Uzerine limon jöle
Dondurma gibi
Geçmiş olsunYok kükredi sadecekaç gündür tırmalıcak da nezle oldu göz burun akıyor dün hastaneye gitti kocacım
Kuzum ya hani demiştim ya yağlama yapmayı düşünüyorum diye. Sonra yaptım ben ondan fazla yapmışım 2 akşam iftarda onu yedik. 2. Akşamdan sonra başladı bi tuhaflıklAr bide eşim bu ara dondurmaya taktı her akşam dondurma istiyo. O ara bende onla yedim soğuk geldi baya. Ondan sonra başladı bugün daha da fena olduÇok geçmiş olsun. Üşüttün mü acaba
Şuan bi gelip bi gidiyo kuzum. Tutamıcak gibi olduğumda mecbur artık sıkamıcamİstifra edersen de olsun sağlık olsun canım sıkma kendini
Yağlama ağır gelmiş olabilirKuzum ya hani demiştim ya yağlama yapmayı düşünüyorum diye. Sonra yaptım ben ondan fazla yapmışım 2 akşam iftarda onu yedik. 2. Akşamdan sonra başladı bi tuhaflıklAr bide eşim bu ara dondurmaya taktı her akşam dondurma istiyo. O ara bende onla yedim soğuk geldi baya. Ondan sonra başladı bugün daha da fena oldu
Evet canım sağolasınYağlama ağır gelmiş olabilirtekrar geçmiş olsun
Şu grupta 1 saat 44 dakikada 3 çeşit yemek yanınada tatlı çıkarırım diyecek bir Aslan yokmu acabaEve girdim iftara 1 saat 44 dk
Tatlı malzemelerini aldım yetişmez iftardan sonra yaparım inşallah artık onu
Msjları sonra okurum dua edin yemek yetişsin benim aslan kükremesin
Miğdem o kadar kötüki bugün. İstifra etmemek için zor duruyorum
Sağolasın canımCok gecmis olsun
Dışarıdamı kaybettinn1 saat disari ciktim
Cüzdanim kayip
Zaten kolum kirik.
Iftari beklemeyip uyuyasim var, biraz soyutlanmak icin.