- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.249
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.661
Bugün hiç bir şey yapmadım.
Tembellik günümdeyim.
Sizler ne yapıyorsunuz ?
GeyikliGece
Z Zerre
Niloyatospikk
Cookiie
clara
Drderdimderin
athena
Migrenben
Günlük işlerden silgi kaldı sadece dolap düzelttim kızları yıkamam lazım bugün 2 cüz okumam lazım inşallah yemek var tabisiBugün hiç bir şey yapmadım.
Tembellik günümdeyim.
Sizler ne yapıyorsunuz ?
GeyikliGece
Z Zerre
Niloyatospikk
Cookiie
clara
Drderdimderin
athena
Migrenben
Çamaşır attım makineye şuanlık sadeceBugün hiç bir şey yapmadım.
Tembellik günümdeyim.
Sizler ne yapıyorsunuz ?
GeyikliGece
Z Zerre
Niloyatospikk
Cookiie
clara
Drderdimderin
athena
Migrenben
Çamaşır katlamalıyım,evi süpürmeliyim,bulaşık makinesini boşaltmalıyım ama ben yatıyorumBugün hiç bir şey yapmadım.
Tembellik günümdeyim.
Sizler ne yapıyorsunuz ?
GeyikliGece
Z Zerre
Niloyatospikk
Cookiie
clara
Drderdimderin
athena
Migrenben
Kolunu ne zaman alcidan çıkaracaklar?Bugunki planimi sabahtan yazamadim.
*10000 adım
*2 saat ders calismak
*2 bölüm dizi izlemek
*1 saat kitap okumak
Biraz da esya ayirmam, kullanmayacaklarimi vermem lazim ihtiyac sahiplerine ama yapabilir miyim bilmiyorum hickolumdan dolayi
1 saat ders calisip 1 saat de kitap okuyup geldim.
Köpeklerimi cikarttim suan 5800 adimdayim ayrica
Benim evim dunden temizdi sadece kabasini aldim.Bugün hiç bir şey yapmadım.
Tembellik günümdeyim.
Sizler ne yapıyorsunuz ?
GeyikliGece
Z Zerre
Niloyatospikk
Cookiie
clara
Drderdimderin
athena
Migrenben
Kolunu ne zaman alcidan çıkaracaklar?
Bence biraz bekle zorlama kolunu
1 makina çamaşır astım 1 makina dürdümBugün hiç bir şey yapmadım.
Tembellik günümdeyim.
Sizler ne yapıyorsunuz ?
GeyikliGece
Z Zerre
Niloyatospikk
Cookiie
clara
Drderdimderin
athena
Migrenben
İnşAllah kısa sürede kaynar feraha erersin canımBen güne erken basladim. Yikanabilmek istiyorumannem sacimi yikadi ama hic rahat edemedim. yarin doktor kontrolüm var insallah yikanabilirsin der.
Biraz uyusam keske
2 cüz okuyor musun canım hep 2 cüz yazıyorsun farkediyorum maşallah ya biraz beni zorluyorGünlük işlerden silgi kaldı sadece dolap düzelttim kızları yıkamam lazım bugün 2 cüz okumam lazım inşallah yemek var tabisi
Ramazan ayında şu manevi şeyler ne kadar güzel değil mi keşke camilerde teravih de kılabilseydikÇamaşır attım makineye şuanlık sadece
Makine bitene kadar süpürme toz almayı halletmem lazım.
Sonrada kendi manevi işlerimi yaparım kuran okumak, ders çAlışmak gibi.
Akşama doğru yemeği yaparım daha aklımda bi fikir yok
Hamilelikte o bulantı istifra etmiyorsan şükret canım mutfağa giremiyordum ay o kokma yok mu çok değişik birşey koltuk minderlerim var misafir odasındakiler onlar hamilelikte bana çok kötü kokmuşlardı hala o minderlere yaklaşmıyorumSlm herkese
Sabah erken uyandım ama tv başında geçirdim hep zamanı
Oğluş uyandı kahvaltı yaptı
Balkonu yıkadım
Makinaya çamaşır attım ama açmadım henüz oğluşu yıkayımda üzerindekileride atar öyle çalıştırırırım
Sabahın köründe bulaşık makinası çalıştırdım onları yerleştiricem
Sebze almaya çıkmam lazım
Hoş alıcamda ne olacak midem fena yemek yapamıyorum çok mutsuzum bu konuda
Toz alınacak
Banyo üstten temizlerim öyle
Havada çok güzel bu arada ama benim ev güneş almıyor illa parka falan çıkmam lazım güneşten faydanlanmak için
Kız bu saat olmuş kalk annen dürtmedi mi seniÇamaşır katlamalıyım,evi süpürmeliyim,bulaşık makinesini boşaltmalıyım ama ben yatıyorum
Saat 8 gibi uyandım ama hiçbir işi yapmadımKız bu saat olmuş kalk annen dürtmedi mi seni
İ na na mı yo rum sana 10 da uyandımSaat 8 gibi uyandım ama hiçbir işi yapmadım
Çok bulanıyor malesef, minderlermi kokuyodu1 makina çamaşır astım 1 makina dürdüm
1 cüz Kuran okudum
Bir takım fotoğraf çekimleri yaptım
Oturuyorum işte öyle oruçken hiç iş yapasım yok
İnşAllah kısa sürede kaynar feraha erersin canım
2 cüz okuyor musun canım hep 2 cüz yazıyorsun farkediyorum maşallah ya biraz beni zorluyor
Silgi deyince aklıma direkt okul silgisi geldi
Ramazan ayında şu manevi şeyler ne kadar güzel değil mi keşke camilerde teravih de kılabilseydikmukabeleler olsaydı buna şükür napalım
Hamilelikte o bulantı istifra etmiyorsan şükret canım mutfağa giremiyordum ay o kokma yok mu çok değişik birşey koltuk minderlerim var misafir odasındakiler onlar hamilelikte bana çok kötü kokmuşlardı hala o minderlere yaklaşmıyorumsanki burnuma o koku gelecekmiş gibi
Kız bu saat olmuş kalk annen dürtmedi mi seni
Annem dürttüİ na na mı yo rum sana 10 da uyandım
Bana minderler kokuyor gibi gelmişti ben de yumuşatıcı ile makinada güzelce yıkamıştım ıyyy o koku ne öyle hala o minderlere yaklaşmıyorumÇok bulanıyor malesef, minderlermi kokuyodu
Bende ilk hamilelikte cevizden tiksinmiştim 3 sene ceviz alamadım eve
İşin kötüsü bu hamileliktede görmeye tahammülüm yok sanırım bi 3 sene daha nefret ederim
Rahatsızsan zorlama yat madem zaten normalde pire gibi kızsın Ramazanda izne çıkAnnem dürttüşimdi de uykum var yatağa geçtim uzandım ama midem bulanıyor uyuyamıyorum