- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.249
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.641
1. De yaşadım diğerlerinde yaşamadım.Amin canım gelecek ne getirir bilinmez belki olur olmazları olduran Rabbim var sen 3 hamileliğinde de istifra yaşamış mıydın?
Evet alıyormuş benimki balkonda tüm her yerdeki radyasyonu alsın dedimÇok güzell yaa ben büyütemedim bi türlüradyasyonu alıyormuş evde
Benimde mutfakta gözümün önünde olsun diye koydumEvet alıyormuş benimki balkonda tüm her yerdeki radyasyonu alsın dedim
Evet kızda öyle oluyor diyorlar 5 ay istifra ettim son 2 ayım çok keyifliydi doğum sonrası depresyon belki tecrübesizlikten kaynaklıydı büyütememe korkusu sonrasında eşimde cinsel soğukluk uzunca bir sürü püüüü en iyisi başka yapmamak1. De yaşadım diğerlerinde yaşamadım.
1.kizdi.
Diğerleri erkekti.
En zor hamileliği kizda yaşadım.
Her şey bizler için canım kardeş güzel şey.Benim ilki tüp bebek ikincisi 10 ay sonra anlamadan hamile kaldım çok ağladım o zaman ilk oğlum çok küçüktü. Ona haksızlık gibi geldi ama iyi ki olmuş.Evet kızda öyle oluyor diyorlar 5 ay istifra ettim son 2 ayım çok keyifliydi doğum sonrası depresyon belki tecrübesizlikten kaynaklıydı büyütememe korkusu sonrasında eşimde cinsel soğukluk uzunca bir sürü püüüü en iyisi başka yapmamak
Çocuk büyütmek sabır işi aynen öyle umarım pişman olmam ama başka doğurmayı düşünmüyorumHer şey bizler için canım kardeş güzel şey.Benim ilki tüp bebek ikincisi 10 ay sonra anlamadan hamile kaldım çok ağladım o zaman ilk oğlum çok küçüktü. Ona haksızlık gibi geldi ama iyi ki olmuş.
Şimdi kazara falan bırakmam eşim üçüncü belki kız olur diyor ama yaş arası az çocuk büyütmek çok yıpratıyor insanı.
Allah sana ve kızına sağlıklı ömür ver sin canım dediğin gibi zor iş. İşine karışmak için demedim kusura bakma hiç sevmem öyle herkesin bir şeyine burnumu sokmayı.Çocuk büyütmek sabır işi aynen öyle umarım pişman olmam ama başka doğurmayı düşünmüyorum
Yok hayır canım hiç öyle hissetmedimAllah sana ve kızına sağlıklı ömür ver sin canım dediğin gibi zor iş. İşine karışmak için demedim kusura bakma hiç sevmem öyle herkesin bir şeyine burnumu sokmayı.
Amin demeyi unuttum inşallah canım amin hepimize sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin evlatlarımızıAllah sana ve kızına sağlıklı ömür ver sin canım dediğin gibi zor iş. İşine karışmak için demedim kusura bakma hiç sevmem öyle herkesin bir şeyine burnumu sokmayı.
Tamam canım benim gerçekten hazır olmalı insanYok hayır canım hiç öyle hissetmedim
Ama doğurup büyütenlere imreniyorum ben 2 3 çocuğa bakabilecek kapasitede görmüyorum inan kendimi
Kolun mu kırık canım geçmiş olsun
Harika performans tebrik ederim
Ben de teravih namazı istiyorum daha hiç kılmadım
Hadi hayırlısı olsun canım. Saksılarını hemen değiştirmemek gerekiyormuş. Benim arkada görünenler evliliğimle yaşıtaldığım gibi değiştirdim çok yavaş büyüdüler
Maşallah canım. Bende sürekli başlayıp bırakıyorum namazı nasıl bir düzen kurucam nasıl tam anlamıyla başlıcam valla artık bilmiyorum. Seccadeyi kaldırmıyorum hep göZümün önünde dursun görünce istekleniyim diyorum 2 gün sürüyo sonra yine yok
Yok yeni başlamışsın canım 5 vakit kılman yeterli Allah kabul etsin inşallahAynen sol kolum kuzum.
Teravih hic denemedim cunku benim bir yerden sonra kafam karisiyor hala. O simdilik beni aşar.
Cok yeniyim daha ☺☺
Valla benim de 1 hafta gibi oldu insallah birakmam
Çocuk büyütmek sabır işi aynen öyle umarım pişman olmam ama başka doğurmayı düşünmüyorum
İnşAllah Allah gönlünüze göre versin isteyen herkesin kucağını sağlıkla sıhhatle doldurmak nasip etsin RabbimAiyy ben cok istiyorum bebek☺
Ay allahım daim etsin inşallah bana da dua et bende başlıyım canım bırakmıyımAynen sol kolum kuzum.
Teravih hic denemedim cunku benim bir yerden sonra kafam karisiyor hala. O simdilik beni aşar.
Cok yeniyim daha ☺☺
Valla benim de 1 hafta gibi oldu insallah birakmam
Ya sen nası tatlı şeyler yazıyorsun öyle, ağzından bal damlıyor, Allah razi olsun cok sevindim bu yazinaAaaa nasıl hatırlamiyorsun buraya her yazmana bur şarkı da ekleniyor topige.
Sensin o şarkı ...❤
Dinlemeye doyamadığım
Kolunuz için gecmis olsun.Günün raporuyla geldim
*10032 adim
*45 sayfa kitap okudum
*Namazlar aksatilmadi (bu konu önemli yeni basladigim icin henuz tam bi aliskanlik kivaminda degil malesef)
*3 bölüm dizi izledim
*Salon supuruldu
*Alisveris yaptim giyim ihtiyacim vardi
*haftaya 4 sinavim var, biri bitti sayilir.
Kirik kolla bu kadar