- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.181
Anca 12 gibi baslarim ben. Yada 11 bucuk canim. Yarismak demiyek de beraber temizlige gidek sonra geldik mi yazariz (dunku spordan pek yaris havamda degelim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca 12 gibi baslarim ben. Yada 11 bucuk canim. Yarismak demiyek de beraber temizlige gidek sonra geldik mi yazariz (dunku spordan pek yaris havamda degelim)
Hangi sehirdeydin?Ay anacim camur yagmuru atiyor cama ne cam silmesi dun resmem camda camur damlalari gordum cam silmrk bosa ugras olur, ama odalari supurup silmek lazim... bi kendime gelem baslarim . Bi de oglusun canli dersi bitmeli ses yapamam
Su çok iç ağrın olmaz o zaman .Hedeflemiştim ama geçen cumaya kadar pek tamamlayamadım. İlk günler biraz baş ağrım falan oldu tamamlayamadım. İnşaallah bugünden sonra tamamlarım
Istanbuldayim, oglun dersi 11.10 gibi biter anca toplarlanir baslarimHangi sehirdeydin?
Herkes ihtiyacı olduğu temizliği yapsın o zaman .
Ne zaman oglusunun dersi bitecek.
Su içmeye çalışıyorum canım. Akşamları daha kötü oluyordum dün kahvemi içmiştim ama belki dediğin gibi daha iyi olur.Su çok iç ağrın olmaz o zaman .
Bir de ben çok bas agrim olunca kahve içiyorum. Uykum kaçsa da bir gün orucu rahat tutuyorum
Istanbulun neresinden ?Istanbuldayim, oglun dersi 11.10 gibi biter anca toplarlanir baslarim
İnşallah ağrın olmaz. Benim de bazen başım ağrıyor tüm keyfim kaçıyor.Su içmeye çalışıyorum canım. Akşamları daha kötü oluyordum dün kahvemi içmiştim ama belki dediğin gibi daha iyi olur.
Avrupa canim. Hava kapali guvenmiorum bu havaya.Istanbulun neresinden ?
Anadolu mu Avrupa mi yakasi?
İyiyim bendeHarikasın ya ben de ramazandan sonra zayıflamaya calisicam.
Temizlik olarak camlardan başlayabilirsin.
Kolay camdan zor cama doğru...
Iyiyim
Sen nasılsın ❤
Teyzemler de o tarafta oturuyor.Avrupa canim. Hava kapali guvenmiorum bu havaya.
Ne yapıyorsun bakem?İyiyim bende
Ne yapıyorsun bakem?
1700 falanCKbeautyandsheer sosyal medyada kaç takipçin var canım
günaydııınn
Şimdilik dinleniyorum enerji topluyorum.İşe geldi iş başa düştü sen ne yapıyorsun
Ben de çok severim çocuklarla oynamıyor ne güzel aktiviteŞimdilik dinleniyorum enerji topluyorum.
Kalkıp ev işlerine girisecem.
Dinlenmek dediğim de cocuklarla kule yapıyoruz. Puzzle falan. O benim şu benim kavgaları eşliğinde
Ben çocuklarla oynayamıyorumbiraz odunluk var bende o yüzden sanırımBen de çok severim çocuklarla oynamıyor ne güzel aktivite