- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.841
Ben de. 3 gün iyi bakiyorsam sonra unutuyorum solduruyorum.Maşallah bebek gibi bakmış özenmişsiniz, kelimelerinizden hissettim.
Ben resmen bir bitki killer'ım. En son kaktüs aldım buna bir şey olmaz diye. Maşallah dediğim 40 gün görmüyor.
İlk kaktüsten bende var maşallah güzel çoğalıyorBu dikensiz kaktüsü ben ürettim. bunların çiçek gibi olan kısımlarından yapraklar düşüyor, toprağa değince kökleniyor.
bir sürü düşen yaprağı bir araya koydum, sonuç bu
direkt güneşe de dayanıklı oluyor bu, akşam üstü gölge olunca bolca fısfıslıyorum ya da toprağına su veriyorum. güneş tepedeyken hiçbir bitkiye su verilmez.
Eki Görüntüle 2825624
bunlar da benzer bitkiler, direkt güneşte duruyorlar ama arada direkt güneşten korumaya çalışıyorum korkumdan, bi şey olur diye :)
Eki Görüntüle 2825625
dikenli kaktüslerin bir çoğu kızgın güneşte yanıyorlar.
deneye deneye öğreniyorsun :)
Hunini takıp gezebilirsinOtururken hayal ediyorum sihirli bir degnegim var
Oturduğum yerden
Mutfağa çamaşır teline yemeğe dokunuyorum o degnekle .
Bulaşık yok.
Camasir serilmiş.
Yemek pişmiş.
Çocuklar kendi aralarında usul usul oynuyorlar hic kavga etmeden.
Sonra birden dunyaya dönüyorum çocuğun biri geliyor
-Anne kardeşim senin kitabını yırtıyor.
Öbürü geliyor anne ben çok acıktım ne yemek yapacaksın.
Küçük olan geliyor anne ben kaka yaptım altimi değiştir.
Sonra ben yavaştan kalkıp hunimi arıyorum.
Mutluyum.
Cok mutluyum.
Siz hiç mutsuz bir deli gördünüz mü?
Eki Görüntüle 2825825
Sec beğen Nur hepsi sana yakışır.
Kendine iyi bak. Herşey olacağına varır inşallah sorunun en kısa sürede hallolurKızlar yazmazsam merak etmeyin birtakım ailevi sorunlarım var sessiz kalmaya ihtiyacım var panik atağım da var tam iyi olmaya başlamışken yeniden nüksetmemesi için biraz sakin kalmam gereken bir süreye ihtiyacım var ara ara okurum gülümsemek için yazmazsam alınmayın merak etmeyin olur mu? Sizi seviyorum
Dikkat kendine canım. Herşey bizim için bir sınav sabret, dua et. Gecicek inşallah ne derdin sıkıntın varsa. Rabbim içine ferahlık versin. Sıkıntı olacak hiçbişeyde ailenize uğramasın inşallahKızlar yazmazsam merak etmeyin birtakım ailevi sorunlarım var sessiz kalmaya ihtiyacım var panik atağım da var tam iyi olmaya başlamışken yeniden nüksetmemesi için biraz sakin kalmam gereken bir süreye ihtiyacım var ara ara okurum gülümsemek için yazmazsam alınmayın merak etmeyin olur mu? Sizi seviyorum
Günaydin
Hedeflerim;
1. Oglumla anneme kahvalti hazirlamak, ortalik dagilmis biraz toparlamak
2. 3 bölüm dizi izlemek
3. 40 sayfa kitap okumak
4. Oglumla kopekleri gezdirmek
5. Bavul hazirlamak
6. Yemek yapmak, iftar hazirlamak. Bugun de 1 kisi ekstramiz var, hane halkindan sayilir ❤
Kızlar yazmazsam merak etmeyin birtakım ailevi sorunlarım var sessiz kalmaya ihtiyacım var panik atağım da var tam iyi olmaya başlamışken yeniden nüksetmemesi için biraz sakin kalmam gereken bir süreye ihtiyacım var ara ara okurum gülümsemek için yazmazsam alınmayın merak etmeyin olur mu? Sizi seviyorum
Allah huzur ferahlık versin canım.Kızlar yazmazsam merak etmeyin birtakım ailevi sorunlarım var sessiz kalmaya ihtiyacım var panik atağım da var tam iyi olmaya başlamışken yeniden nüksetmemesi için biraz sakin kalmam gereken bir süreye ihtiyacım var ara ara okurum gülümsemek için yazmazsam alınmayın merak etmeyin olur mu? Sizi seviyorum
Hunilerden alayım canım ben evde oynatmaya az kaldı diyerek geziyorum zaten hunimide takayım tam olsunOtururken hayal ediyorum sihirli bir degnegim var
Oturduğum yerden
Mutfağa çamaşır teline yemeğe dokunuyorum o degnekle .
Bulaşık yok.
Camasir serilmiş.
Yemek pişmiş.
Çocuklar kendi aralarında usul usul oynuyorlar hic kavga etmeden.
Sonra birden dunyaya dönüyorum çocuğun biri geliyor
-Anne kardeşim senin kitabını yırtıyor.
Öbürü geliyor anne ben çok acıktım ne yemek yapacaksın.
Küçük olan geliyor anne ben kaka yaptım altimi değiştir.
Sonra ben yavaştan kalkıp hunimi arıyorum.
Mutluyum.
Cok mutluyum.
Siz hiç mutsuz bir deli gördünüz mü?
Eki Görüntüle 2825825
Sec beğen Nur hepsi sana yakışır.
Evinizi begendim de :))
2 buçuk yaşındaki bir çocuk neden eşyalara devamli zarar verir oyuncaklarindan sağlam bir sey birakmaz.
Ya artık akli selim düşünemiyorum.
3. Çocuk olmasına rağmen bana sinirli bir anne nasıl olunur bunu öğretti resmen.