🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Maşallah bebek gibi bakmış özenmişsiniz, kelimelerinizden hissettim.
Ben resmen bir bitki killer'ım. En son kaktüs aldım buna bir şey olmaz diye. Maşallah dediğim 40 gün görmüyor.
Ben de. 3 gün iyi bakiyorsam sonra unutuyorum solduruyorum.

İlk kaktüsten bende var maşallah güzel çoğalıyor

Maşallahh kızlarr hepinizee
Oruc bana uykumu yapıyor napıyor anlamadım. Dün çay bulaşıklarını bile toplamadan uyumuşum. Sahura kalktım eşim kalkmıcam bugünlük işte zorlanmış galiba. Kendim içinde hazırlanadım hiçbişey su içtim yattım direk. Sabahta bu saat oldy daha bişey yapamadım azcık toparlayımda markete cıkayım

Otururken hayal ediyorum sihirli bir degnegim var

Oturduğum yerden
Mutfağa çamaşır teline yemeğe dokunuyorum o degnekle .
Bulaşık yok.
Camasir serilmiş.
Yemek pişmiş.
Çocuklar kendi aralarında usul usul oynuyorlar hic kavga etmeden.

Sonra birden dunyaya dönüyorum çocuğun biri geliyor

-Anne kardeşim senin kitabını yırtıyor.
Öbürü geliyor anne ben çok acıktım ne yemek yapacaksın.
Küçük olan geliyor anne ben kaka yaptım altimi değiştir.

Sonra ben yavaştan kalkıp hunimi arıyorum.
Mutluyum.
Cok mutluyum.
Siz hiç mutsuz bir deli gördünüz mü?

Sec beğen Nur hepsi sana yakışır.

Ve ben kalkar.
Isler beni bekliyor.
sanırım akıllı rolü yapmayı seviyorum.

Kızlar yazmazsam merak etmeyin birtakım ailevi sorunlarım var sessiz kalmaya ihtiyacım var panik atağım da var tam iyi olmaya başlamışken yeniden nüksetmemesi için biraz sakin kalmam gereken bir süreye ihtiyacım var ara ara okurum gülümsemek için yazmazsam alınmayın merak etmeyin olur mu? Sizi seviyorum

Hunini takıp gezebilirsin

Kendine iyi bak. Herşey olacağına varır inşallah sorunun en kısa sürede hallolur

Niloyatospikk

Tez zamanda tüm sorunların çözüme ulaşır inşallah.
İmtihan biri bitse diğeri başlıyor. Sakin kalmanı sağlayacak bir şey söyleyeyim onunla kendini belki az da olsa iyi hissedersin.

"Ben kendimi Allah in takdirine teslim ettim.
Kaderime yazıyorsa zorluğu,
vardir bir hikmeti. "

BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR

Bir zamanlar Afrika’daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü. Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister başkasının, ister iyi olsun ister kötü, her olay karşısında hep aynı şeyi söylerdi:
-Bunda da bir hayır var!
Bir gün kralla arkadaşı birlikte ava çıktılar. Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor, krala veriyor, kral da ateş ediyordu. Arkadaşı muhtemelen tüfeklerden birini doldururken bir yanlışlık yaptı ve kral ateş ederken tüfeği geriye doğru patladı ve kralın baş parmağı koptu. Durumu gören arkadaşı her zamanki sözünü söyledi:
-Bunda da bir hayır var! Kral acı ve öfkeyle bağırdı:
-Bunda hayır filan yok! Görmüyor musun, parmağım koptu?’
Ve sonra da kızgınlığı geçmediği için arkadaşını zindana attırdı.
Bir yıl kadar sonra, kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede birkaç adamıyla birlikte avlanıyordu. Yamyamlar onları ele geçirdiler ve köylerine götürdüler. Ellerini, ayaklarını bağladılar. Sonra da odunların ortasına diktikleri direklere bağladılar. Tam odunları tutuşturmaya geliyorlardı ki kralın başparmağının olmadığını fark ettiler. Bu kabile, batıl inançları nedeniyle uzuvlarından biri eksik olan insanları yemiyordu. Böyle bir insanı yedikleri takdirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlardı. Bu korkuyla, kralı çözdüler ve salıverdiler. Diğerlerini pişirip yediler. Sarayına döndüğünde, kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini anlayan kral, onca yıllık arkadaşına reva gördüğü muameleden dolayı pişman oldu. Hemen zindana koştu ve zindandan çıkardığı arkadaşına başından geçenleri bir bir anlattı.
-Haklıymışsın!’ dedi. Parmağımın kopmasında gerçekten de bir hayır varmış. İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tuttuğum için özür diliyorum. Yaptığım çok haksız ve kötü bir şeydi.
-Hayır, diye karşılık verdi arkadaşı. Bunda da bir hayır var.
-Ne diyorsun Allah aşkına? diye hayretle bağırdı kral. Bir arkadaşımı zindanda tutmanın neresinde hayır olabilir?
-Düşünsene, ben zindanda olmasaydım, seninle birlikte avda olurdum, değil mi? Ve sonrasını düşünsene.

Dikkat kendine canım. Herşey bizim için bir sınav sabret, dua et. Gecicek inşallah ne derdin sıkıntın varsa. Rabbim içine ferahlık versin. Sıkıntı olacak hiçbişeyde ailenize uğramasın inşallah

Rapor vermeye geldim :))

1 tamamlandi

Pesinden 4. Madde tamamlandi

6. Maddeye baslandi, ekstramiz 1 degil 5 kisi oldu. Menuye eklemeler olacak, birazdan devam :)

Yururken ve yemek yaparken dizi izlendi

*kitap kaldi
*bavul hazirlama kaldi cunku sehirlerarasi seyahat kisitlamasini anlayamadim.

Allah icine ferahlik versin arkadasim ❤

Allah huzur ferahlık versin canım.

Hunilerden alayım canım ben evde oynatmaya az kaldı diyerek geziyorum zaten hunimide takayım tam olsun

Benim de 1 oglum var
Cok istiyorum ama suan bekarim, yakinda insallah guzel gelismeler ❤

Sağolun arkadaşlar i p e k cum hikaye gerçekten çok güzelmiş herşeyde bir hayır vardır evet
Çiçekleri olan kimdi hatırlayamadım GeyikliGece senindi galiba dimi çok harikalar özellikle hasır sepette olanı kendi orkideme denicem muazzam dekor olmuş emeğine sağlık çiçeklerin çok güzel
Yazmazsam alınmayın diye belirtmek istedim biraz sessiz sakin kendimle başbaşa kalmak istiyorum bişeylerin sonuçlanmasını bekliyorum Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…