- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.821
Imtihan dünyası canım.İnşAllah canım hayırlı evlatlar olsunlar da
Ben de 2.yi kazaya bırakırım diyorumhiç kendime güvenim yok maşallah ya sen yaşına göre erkenden bitirmişsin hep idealim öyleydi benim de ama bu panik atak beni çok üzdü üstüne daha bir sürü şey
Amin inşallah öyle doğru sağolasın canımImtihan dünyası canım.
Bazen hakkımızda neyin daha hayırlı olduğunu bilemiyoruz.
Allah hakkında hayırlısını versin daima.
Şifa versin .
Ben okuyamadım yai p e k 20 sayfaya tamamladım Kuranı
Olsun canım cüz olarak ileridesin zaten bitiririz inşallahBen okuyamadım yasahurda okurum inşallah.
İnşallah ya .Olsun canım cüz olarak ileridesin zaten bitiririz inşallah
İnşAllah canım aynen öyle sen de gayret et namazlardan sonra 5 sayfa okusan bile yetişirİnşallah ya .
Ramazan vesile olur .
Yoksa bittiği biteceği yok
Allah daha iyi etsin sizi de bizi de.İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın daha iyi misin?
Neler yapıyorsun Ramazanda paylaşmadın hiç hatim yetiştirmeye çalışıyorum ben de
Benim de bir komandom var. doğum günümde iş yerimdeki arkadaşlardan hediye gelmişti, çiçekleri döküldü, 2 sene gözüne baktım açsın diye.Eşimin bana ilk orkide aldığında her gittiğim odaya yanımda götürüyordum yatak odasına yatmaya gidiyorum başucumda sabah oturma odasına geçerken yine taşınıyor ilki öyle öldüydümeğer yerini değiştirmemek lazımmış ondan sonra baktım bir daha ama nazara geldi bir keresinde o kadar çok tomurcuk vardı ki durumumda paylaştım dalı mı kırılmadı başına gelmeyen kalmadı bir daha istemem orkide dedim geçen eşim almış yine
Günaydin
Hedeflerim;
1. Oglumla anneme kahvalti hazirlamak, ortalik dagilmis biraz toparlamak
2. 3 bölüm dizi izlemek
3. 40 sayfa kitap okumak
4. Oglumla kopekleri gezdirmek
5. Bavul hazirlamak
6. Yemek yapmak, iftar hazirlamak. Bugun de 1 kisi ekstramiz var, hane halkindan sayilir ❤
Benim de bir komandom var. doğum günümde iş yerimdeki arkadaşlardan hediye gelmişti, çiçekleri döküldü, 2 sene gözüne baktım açsın diye.
tam tomurcuk yaptı, iş yerinde tadilat sırasında düşürmüşler, çiçek dalı kırılmış
bir sonraki sene yine çiçek dalı çıkardı, tomurcukları üstünde, bi arkadaşım ben yokken sulamak için çay ocağımıza götürmüş çiçek dalı dolaba takılmış ve tomurcukların olduğu kısım kırılmış
dedim bu böyle olmayacak eve götürdüm.
ve yaklaşık 3 senedir gayet güzel açıyor, kırmadan etmeden bakmaya devam ediyorum.
2 tane de a101den almıştım, ölecekken dirilttim, bu seneki çiçekleri muazzam
kaktüsü ya çok suladınız ya da direkt güneşte bıraktınız. onun dışında bir şey olmuyor evet.Maşallah bebek gibi bakmış özenmişsiniz, kelimelerinizden hissettim.
Ben resmen bir bitki killer'ım. En son kaktüs aldım buna bir şey olmaz diye. Maşallah dediğim 40 gün görmüyor.
kaktüsü ya çok suladınız ya da direkt güneşte bıraktınız. onun dışında bir şey olmuyor evet.
ben de bir aralar öyleydim. öğrenene kadar kayıplar kaçınılmaz
bildiğim her şeyi aktarmaya hazırım.Durun cumartesi günü yeni bir şeyler alırsam size yazar destek isterim :) olur mu?