- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.721
Görmüştüm o konuyu amcamın oğlu bana yürüyor diye ama detaylı okumamıştım2 hesap açmış. Birinde amcamın oğlu bana yürüyor yazmış diğerinde halamın oğluyla evliyiz yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmüştüm o konuyu amcamın oğlu bana yürüyor diye ama detaylı okumamıştım2 hesap açmış. Birinde amcamın oğlu bana yürüyor yazmış diğerinde halamın oğluyla evliyiz yazmış
Ben de 15 sayfaya yakın okudum pek ev işi yapmadım desem yeridir günlük rutin işler ev süpürme falanBugün çok verimli geçti benim için.
Kuranı kerimi internetten hem dinledim hem okudum en azindan hatasiz okumuş oldum.
Niloyatospikk sende benim gibi eskilere gitmişsin
Ah ah kuzum benim eskiden mukabele vardi evlerde toplanıp okurduk ne güzeldi.
Koranadan sonra hayatımız çok değişti.
İyi yapmışsın ben hemen hemen 2 aydır bdv okumuyorumokuyunca psikolojim bozuluyorGörmüştüm o konuyu amcamın oğlu bana yürüyor diye ama detaylı okumamıştım
Bi ara bakıcam canım mesajlara benim kız yine müsaade etmiyor tlfnaİyi yapmışsın ben hemen hemen 2 aydır bdv okumuyorumokuyunca psikolojim bozuluyor
Tamam canımBi ara bakıcam canım mesajlara benim kız yine müsaade etmiyor tlfna
Ben 12 sayfa okudum.Ben de 15 sayfaya yakın okudum pek ev işi yapmadım desem yeridir günlük rutin işler ev süpürme falan
kimisini etkiliyor evet ama bilmen iyi en azından geceleri içmezsinÇok iyi yaaben lise' ye giderken çayı unutmuştum resmen
Bende kazen paylaşınca girip baktımGörmüştüm o konuyu amcamın oğlu bana yürüyor diye ama detaylı okumamıştım
Allah tamamlamayı nasip etsin canım hepimizeBen 12 sayfa okudum.
10.cuzdeyim sanıyordum bir baktım 11.cuzun ortalarına gelmişim nasıl mutlu oldum.
Yani şimdi 12. Cuzdeyim çok mutluyum❤
Okuma okuma bir sürü herkes birşey anlatıyor genç yaşta kafanı doldurma ama bazen de birşeyler öğrenmek adına okuyunca iyi oluyor hiç duymadığım şeyleri duydum ordaİyi yapmışsın ben hemen hemen 2 aydır bdv okumuyorumokuyunca psikolojim bozuluyor
Günaydın çok iyi ya hiçbir işin yokbende şimdi Müge Anlı izliyorum kendisine Instagram hesabı açmış ve hesabını takip edenleri kendisi de takip edecekmiş hemen takip etmeye başladım oda beni takip etsinGünaydın kızlar mutlu günleriniz olsun.
Ben sabah 6:30da uyandım biraz uyumaya çalıştım uyuyamadım 8e kadar falan yataktan kalkmadım. Sonra kalkıp kuran okudum. Bugün sadece çamaşır katlıcam bulaşık makinesini boşaltıcam. Yemekte var dün temizlikte yapmıştım. Biraz kitap okurum biraz dizi izlerim. Bi arada kesin uyur kalırım
Aaa bende açmıştım ama telle konuşuyodum orayı kaçırmışım bak takipleşin kız beğenide atar arada belkiGünaydın çok iyi ya hiçbir işin yokbende şimdi Müge Anlı izliyorum kendisine Instagram hesabı açmış ve hesabını takip edenleri kendisi de takip edecekmiş hemen takip etmeye başladım oda beni takip etsin
Ben fotoğraf falan paylaşmıyorum öyle meraktan açmıştımben hemen beğendim onun fotoğrafınıAaa bende açmıştım ama telle konuşuyodum orayı kaçırmışım bak takipleşin kız beğenide atar arada belki
neymiş hesabıAaa bende açmıştım ama telle konuşuyodum orayı kaçırmışım bak takipleşin kız beğenide atar arada belki