- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.701
Neydi kız konuBende bunu merak ediyorum nasıl bir kafa yapısına sahipler ki böyle hikayeler yazıp ahlanıp vahlanıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neydi kız konuBende bunu merak ediyorum nasıl bir kafa yapısına sahipler ki böyle hikayeler yazıp ahlanıp vahlanıyorlar.
Kazen sayfasında paylaştı bugünNeydi kız konu
2 hesap açmış. Birinde amcamın oğlu bana yürüyor yazmış diğerinde halamın oğluyla evliyiz yazmışNeydi kız konu
Birde şey vardı ,korona oldum iş yerinin tepkisi mi ne öyle bir konu da vardı2 hesap açmış. Birinde amcamın oğlu bana yürüyor yazmış diğerinde halamın oğluyla evliyiz yazmış
Heee evet şey iş yeri tepki vermiş o iş yerinin adını ifşalamış sonra. Sonrasında O iş yerinden birileri heralde hesap açıp biri sormuş nasıö yer diye biriside övmüşBirde şey vardı ,korona oldum iş yerinin tepkisi mi ne öyle bir konu da vardı
Oha yaa bu kadarını bilmiyordumeee oruçlar açıldı mıHeee evet şey iş yeri tepki vermiş o iş yerinin adını ifşalamış sonra. Sonrasında O iş yerinden birileri heralde hesap açıp biri sormuş nasıö yer diye biriside övmüş
Eee ben boşamı stalkladım o kadarOha yaa bu kadarını bilmiyordumeee oruçlar açıldı mı
Bizim bugün19.51 le iftar yaptık Allah kabul etsin. Bugün dünden yemeğim vardı. Tatlı yaptım komşulara verdim.Burda iftar saati 19:16orucun son günü de 19:40 da ezan okunuyor . Sizde kaçta okunuyor
Amin amin. Biz çayı da içtik meyve de yendi ee daha ne olsunEee ben boşamı stalkladım o kadar
Çok şükür açtık canım rabbim olmayanlarında sofrasına koyabilecek yemekler nasip etsin
şimdi çaymı kahvemi ikilemindeyim
Baya geç okunuyormuş sizin oradabizde pek bir yemek yapmadık dünden kalan ve yanına tavuk sote yaptık . Tatlı falan yapmadık amaBizim bugün19.51 le iftar yaptık Allah kabul etsin. Bugün dünden yemeğim vardı. Tatlı yaptım komşulara verdim.
Ben de yememek için komşulara dağıttım.Baya geç okunuyormuş sizin oradabizde pek bir yemek yapmadık dünden kalan ve yanına tavuk sote yaptık . Tatlı falan yapmadık ama
Diyet mi yapıyorsunuzBen de yememek için komşulara dağıttım.
Mis afiyetler olsunnAmin amin. Biz çayı da içtik meyve de yendi ee daha ne olsun
Çok teşekkürler size de afiyet olsun karar verebildin mi bari çay mı içeceksin kahve miMis afiyetler olsunn
Soda içtik şimdi kahve içmeye karar verdim çayıda sahurda içeriz hiçbirinden vazgecemeyinceÇok teşekkürler size de afiyet olsun karar verebildin mi bari çay mı içeceksin kahve mi
Ay ben sahurda çay içmekten kaçınıyorum çünkü uykumu açıyor o yüzden iftardan sonra içiyorumSoda içtik şimdi kahve içmeye karar verdim çayıda sahurda içeriz hiçbirinden vazgecemeyince
Aa bana hiç etki etmiyor ya çay kahve uykumaAy ben sahurda çay içmekten kaçınıyorum çünkü uykumu açıyor o yüzden iftardan sonra içiyorum
Diyet demeyim ama biraz dikkat etmeye çalışıyorum.Diyet mi yapıyorsunuz
Çok iyi yaaben lise' ye giderken çayı unutmuştum resmenAa bana hiç etki etmiyor ya çay kahve uykuma