- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.681
19:54Ay ben bizimki 19:51. Herkesin öyle düşüncesiyle akla bak hepinizi yaşadığım şehirde sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19:54Ay ben bizimki 19:51. Herkesin öyle düşüncesiyle akla bak hepinizi yaşadığım şehirde sandım
İftarı yaptıktan sonra sanki o lafları onlar söylememiş gibi oluyorlar pişkin pişkin babam genelde öyledir tecrübeliyimYaa sormaa sorma valla niloyanın dediği gibi sigara gerginliği sesimi çıkarmadımda neyse sadece şimdilik çıkarmadım
Yakınız canım
Evet evet pamuk gibi sonra ay çok zor yaa vallaİftarı yaptıktan sonra sanki o lafları onlar söylememiş gibi oluyorlar pişkin pişkin babam genelde öyledir tecrübeliyim
Atsan atılmaz satsan satılmaz idare edeceksin sadece ramazan ayında mi böyleYakınız canım
Evet evet pamuk gibi sonra ay çok zor yaa valla
Yok ses çıkarmaya ne hacetSana dedikden 5 dk sonra benim kükrek aslan geldi. Dolap ağzına kadar kıyafet dolu. Üstüne gycek hiçbişey yokmuş bütün hepsini dağıttı resmen Bunlar ne o zaman diyorum onlar nebicim şeylermiş olmuyolarmış bide sanki benim sorumlusu bana bağırıyo. Giydi bişeycekti gitti. Aman sende sesüni çıkarma çok iyi anlıyorum seni iftardan sonra alırız boylarının ölçüsünü
Aynen öyle Zerrecim bunlar ne istiyor kadınlardan böyleEvlenmiyom ben yabu ne böyle.Babam ve erkek kardeşim de bize aynen böyle yapıyor . Babamin istediği yemeği kardeşim beğenmiyor. Kardeşim az önce menüyü sordu söyledim diyor ki git bana şu yemeği yap hayır dedim yapmayacağım bu sefer de diyor ki alt tarafı yemek yapacaksın sanki sırtında taş taşıyacaksın diyoro zaman sen yap
Ramazan dışında melaike mübarekAtsan atılmaz satsan satılmaz idare edeceksin sadece ramazan ayında mi böyle
Oo süper Zerre bizim 19.47Burda iftar saati 19:16orucun son günü de 19:40 da ezan okunuyor . Sizde kaçta okunuyor
İyi bari bir şekilde katlanacaksınız birbirinizeRamazan dışında melaike mübarek
Götürmeye çalışıyoruz işte 11 senedir bu halimize şükür didine çekişeİyi bari bir şekilde katlanacaksınız birbirinize
Neyse ki havalar güzel pek zorlanmayız inşallahOo süper Zerre bizim 19.47
Kötü yanları varsa güzel yanları da vardır . Yoksa katlanmazdın bu kadar seneGötürmeye çalışıyoruz işte 11 senedir bu halimize şükür didine çekişe
Evett ramazanda normalde böyle değil niloyanın dediği gibi sigarasızlıkAtsan atılmaz satsan satılmaz idare edeceksin sadece ramazan ayında mi böyle
Ayy azcık stalkladım ifşalamışlar anasayfadaCookiie gel gel, o konu fake okuma boş yere
Bende bunu merak ediyorum nasıl bir kafa yapısına sahipler ki böyle hikayeler yazıp ahlanıp vahlanıyorlar.Evett ramazanda normalde böyle değil niloyanın dediği gibi sigarasızlık
Ayy azcık stalkladım ifşalamışlar anasayfada
kız fakede olsa nasıl bi ruh halindeymiş diye merak editorum
Anlamıyorum gerçekten gerçek hayatta yaşadıkları şeylermi gerçekten. Yoksa uyduruyorlarmı yaşamak isteyip yaşayamadıklarımı Hastalık sanki birazBende bunu merak ediyorum nasıl bir kafa yapısına sahipler ki böyle hikayeler yazıp ahlanıp vahlanıyorlar.
Bende öyle düşünüyorum bende merak ediyorum gerçek mi uydurma mi diyeAnlamıyorum gerçekten gerçek hayatta yaşadıkları şeylermi gerçekten. Yoksa uyduruyorlarmı yaşamak isteyip yaşayamadıklarımı Hastalık sanki biraz
Hemende banlanıp gidiyorlarki. Bi nedeni açıklasalarda öyle banlansalarBende öyle düşünüyorum bende merak ediyorum gerçek mi uydurma mi diye
Değil mi yaHemende banlanıp gidiyorlarki. Bi nedeni açıklasalarda öyle banlansalar
Tabi canım kızartma yap diye söylenir bana şu tatlıyı çekti canım gelirken al derim hemen alır istediğim çoğu şeyi yapar artıları daha çok sankiKötü yanları varsa güzel yanları da vardır . Yoksa katlanmazdın bu kadar sene