🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Biz de gelelim mi şenliğe :) Ne dersi çalışıyorsun kuzum?

Selam arkadaşlar.
İşten erken çıktım hastane randevum vardı. Geldim duş aldım.

1. Akşama yemek yapacağım, dondurucudan sarma ve tarhana çorbası var aklımda. Yanına eşlikçi önerecek varsa seve seve dinlerim.

2. Kuran okuyacağım

3. Bir kaç parça ütü yapmam lazım, belki geceye bırakırım.

4. 1 bölüm dizi izleyeceğim.

Yarim kalmis bir yuksek lisans :))

Selam arkadaşlar.

1. Akşama yemek yapacağım, dondurucudan sarma ve tarhana çorbası var aklımda. Yanına eşlikçi önerecek varsa seve seve dinlerim.

2. Kuran okuyacağım

yoğurtlu bir şey olabilir,

dolabında biber varsa yoğurtlu biber ekleyebilirsin.
ya da yoğurtlu havuç, yoğurtlu patlıcan vb.

Bizde 91 tane içli köfte yaptık . Akşama birazını kızartırız birazını fırınlarız . Yanına da salata cacık ve çorba yapacağız
Anaaa ne çok yapmışsınız maşallah size 🧿
Sardunya almışsın 🌺görüntüsünü seviyorum ama kokusu Ban ağır geliyor
Evet canım sardunya bakabildiğim tek çiçek :KK70:
20 sayfa olsun canım.
Yeni elimden bırakıp yerine koydum Kurani.
8 sayfa okudum şimdi.
Gün içinde geri kalan 12 sayfayı da okumaya çalışacağım.
Tamam canım 20 sayfa olsun Allah kabul etsin inşallah 🥰

Selam arkadaşlar.

2. Kuran okuyacağım

Geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah

Pazarlığı düzdül parkta oyuruyorim 😅
Eve gidince aldığım çiçekleri ekerim sonra yemek yapmaya girişirim inşallah menü musakka cacık önden tarhana çorbası Ramazanda fiks menü önden hep tarhana çorbası
Güle güle büyüt çiceğini çok güzel görüntüsü oluyor sardınyaların😍😍

Balkonumda bir sürü vardı ama bayası öldü anneminkilere birşey olmamış yazlıktakilere de birşey olmamış şaşılacak şey :KK70: nazar nazar 😅
Aslında sardunyaya çok yüzsüz der annem hemen çıkarmış büyürmüş nazara geldi demek seninki cidden😂😂 bende mutfağın camına istiyorum ama çok güneş oluyor yakarmı dayanırmı acaba bilmiyorum🤷🏼‍♀️
geçen burdamı gördüm instadamı hatırlamıyorum mum çiceği diye bi çicek çok tatlıydı 😍😍

Aslında sardunyaya çok yüzsüz der annem hemen çıkarmış büyürmüş nazara geldi demek seninki cidden😂😂 bende mutfağın camına istiyorum ama çok güneş oluyor yakarmı dayanırmı acaba bilmiyorum🤷🏼‍♀️
geçen burdamı gördüm instadamı hatırlamıyorum mum çiceği diye bi çicek çok tatlıydı 😍😍
Evet yüzsüz pek bakım istemiyor ondan dikmiştim ne olduysa oldu öldüler evin içinde oluyor mu o hiç bilmiyorum canım annem kaynanam çiçek uzmanı da ben işte kıytırıktan uğraşıyorum becerebildiğim kadar 😅en kolay yetişen çiçek sardunya bol da çiçek açıyor hem 😁

Evet yüzsüz pek bakım istemiyor ondan dikmiştim ne olduysa oldu öldüler evin içinde oluyor mu o hiç bilmiyorum canım annem kaynanam çiçek uzmanı da ben işte kıytırıktan uğraşıyorum becerebildiğim kadar 😅en kolay yetişen çiçek sardunya bol da çiçek açıyor hem 😁
Suyu da çok seviyor sanırım

Yok yok bazen sulayamadığım da oluyordu kimseye ısmarlamazdım gelirdim maşallah çiçek açmaya devam 😅
Aaa ne güzel. Halamın da balkondan tut koridorlara kadar evinin her yeri çiçek bende ondan heves edip dikerdim . Karanfil çok severdim ama bakamazdim 😞

Aaa ne güzel. Halamın da balkondan tut koridorlara kadar evinin her yeri çiçek bende ondan heves edip dikerdim . Karanfil çok severdim ama bakamazdim 😞
Benim balkonda çok yok terasta çok vardı da onlar da bu kış çoğu öldü yaza nasipse köyde açıyor bizim kapının önünde atarım inşallah resimlerini çok güzeller

Benimkilerde aynı valla bende geçen seneden beri heveslenip heveslenip almıyorum 😂😂 pazarada çıkmıyorumki ya çok uzak çicekcilerde de vardır gerci çıkınca bi bakcam bende 😍😍

Çiçekçileri görünce içim gidiyor bir de bakmayı becerebilsem😅
Benimde tek çiceklerim bunlar biri kayınvalidemden biri annemden🤣🤣
Ama o camlarda balkonlarda rengarenk çiceklere bende bayılıyorum 😍😍

Eklentiler

• 6C8594FC-CACF-4EA9-9649-516ED7D57ACB.jpeg
    6C8594FC-CACF-4EA9-9649-516ED7D57ACB.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 6B6190DB-55C2-4E10-9D94-BB17AD26483B.jpeg
    6B6190DB-55C2-4E10-9D94-BB17AD26483B.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 30
X