- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.741
Ay evet yaa müge anlı diye aratınca zaten çıkar. Erken kalkmak başıma vurduKız Müge Anlı işte ne olacak başka daha dün açmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet yaa müge anlı diye aratınca zaten çıkar. Erken kalkmak başıma vurduKız Müge Anlı işte ne olacak başka daha dün açmış
Yaa çok tatlısınAy evet yaa müge anlı diye aratınca zaten çıkar. Erken kalkmak başıma vurdu
Kız Müge anlı yazınca bir sürü vardır alttire falan vardır diye sorduKız Müge Anlı işte ne olacak başka daha dün açmış
Aratınca kaç tane çıkar acaba fake hesaplarAy evet yaa müge anlı diye aratınca zaten çıkar. Erken kalkmak başıma vurdu
buldum kızlar. müge anlı diyince bi sürü hesap çıkıyor
Aratınca kaç tane çıkar acaba fake hesaplar
Evet o hesapmugeanlıofficial galiba
Ama bana takip isteği gelmedimugeanlıofficial galiba
Takip edemicekmiş instagramdan mesaj gelmiş fazla etkileşim olduğundan kilitlicez hesabı falan gibiAma bana takip isteği gelmedi
Ayyygideyim de takipten geri çıkayımTakip edemicekmiş instagramdan mesaj gelmiş fazla etkileşim olduğundan kilitlicez hesabı falan gibi
Ahahah ama ara ara girip takip edenlerin videolarını falan izlicekmişlerAyyygideyim de takipten geri çıkayım
Benim izleyecek bir şeyim yok o yüzden elveda MügeAhahah ama ara ara girip takip edenlerin videolarını falan izlicekmişler
Bizde 91 tane içli köfte yaptık . Akşama birazını kızartırız birazını fırınlarız . Yanına da salata cacık ve çorba yapacağızPazarlığı düzdül parkta oyuruyorim
Eve gidince aldığım çiçekleri ekerim sonra yemek yapmaya girişirim inşallah menü musakka cacık önden tarhana çorbası Ramazanda fiks menü önden hep tarhana çorbası
Sardunya almışsın görüntüsünü seviyorum ama kokusu Ban ağır geliyorPazarlığı düzdül parkta oyuruyorim
Eve gidince aldığım çiçekleri ekerim sonra yemek yapmaya girişirim inşallah menü musakka cacık önden tarhana çorbası Ramazanda fiks menü önden hep tarhana çorbası
20 sayfa olsun canım.i p e k cum bugün Kuran okuma hedef sayfa koyalım kaç sayfa yapalım
Oyyy çiçeğini de almışPazarlığı düzdül parkta oyuruyorim
Günaydin ❤
Ablamin nöbeti var cocuklari bize birakti. Evde senlik var
Hedeflerim 10 bin adim
30 sayfa kitap okumak
Menu belirleyip yemek yapmak.
1 saat ders calismak