- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.661
Oruçlunun uykusu da ibadet olurmuş ya Zerrecim azcık da uyuyayım dedimKimse yok muuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruçlunun uykusu da ibadet olurmuş ya Zerrecim azcık da uyuyayım dedimKimse yok muuu
Kendimi oruç gibi hissediyorum hiçbir şey yemiyorum ve aklımda sürekli namaz kilmaliyim düşüncesi varOruçlunun uykusu da ibadet olurmuş ya Zerrecim azcık da uyuyayım dedim
Oh mis afiyet olsun karpuzu çok severim ama o siyah çekirdeklerini yerken ayıklayan cinsten biriyimDus aldim, Uyuyamadim ama yattim
Ev bakmaya sevgilim yalniz gitti beni goturmedi
Kitap okudum
Kapı diye bir film izledim, Vahide Gördüm ve Kadir Inanır başrollerde
Camasir yikadik, gelen misafir sahura kalir muhtemelen, cocuklar uyur cocuklara yatak ayarladim. Oglumun odasindaki koltuga da carsaf falan serdim yani... Gece uzuuun oturulur icilir diye taze kahve aldim.
A101den karpuz aldim kilosu 5 tl
Ben farkli topiklerde hep karpuz yaziyorum baya zengin isi lüks bisey diye algilanmis mevsimi olmadigi icin, halbuki a101
Gecmi geliyor canım erken çıkıyorsa biraz iftar 8e doğru ya ıendisi gelirken alsın yol üstünden iftardan önce hemen kızartuverirssinKoltukta yayma totonu kalk tepiş de dedi kendisi işyerinde eve de komut veriyor bekarlara duyurulur ahanda evlilik
Ay az çnce dediğimi geri aldım sigara agresifliğindeyse deme öyle biişey amanSigara içen bir erkek oruç tutmasın arkadaş sinirli agresif ne anladım senin orucundan kızartma da kızartma
7 ye gelirken geliyor yok şimdi çıkıp alayım aslan kükrediGecmi geliyor canım erken çıkıyorsa biraz iftar 8e doğru ya ıendisi gelirken alsın yol üstünden iftardan önce hemen kızartuverirssin
Aşırı sinirli oluyor hele bu saatlerden sonra tamam böyle oruç tutacaksan tutma yahu tutmaAy az çnce dediğimi geri aldım sigara agresifliğindeyse deme öyle biişey aman
Sana dedikden 5 dk sonra benim kükrek aslan geldi. Dolap ağzına kadar kıyafet dolu. Üstüne gycek hiçbişey yokmuş bütün hepsini dağıttı resmen Bunlar ne o zaman diyorum onlar nebicim şeylermiş olmuyolarmış bide sanki benim sorumlusu bana bağırıyo. Giydi bişeycekti gitti. Aman sende sesüni çıkarma çok iyi anlıyorum seni iftardan sonra alırız boylarının ölçüsünüAşırı sinirli oluyor hele bu saatlerden sonra tamam böyle oruç tutacaksan tutma yahu tutma
Evlenmiyom ben yabu ne böyle.Babam ve erkek kardeşim de bize aynen böyle yapıyor . Babamin istediği yemeği kardeşim beğenmiyor. Kardeşim az önce menüyü sordu söyledim diyor ki git bana şu yemeği yap hayır dedim yapmayacağım bu sefer de diyor ki alt tarafı yemek yapacaksın sanki sırtında taş taşıyacaksın diyoro zaman sen yapKoltukta yayma totonu kalk tepiş de dedi kendisi işyerinde eve de komut veriyor bekarlara duyurulur ahanda evlilik
Burda iftar saati 19:16orucun son günü de 19:40 da ezan okunuyor . Sizde kaçta okunuyorGecmi geliyor canım erken çıkıyorsa biraz iftar 8e doğru ya ıendisi gelirken alsın yol üstünden iftardan önce hemen kızartuverirssin
Sanki o dolapta ki kıyafetler kendinin değil de seninSana dedikden 5 dk sonra benim kükrek aslan geldi. Dolap ağzına kadar kıyafet dolu. Üstüne gycek hiçbişey yokmuş bütün hepsini dağıttı resmen Bunlar ne o zaman diyorum onlar nebicim şeylermiş olmuyolarmış bide sanki benim sorumlusu bana bağırıyo. Giydi bişeycekti gitti. Aman sende sesüni çıkarma çok iyi anlıyorum seni iftardan sonra alırız boylarının ölçüsünü
Ay ben bizimki 19:51. Herkesin öyle düşüncesiyle akla bak hepinizi yaşadığım şehirde sandımBurda iftar saati 19:16orucun son günü de 19:40 da ezan okunuyor . Sizde kaçta okunuyor
KAFALARINA BİRER ÇORBA KEPÇESİSana dedikden 5 dk sonra benim kükrek aslan geldi. Dolap ağzına kadar kıyafet dolu. Üstüne gycek hiçbişey yokmuş bütün hepsini dağıttı resmen Bunlar ne o zaman diyorum onlar nebicim şeylermiş olmuyolarmış bide sanki benim sorumlusu bana bağırıyo. Giydi bişeycekti gitti. Aman sende sesüni çıkarma çok iyi anlıyorum seni iftardan sonra alırız boylarının ölçüsünü
Yaa sormaa sorma valla niloyanın dediği gibi sigara gerginliği sesimi çıkarmadımda neyse sadece şimdilik çıkarmadımSanki o dolapta ki kıyafetler kendinin değil de senin
Geçen sene ramazanda birde izindeydi evdeydi. Ne kepçeler ne tavalar havada uçuştu bereket çalışıyo bu seneKAFALARINA BİRER ÇORBA KEPÇESİ
Bende genelde öyle sanırımAy ben bizimki 19:51. Herkesin öyle düşüncesiyle akla bak hepinizi yaşadığım şehirde sandım