- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.641
Sabah sabah bulmaca ve kitaba saldirdim is yapasim yok. Ama biraz ütü yaparım bugün. Sevgüler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol nutellam benimGeçmiş olsun canım canın ne zaman isterse o zaman yap boşver
Sagol nutellam benim
Oyle yapacam zaten oglanin dersi 1 e dek bitmez
1 den sonra bakarik
hem de nasılSatınca bi eşya azalıyor ya o rahatlık hissi süper dimi
Günaydın Herkese hayırlı ramazanlar 10 buçuğa kadar uyumuşum sahurdan sonra güneş doğana kadar kuran okudum,tesbih çektim falanNiloyatospikk
Z Zerre
@Drderdimderin
GeyikliGece
@bounty
clara
@Mikan
athena
Meybuz
Cookiie
CKbeautyandsheer
@Minnosmeliss
i p e k
Verimli güzel bir gün diliyorum.
Oruç tutanlara sakin ve yavaş yavaş yapabilecekleri işler öneriyorum.
Ilk günden kendimizi pek yormadan ne yapabiliyorsak o kar
Program yapınca acayip güzel ilerledi zamanım dolu dolu geçti.Şimdi tembel tembel oturuyorum.
Bu mesajı yazdıktan sonra tlf nu kenara kaldırıp atağa gecicem.
Odalar havalaniyor.
Bugün az iş yapicam.
Normal kitap okumaya ayiracagim zamanı
Kutsal kitap okumaya ayiracagim.
Sıralama yapayım da sonra buraya gelince yapıldı diye ok atarim.
☆ 2 oda süpürmek ( 15 dakika)
☆ bulaşık makinasi boşaltmak ve geri çocukların kahvaltı bulasiklarini yerleştirmek. ( 15 dakika)
☆çamaşır sermek( 10 dakika)
☆çocuklarla 1 saat etkinlik yapmak
☆Çocuklara öğle yemeği hazırlayıp bulaşığı halletmek. (1 saat)
☆Öğle Namazini kılıp Kuran okumak .
☆Sonra ikindine kadar özgür takılmak çocuklarla.
Buralara takılabilirim ya da uyuyabilirim.
☆Ikindini kılıp iftar hazırlığına geçmek.
Verimli ve az yorucu bir gün olur bunları yaparsam.
"Hayat Adım atmaya başlayınca anlamlı. "
İlk günden uykuya tutturmuşum telefonum çaldıda uyandım şimdiNiloyatospikk
Z Zerre
@Drderdimderin
GeyikliGece
@bounty
clara
@Mikan
athena
Meybuz
Cookiie
CKbeautyandsheer
@Minnosmeliss
i p e k
Verimli güzel bir gün diliyorum.
Oruç tutanlara sakin ve yavaş yavaş yapabilecekleri işler öneriyorum.
Ilk günden kendimizi pek yormadan ne yapabiliyorsak o kar
Bende bugün başlayabilirim ama saat kaçta oluyor hiçbir fikrim yok.Günaydın arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Hatime başlayan var mı?
Saat kaçta verimli oluyor?
Düzenli bir okuma yapmam için fikirlere açığım
Canım ben hersene başlıyorum. Bitiremicek gibi hissedersem youtube videolardan takip ederek devam ediyorum. Kabul oluyormu öyle bilmiyorum ama videodan okuyum bende kuranımdan takiple dha hızlı gidiyorBen 7 gün kapalıyımhatime başlasam biterirebilir miyim bilmiyorum
Daha önce hiç hatim yapmadım ama ramazan boyunca belirli cüzleri ve meallerini okudum. Bu sene de hatim için niyetlenmistim ama dün gece regl oldum ve 7 gün sürüyor . Bir yolunu bulup başlayacağım inşallahCanım ben hersene başlıyorum. Bitiremicek gibi hissedersem youtube videolardan takip ederek devam ediyorum. Kabul oluyormu öyle bilmiyorum ama videodan okuyum bende kuranımdan takiple dha hızlı gidiyor
Belirtiler var bugün yarın gelir Ramazanın başında gelmesinden de nefret ediyorum he ama olsun sağlıklı olalım da gelsinProgram yapınca acayip güzel ilerledi zamanım dolu dolu geçti.
Oturduğumuz yerden kalkınca ve zor bir plan yapmayınca bitiyormuş hepsi.
Bundan sonra kendimi zorlamadan azar azar kafamdaki işleri yapacağım.
Simdi etkinlik yapıyoruz yemeği etkinlik öncesi hallettim yediler.
Boyama yapıyorlar etkinlik olarak.
Bende abdestimi alıp günün en güzel huzur veren ihtiyacımi gidericem ( kuran ve namaz)
Niloyatospikk ikimiz aynı zamanda olucaz gibime geliyor adet.
Benim de önceden 10. Cuzde bıraktığım hatimim var onu devam edicem. Insallah bu Ramazan vesilesiyle bitiririm.
Günaydın arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Hatime başlayan var mı?
Saat kaçta verimli oluyor?
Düzenli bir okuma yapmam için fikirlere açığım
Olsun canım reglide Allahtan, başlarsın sonra yine nasipseDaha önce hiç hatim yapmadım ama ramazan boyunca belirli cüzleri ve meallerini okudum. Bu sene de hatim için niyetlenmistim ama dün gece regl oldum ve 7 gün sürüyor . Bir yolunu bulup başlayacağım inşallah
Aynen birşeyler yapacağım artıkOlsun canım reglide Allahtan, başlarsın sonra yine nasipse
Bazı günler 2 cüz yahut 1.5 cüz yaparsın o zaman tamamlanır ayy önceden mukabeleler vardı ne g0zelmDaha önce hiç hatim yapmadım ama ramazan boyunca belirli cüzleri ve meallerini okudum. Bu sene de hatim için niyetlenmistim ama dün gece regl oldum ve 7 gün sürüyor . Bir yolunu bulup başlayacağım inşallah
Evet bende öyle düşünüyorum . 2 cüz olur mu bilmiyorum ama 1,5 olursa yetişir inşallah . Evet camilerde mukabele oluyordu. Televizyon da var mı mukabele yapan programlarBazı günler 2 cüz yahut 1.5 cüz yaparsın o zaman tamamlanır ayy önceden mukabeleler vardı ne g0zelm
Vardır mutlaka ama eve internet bağlatacaktınız bağlattıysanız aç tlfnundan hoca okusunEvet bende öyle düşünüyorum . 2 cüz olur mu bilmiyorum ama 1,5 olursa yetişir inşallah . Evet camilerde mukabele oluyordu. Televizyon da var mı mukabele yapan programlar
İnternet işi yaş bağlatmıyorlarVardır mutlaka ama eve internet bağlatacaktınız bağlattıysanız aç tlfnundan hoca okusun
Günaydinlar
Dun sabah 5ten bu sabah 5e kadar ayaktaydim.
Hedefim: dus alip 4 saat uyumak
Bi ev bakma konusu var, ama belki...
50 sayfa kitap okumak.
2 bölüm dizi izlemek veya 1 film izlemek
Yemek dunden var. Sadece salata olacak annem yapar.
Iftardan sonra 6 bin adim atmak.