- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.461
Bilmiyorum yaa ama bir kaç gündür topik ile ilgili bildirimler gelmiyorAnlamadım Zerrecim neden öyle oluyor ben de bazı alıntılamaları kaçırıyorum bildirim yoğunluğundan mı arada kaynıyor anlamadım
İyi ol Zerrecim sen topiğin en genç dinamik üyesisin unutmaÇok saol ilgin içingeçti çok şükür biraz çekirdek yemiştim o iyi geldi sanırım
Tamam canım etiketlerimBilmiyorum yaa ama bir kaç gündür topik ile ilgili bildirimler gelmiyor
İyiyim kahvaltı dan sonra birşey yememiştim sanki içim çekilmiş gibi hissettim ama geçti çok şükürİyi ol Zerrecim sen topiğin en genç dinamik üyesisin unutma
Bugün dışarıdan söyledik yapmaya halim kalmadı Ramazan erzaklarını almaya gittik eve geldik dolabı sil yerleştir derken yoruldumBen dün geceden pilavı ve sebzeli tavuğu yaptım. Bugün de yayla çorbası ve vişneli muhallebi ekledim :)
Bu saate acıkmışsındır ben de titremeye başlamıştımİyiyim kahvaltı dan sonra birşey yememiştim sanki içim çekilmiş gibi hissettim ama geçti çok şükür
İyi ol canım, acıkmışsın belliki yemeğini ye güzelceÇok saol ilgin içingeçti çok şükür biraz çekirdek yemiştim o iyi geldi sanırım
Yaradı tabi canım kendime geldimAy iyi olmuş ile yaramış sevindim
Ay süpersin banada örnek oldu buBen günlük ambalajları böyle biriktiriyorum geri dönüşüme gidiyor sizin oralarda şayet belediye araç yollamıyorsa mutlaka karton şişe toplayanlar vardır koyun çöp kovasının yanına alırlar. Keşke tüm belediyeler geri dönüşüme önem verse
Allah razı olsunBunlar da komşuların attığı ekmekler ön balkona gelen kumru kuşlarına yapıp koyacağım ekmekleri bitmiştir muhtemelen
Kız bayram temizliği sanki hepsini bir güne tıkıştırmak niye yahu dinlen bir de 3 çocuk var kolay değil ben seni okurken çocuk yokken böyle temizlik yapardım kendimi gördüm çocuk olduktan sonra sıkmıyorum fazla günlere bölüyorum parti parti yapıyorum mesela dün mutfak dolaplarının hepsini silmedim daha önceden içlerini kısım kısım silmiştim silinmeyen yerlerle beraber dışlarını sildim. Seni okurken bi yaşına baktımCok yoruldum haklı çıktınNiloyatospikk
Bitiremedim işleri.
Daha yeni uzandım.
Balkon ve buzdolabı kaldı.
Kocam acımış olmalı ki bana
Ben mutfağa geçiyorum salata yapacam yemek dunkileri ısıtıp çağırırım seni dedi.
Zaten çocukları bugün ona devrettim ben pek ilgilenmedim.
Bir de yemek önüme gelince ne sevindim ha .
2 saat dinlenicem saat 9 da buzdolabı silmeyi planlıyorum.
Balkon da kalsın.
Yarın çamaşır yıkar sevmeden de balkonu hallederim.
Kitap hic okuyamadim.
Aksam yemeğinden sonra attım kendimi yatağa. Bulaşık falan duruyor çok yorgunum
Tamam az az yapicam 2 gündür moralim bozuk diye is yapasım gelmiyordu bugün de kendimi iyi hissettim diye oldu tüm bunlar .Kız bayram temizliği sanki hepsini bir güne tıkıştırmak niye yahu dinlen bir de 3 çocuk var kolay değil ben seni okurken çocuk yokken böyle temizlik yapardım kendimi gördüm çocuk olduktan sonra sıkmıyorum fazla günlere bölüyorum parti parti yapıyorum mesela dün mutfak dolaplarının hepsini silmedim daha önceden içlerini kısım kısım silmiştim silinmeyen yerlerle beraber dışlarını sildim. Seni okurken bi yaşına baktımben de bugün baya iş yaptım Allahtan yemek dışarıdandı
Ben de çok yapmadım sanki ama pertim çıktı oturma odasına bi geldim baba kız uyumuşlarTamam az az yapicam 2 gündür moralim bozuk diye is yapasım gelmiyordu bugün de kendimi iyi hissettim diye oldu tüm bunlar .
Yarın az öz is yapicam
Niloş bizim sevmediğimiz bir yiyecek var mı acabaÇok severim ben menemeni
Regl dönemimi yaklaştı acaba?Benim modum düşük ,nedenini bilmiyorum. Elim ayağım tutmuyor resmentüm vücudum uyuşuyor.
Çok doğru dedinNiloş bizim sevmediğimiz bir yiyecek var mı acaba
Benim de modum düşük bu aralar havalardan mı acaba ki bi sıcak bi soğukBenim modum düşük ,nedenini bilmiyorum. Elim ayağım tutmuyor resmentüm vücudum uyuşuyor.