- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.872
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bebek var senin kolay değil tabi canım göğsün nasıl oldu bu aradaAnnemle beraber yaptık:) yoksa ben kalkamazdım o işlere.
Senin de eline sağlık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek var senin kolay değil tabi canım göğsün nasıl oldu bu aradaAnnemle beraber yaptık:) yoksa ben kalkamazdım o işlere.
Senin de eline sağlık canım.
Geçti canım şükür. İnşallah böyle güzelce emziriyorum. :)Bebek var senin kolay değil tabi canım göğsün nasıl oldu bu arada
Motive edici videoları yine atar mısın canım sana zahmet ellerine sağlık ben de kaç gündür pek iş yapmadım bende de çamaşır dürme işi var bugün sonra ütü sohbet ne dinliyorsun canımBen bi kaç gündür hastaydım verimli zaman geçirmedim hiç bugün toparladm bi kaç gündür boş verdiğim evimi bi güzel temizledim, sohbetimi dinledim, kıyafet ne varsa yıkadım ütümü yaptım.
Dizimi izledim
Motive edici bir video da izledim çok iyi hissediyorum sizler naptınız
Yok adet olmadım daha gecikti)) ama olurum büyük ihtimal.Motive edici videoları yine atar mısın canım sana zahmet ellerine sağlık ben de kaç gündür pek iş yapmadım bende de çamaşır dürme işi var bugün sonra ütü sohbet ne dinliyorsun canım
Adet olmuşsun canım bi yerde okudum hayırlısı olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı versin inşallah
Yok sohbetin adını söyle ben you tubedan bakarım hangi hocaYok adet olmadım daha gecikti)) ama olurum büyük ihtimal.
Atayım hemen video...
Sohbet İslami bir sohbet buraya atabiliyor muyuz 40-50 dakikalık sohbet serisi aslında öyle faydalı oluyor bi hocanın.
N. Yıldız, "biberde bile lezzet var"Yok sohbetin adını söyle ben you tubedan bakarım hangi hoca
Allah seni sevsin yaBen ilkte çuvalladım erken kalkın
Aa Nurettin Yıldız mı dinliyorsun bi ara ben de dinlemiştimN. Yıldız, "biberde bile lezzet var"
Amin cümlemizi sevsin inşallahAllah seni sevsin ya
Eşim sağolsun ya erkenci olduğu için kolay benim için erken kalkmak 2 gündür 06,55 te kalkıyorum
Videoda ilk gözüme takılan şey pembe diş fırçası Bim in fırçası kendimin de aynısı olduğu için nasıl benimsemişsemBen ilkte çuvalladım erken kalkın
Her gün erken kalkıyoruz valla.Amin cümlemizi sevsin inşallah
Pazar günü de mi erken kalkıyorsunuz bizim her hafta farklıbi hafta gündüzcü bi hafta akşamı bi hafta gececi hepsinde farklı uyanıyoruz ama geneli 10buçuk 11 önceden 7 8 de uyanırdım
Bi yerde adetliyken test yaptım yazmışsın sen değil miydin canım o
Ciddi mi, evet dinliyorum yani ahiret dünya ile ilgili fikirlerini beğenirim hoş dobraAa Nurettin Yıldız mı dinliyorsun bi ara ben de dinlemiştim
Selam teşekkür ederim canım biz de çok bişey yapmıyoruz işte bi tane hamarat gelinimiz var burda hepsi bu biz biraz sündük takılıyoruz 10 kişi evet demiş kim onlar bilmem alınlarından öpicemSlmlar kızlar hayırlı olsun topiğin Niloyatospikk günlük çok bişey yapmadığım için aksatma da olmuyor hayır işaretledim o yüzden
Amaneyyy benden gevşekler de mi varmış yahu yok canım hep aksatmıyorsundurHep aksatırım seçeneği neden yok uzdunuz