- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuldan yeni geldim anca bakıyorumMikan cım neredesin detoks bitti
Sizin orda okullar açık mıOkuldan yeni geldim anca bakıyorum
Anlamlı diye dedimEn sevmediğim yabancı şarkı diyebilirim
Anlamına hiç bakmadım dur bir bakayımAnlamlı diye dedim
Kız klip anlamlı diye dedimAnlamına hiç bakmadım dur bir bakayım
Henüz Arapçam yokAnlamına hiç bakmadım dur bir bakayım
Baktım çok hüzünlüAnlamına hiç bakmadım dur bir bakayım
İzlemedim anlamına baktım biraz hüzünlü geldiKız klip anlamlı diye dedim
Allah ımm eskiden gerçekten herkesin göz kapakları mavi yeşil sarı turuncu her renk vardı nasıl modaydı öyleablamdan biliyorum yeşil far siyah kalem çekiyodu bide gözlereFar bana da demode geliyor biz küçükken çok modaydı ama yine de severim özellikle siyah ve gri sürmeyi çok severim
Mavi ve yeşil çok popülerdiAllah ımm eskiden gerçekten herkesin göz kapakları mavi yeşil sarı turuncu her renk vardı nasıl modaydı öyleablamdan biliyorum yeşil far siyah kalem çekiyodu bide gözlere
Herkes çok seviyordu 13 yaşında falandım ablama yalvarıyordum benim gözümü mavi yap diyekaşları hiç söylemiyorum tabiMavi ve yeşil çok popülerdi
Adile Naşit kaşlarıHerkes çok seviyordu 13 yaşında falandım ablama yalvarıyordum benim gözümü mavi yap diyekaşları hiç söylemiyorum tabi
İnternetten bakıyorum bendeHenüz Arapçam yok
8lere açık cnmSizin orda okullar açık mı
Aa evet doğru onu unuttum8lere açık cnm
Ben de kitap okuyordum uyku çöktürdüBugün evin her yerini süpürüp sildim. Kanepe altları falan.
Lavobalar temizdi dünden. Bir kaç su damlaları vardı, biraz önce de bezle iyice musluk ve aynaları kuruladim .
Akşama dolma ve tarhana çorbası yaptım.
Öğlen 20 sayfa kitap okudum.
Donkisot 50. Sayfadayim çok komik bir baskahramanla karşı karşıyayım kitapta sonu ne olacak çok merak ediyorum.
İskeleti çıkmış atıyla sovalyecilik yapmaya çalışıyor çok dayak yiyor .
Bende duş almıştım uyku bastırdı uyudum uyandım hala kendime gelemedimBen de kitap okuyordum uyku çöktürdü
Duş alınca da uyku bastırıyor uyumuşsun amaBende duş almıştım uyku bastırdı uyudum uyandım hala kendime gelemedim